Ticu. Gribētu jau neticēt, bet esmu redzējusi, jutusi un dzirdējusi pārāk daudz. Arī mana mamma ir samērā briesmīgas, mistiskas lietas piedzīvojusi.
Arī esmu daudzas reizes izjutusi miega paralīzi. Sākumā domāju, ka tas ir tas lietuvēns, bet tad nejauši internetā uzgāju rakstu par to. Tad nu nākamās reizes tā nesatraucos, kad tā sanāca pamosties, bet gan nogaidīju, kad pāries - izdevās. Vienīgi pēdējā reizē bija tā, ka atvēru acis, biju tajā paralīzē, BET pie gultas redzēju dīvainu, baisu radījumu. Kad pārgāja, vairs neredzēju. Tā kā vairs nezinu, ko domāt. Ceru jau, ka tas bija tikai manas iztēles auglis... :D
Bet vispār ir piedzīvots daudz kas. Esmu redzējusi baltu stāvu ejam caur dārzu un izgaistam. Dzirdējusi soļus mājās, tieši man blakus, kad neviena cita nav. Kad viesi ieradās uz mana tēva bērēm, tieši 13:00 ''kāds'' trīs reizes pieklauvēja pie kapličas vārtiem, bet tur neviena nebija (domāju, ka tas bija viņš) ... Es varētu stāstīt un stāstīt, bet diez vai kāda tādu blāķi lasītu. Bez tam, es vēl šonakt gribu aizmigt. :D
Bet ja kāda spēj to visu, visu izskaidrot un pamatot zinātniski - lūdzu, būtu ļoti priecīga dzirdēt! :D