Ticat vai nē?

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man tagad zvana mamma un saka,ka naktī pamodusies no tā,ka kaut kas ļoti smags sēž uz pleca.Pakustējās,pagrozijās gultā un tad pazuda.Padomāja,ka izlikās,iemiga.Tad mazā māsiņa sāka raudāt,mamma pabaroja,piespiedās klāt (mazā (2 mēn)dažreiz guļ ar mammu,kad tētis naktsmaiņā) un j;ut,ka akut kas elpo virsū aukstu gaisu (tajā istabā mums ir ļoti karsti,vienmēr ap 25-27 grādi).Mazā dikti nemierīga,grozās,raud ar asariņām (nekad nav tecējušas asariņas),mamma apkārt salika svētās bildītes,mazā aizmiga.Kaķis arī otrā istabā bļauj,prasās pie mammas uz istabu,lai gan parasti tā nedara.Mamma pārbijusies,ieslēdz gaismu,atver mazliet logu,lai izvēdinātu un redz,ka kaut kāda ēna no istabas ''izlido'' uz balkonu.
Es,godīgi sakot,tādām lietām neticu,bet šermuļi pārskrēja.Mamma nekādus medikamentus nelieto,alkoholu arī nē..Pārbijusies nenormāli :D
Jūs ticat tādām lietām?Kādai tā vai līdzīgi ir gadījies?Vai arī visam ir izskaidrojums?
25.03.2013 10:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tad sāc ar tādiem izrakstiem no sapņa kā :
gulta
gulēt
trepes/kāpnes (tu noteikti nokāpi pa kāpnēm)
ielauzties
cilvēks (kāds cilvēks, pamēģini atcerēties izskatu vai kas viņam bija mugurā vai kas viņam bija zīmigs)
ierocis (vēl vari papētīts - kāds ierocis)

un apmēram tādā garā saraksti visu uz lapiņas un pretī ieraksti skaidrojumu. reizēm vienai darbībai vai vārdiem var būt dažādi skaidrojumi un tad šis tev palīdzēs. reizēm arī var'būt nevar atrast kādam vārdam izskaidrojumu, bet nekas. katrā ziņā, ja nav tāda vārda vai darbības, tad nav. un nemeklē līdzīgas, lai tu gadījumā neatrastu sliktu skaidrojumu un nesāktu domāt, ka kkas slikts notiks. vsp es parasti cenšos virzīties uz tiem labajiem skaidrojumiem :) ja arī ieruagu varbūt ko negatīvi kādā skaidrojumā, tad skatos citus. katrā ziņā meklē pozitīco un neļauj ietekmēt tevi negatīvajam, jo, kā jau zinām, arī domu spēkam ir nozīme :)
25.03.2013 16:54 |

Reitings 8272
vēl kas- reizēm paskatoties vienu vārdu sanāk arī ne pa tēmu. tāpēc vajag skatities vārdus atsevišķi, kas tevi iespaidoja un kurus tu atceries. tad arī pēc tam apskatot visus skaidrojumus, tu redzēsi, kuriem varbūt skaidrojums nesakrīt. citreiz ir tā, ka, ja labi padomā, tad var atras pareizāku atslēgvārdu un iznāk arī tas skaidrojums tuvāk tiem pārējiem skaidrojumiem. nu tā kaut kā.
25.03.2013 16:58 |

Reitings 22
Reģ: 14.11.2011
kādreiz neticēju tādām lietam lidz bridim kad to pati piedzivoju kojās!
redzot ka sveces liesma reaģē tā kā vinu kāds pūstu, pieliekot priekša mazo burku cik tā ir palikusi mierīga Liesma.
kā sēžot gultā jūtu aukstumu un kaju sarauj krampī un tamlidzigi. pats trakakais kad cilvēkā iemiesojās iekšā gars. un sāk stastīt ka tepiķis jāizvac no istabas utt.
lai nu kā no launā lai tiktu galā ir jāskaita Tēva Reize kā arī jāiztīra istaba no visa liekā, kas ir bijis. Kadiķa zars palīdz to izkūpināt un ja galu galā netiek ar to galā ieteiktu aiziet pie kāda dziednieka, kas noņem ļauno garu.
25.03.2013 17:01 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jūtu, ka šonakt gulēšu saldī kā zīdainis :D
25.03.2013 17:01 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Par svecēm runājot, arī mana svecīte kura atrodas stikla burciņā, vienmēr ļoti lokās, nekad nedeg mierīgi.
25.03.2013 17:03 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
mincit, Tevreizi un dziedniekus nevajag likt viena maisa.
Var iet pie priestera - eksorcista, ja ir aizdomas ka tiesham ljauna gara apsests.
25.03.2013 17:08 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
nirvāna, tas ir tā, ka tu spēj kontrolēt sapni. Jānotiek klikšķim, kurā tu saproti, ka sapņo un tad pēc savas patikas var jaukt kopā realitāti ar fantāzijām, darīt dajebko, nu kā jau sapnī. ;D Līdzīgi kā Inception filmā.
It kā tie sapņi var gadīties arī nejauši, bet, lai speciāli sasniegtu, tur jau laiku pirms tam vajag katru rītu atcerēties un pierakstīt sapņus, cik sīki iespējams, taisīt reality-check un vēl citas lietas.
Pati gan līdz tam tā arī netiku, bet, kopš sāku pierakstīt sapņus, ar katru reizi varēju atcerēties visu arvien labāk un sīkāk. Kad pārtraucu pierakstīt, visi sapņi atkal aizmirsās uzreiz. Varbūt jāmēģina vēlreiz. :D
Angliski var pameklēt - lucid dreaming.
25.03.2013 17:59 |

Reitings 3966
man naktī glezna nokrita pie manas gultas, un no tā pamodos. Parasti nekas nekrīt. V€l man mantas zūd. Atrodu un atkal pazūd.
25.03.2013 19:59 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
bonita, es arī gandrīz katru nakti sapnī apzinos, ka sapņoju. varu kontrolēt savu sapni un pamosties, kad apnīk jeb pareizāk, kad paliek pārāk bailīgi. ;D
25.03.2013 20:10 |

Reitings 3966
Psct. visulaiku biju domājusi par vienu puisi, domāju, ka varētu kkas sanākt, bet tad bij viens notikums ne visai labs viņa dzimšanasdienā, tad nu sapratu, ka nav īstais pa kuru domāt. Kgan pirms tam nebiju piefiksējusi kad viņam ir dzimene. Kad satiku vēlreiz viņu apstiprinājās manas aizodmas, ka tik tiešām nav īstais. Sīkāk negribu stāstīt, pa smagu tēma šī priekš manis. Tad nu jautājums vai tā bij sakritība vai ne?
Vai arī tomēr zīme, īsti nezinu. Kopš tās reizes pārstāju pa viņu domāt.
Tad nu pēc viņa dzimenes atceros to notikumu, kas nebiia pārāk labs.
25.03.2013 20:11 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Bonita - es tā daru , pierakstu sapņus , cik nu vien varu atcerēties, bieži sapņos zobi krīt laukā. Piemēram , šonakt - sapņoju sapni , pagriežos uz otriem sāniem -cits sapnis,atkal apgriežos atpakaļ uz pirmajiem - tas pats pirmais turpinās :D
Bet, jā, par tēmu - draugs stāstīja, ka viņš savā lauku māja, kaut kādus gadus atpakaļ esot dzirdējis, ka kāds staigā pa otro stāvu , bet tajā dienā neviens mājās neesot bijis, izņemot viņu. Šis naktī guļ, skatās kaut kāda balta migla pie loga, ieslēdz gaismu , nekā nav . Tad viņš stāstīja, ka viņa istabā esot pakāries tās mājas iepriekšējais saimnieks.
25.03.2013 20:19 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Nē neticu, bet ticu, ka cilvēkiem patīk fantazēt un izdoma arī strādā! :D
25.03.2013 20:23 |

Reitings 3966
Piemēram , šonakt - sapņoju sapni , pagriežos uz otriem sāniem -cits sapnis,atkal apgriežos atpakaļ uz pirmajiem - tas pats pirmais turpinās

:D
25.03.2013 20:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vispār pakaroties,tiek lauzta spranda nevis cilvēks nosmok!
25.03.2013 20:55 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Kad ar draudzeni Anglijā dzīvojām vienā istabā, mūs abas reizē piemeklēja panikas lēkme. Gan tumšs stāvs izslīdēja caur istabu, gan abas nekontrolēti sākām raudāt. Tad paskaitījām labos vārdiņus, viss pārgāja. Pēc tam pakonsultējos ar dziednieci, viņa teica - jā, mājas bijušā īpašnieka gars.

Savu šībrīža dzīvesvietu esmu enerģētiski attīrījusi līdz pašiem pamatiem, tagad droši caur meditācijām dodos astrālajos ceļojumos, kur ir tikai skaistas lietas, nekādu tumšo garu.
25.03.2013 20:55 |

Ticu. Gribētu jau neticēt, bet esmu redzējusi, jutusi un dzirdējusi pārāk daudz. Arī mana mamma ir samērā briesmīgas, mistiskas lietas piedzīvojusi.
Arī esmu daudzas reizes izjutusi miega paralīzi. Sākumā domāju, ka tas ir tas lietuvēns, bet tad nejauši internetā uzgāju rakstu par to. Tad nu nākamās reizes tā nesatraucos, kad tā sanāca pamosties, bet gan nogaidīju, kad pāries - izdevās. Vienīgi pēdējā reizē bija tā, ka atvēru acis, biju tajā paralīzē, BET pie gultas redzēju dīvainu, baisu radījumu. Kad pārgāja, vairs neredzēju. Tā kā vairs nezinu, ko domāt. Ceru jau, ka tas bija tikai manas iztēles auglis... :D
Bet vispār ir piedzīvots daudz kas. Esmu redzējusi baltu stāvu ejam caur dārzu un izgaistam. Dzirdējusi soļus mājās, tieši man blakus, kad neviena cita nav. Kad viesi ieradās uz mana tēva bērēm, tieši 13:00 ''kāds'' trīs reizes pieklauvēja pie kapličas vārtiem, bet tur neviena nebija (domāju, ka tas bija viņš) ... Es varētu stāstīt un stāstīt, bet diez vai kāda tādu blāķi lasītu. Bez tam, es vēl šonakt gribu aizmigt. :D
Bet ja kāda spēj to visu, visu izskaidrot un pamatot zinātniski - lūdzu, būtu ļoti priecīga dzirdēt! :D
25.03.2013 20:58 |

Reitings 349
Debija:
Kā Tu attīriji pašreizējo dzīves vietu?
25.03.2013 21:10 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Dzīvoklī, kur dzīvoju iepriekš, ko tādu jutu pirmoreiz dzīvē. No dzīvokļa saimnieces uzzināju, ka tajā dzīvoklī bija mirusi viņas mammas. Kā arī tā māja agrāk bijusi bēdīgi slaveni ar to, ka no tās lejā lekuši daudzi pašnāvnieki pa cik tā bija augstākā celtne visā rajonā. Līdz ar to vienmēr dzīvoklī jutu kāda klātbūtni. Dators bija pie sienas, vienmēr sanāca sēdēt ar muguru pret gaiteņa durvīm. Ļoti bieži lūkojos sev pār plecu, jo bija sajūta, ka kāds stāv aiz muguras. Naktīs murgoju. Tumsā ejot uz vannasistabu bija sajūta, ka kāds sēž virtuvē, jo burtiski dzirdēju kaut kādu čaboņu un skaņas. Punktu visam pielika tas, ka mēģināju aizmigt un sajutu kā gultas kājgalī gultā tā kā pieplok. It kā kāds uz tās apsēstos. Pat dzirdēju gultas atsperu čīkstoņu, lai gan pati nemaz nekustējos.
Tagad esmu prom no tā dzīvokļa un tagad, atceroties šo visu, šermuļi pārskrien.
25.03.2013 21:15 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
tik interesanti isteniba palasit :)
25.03.2013 21:18 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Ezi,
improvizēju. Neticu, ka ir viens un konkrēts veids, kā to darīt - galvenais ir izrādīt cieņu, apzināties apkārtējās būtnes, prātā transformēt tumsas spēkus par gaismu un mīlestību. Es gāju ar baltu sveci pa visiem stūriem, un, nevis dzinu garus prom (ar šito vispār uzmanīgi, var palikt vēl trakāk, kuram tad patīk, ka viņu dzen prom?), bet sūtīju viņiem no sirds apvidus tādu kā gaišumu un mieru (jo katram dzīvam cilvēkam ir neizsīkstošā gaišās enerģijas rezerve.. Jautājums vien, vai tā tiek izmantota) Jo, pat ja izdodās garu izdzīt, tas arī citur mieru neatradīs, un tā ''pa īstam'' projām netiks.

Kad pirmo reizi taisīju ģenerāltīrīšanu, katrā istabā pavadīju aptuveni stundu.. Domās sarunājos ar enerģijām. Tagad vien profilaksei vakaros padedzinu sveces un pie dzīvokļa durvīm prātā ''notīros'', lai nesavāktu neko sliktu uz mājām.
25.03.2013 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits