Ticat vai nē?

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man tagad zvana mamma un saka,ka naktī pamodusies no tā,ka kaut kas ļoti smags sēž uz pleca.Pakustējās,pagrozijās gultā un tad pazuda.Padomāja,ka izlikās,iemiga.Tad mazā māsiņa sāka raudāt,mamma pabaroja,piespiedās klāt (mazā (2 mēn)dažreiz guļ ar mammu,kad tētis naktsmaiņā) un j;ut,ka akut kas elpo virsū aukstu gaisu (tajā istabā mums ir ļoti karsti,vienmēr ap 25-27 grādi).Mazā dikti nemierīga,grozās,raud ar asariņām (nekad nav tecējušas asariņas),mamma apkārt salika svētās bildītes,mazā aizmiga.Kaķis arī otrā istabā bļauj,prasās pie mammas uz istabu,lai gan parasti tā nedara.Mamma pārbijusies,ieslēdz gaismu,atver mazliet logu,lai izvēdinātu un redz,ka kaut kāda ēna no istabas ''izlido'' uz balkonu.
Es,godīgi sakot,tādām lietām neticu,bet šermuļi pārskrēja.Mamma nekādus medikamentus nelieto,alkoholu arī nē..Pārbijusies nenormāli :D
Jūs ticat tādām lietām?Kādai tā vai līdzīgi ir gadījies?Vai arī visam ir izskaidrojums?
25.03.2013 10:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Beibe.Marta- nevarētu teikt, ka lieli stresi. kkādas problēmas jau vnm katram cilvēkam ir, par ko domāt un reizēm uztraukties. bet tieši tas saskan ar laiku,kad ievācos pie sava drauga. faktiski, es tagad esmu daudz mierīgāka un mazāk uztraucos, nekā bija pirms mēs uzsākām kopdzīvi. mazāk arī nesaprašanos ar radiniekiem. es nezinu, bet tad, kad beidza cīkstēt tās grīdas, tad man nedaudz vēlāk sāka rādīties tie murgi. varbūt tam ir kāda sakritība?
esmu lasījusi par tiem stresiem un bailēm, bet īsti izskaidrojumu neatrodu. tas uznāk tā periodiski.
nezinu, varbūt es pinu iekšā nevajadzīgas lietas, bet kā ir ar tiem sapņu ķērājiem? man tāds stāv istabā, bet ne gluži tajā vietā, kur vajadzētu. es viņu nopirku ne jau ka baigi ticētu tam, bet vnk smuki izskatījās.
25.03.2013 15:59 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Roommate, svetbildei obligati ir jabut, un tas ari nav tikai aksesuars majas. Ir ari pie vinjas jaludzas. Vai vispar majas jaludzas, lai Dievs Tevi tiesham sargatu. Tas, ka Tev majas ir svetbilde, liecina tikai to, ka majas saimnieki ir ticigi (dievbijigi) cilveki, un nozimee tikai to labako...

Es pati pirms 2,5 gadiem ari biju paradibu upuris, bet taa ka mainiju daudzko savaa dzivee, shis paradibas ari man izzuda. Dzivoklii ari klusinjam ludzos dazreiz, lasu Bibeli. Man majas tagad ir klusums.
25.03.2013 16:05 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bāc uzrakstīju penteri un pazuda. :@

Tātad vēlreiz. Mūsu miestiņā ir veca ordeņpilns, pāris simtus gadus veca. Bet tajā laikā, kad gāju šķiet 8., 9. klasē, pilns bija diezgan pieejama jebkuram kurš tur gribēja iešmaukt.

Vienu dienu pēc skolas ar draudzeni izdomājām aiziet. uzgājā augšā pa vecām koka trepēm apsēdāmies vienā no istabām un ilgi runājāmies. Es sēdēju ar muguru pret durvīm kuras veda uz citu telpu. Pēkšņi draudzene apklust un skatās uz durvīm, esot redzējsi kādu ātri pazibam garām, redzējusi tikai kāju. Un to kā viņa izskatījās, grūti notēlot - palika balta kā papīrs un piere sekundes laikā nosvīda.

Skrējām prom ko kājas nes. Tas bija baisi.
25.03.2013 16:06 |

Reitings 8272
Rommate- nu tev varbūt tie murgi tiešām rādījās no tām bailēm aizmigt tajā vietā. paskaties, kas notiek dzīvoklī. varbūt tie bija vnk ticīgi cilvēki. katrā ziņā svētbildes noteikti nevajag izmest ārā. paskaties, kas notiek tālāk, vai tie murgi atkārtojas vēl, vai notiek citas dīvainas lietas. es domāju, ka tu vnk sadomājies šausmu lietas un tāpēc arī tev tā bija. varbūt arī es maldos, bet nu pajautāt tiem īpašniekim jau nu tu vari, vai nav tajā dzīvoklī kas šausminošs noticies.
25.03.2013 16:07 |

Reitings 349
Arī varu apgalvot, ka savā ziņā ticu.
Es arī redzu tādus kā nāves sapņus - ja redzu sapnī, ka ar vienu konkrētu lietu kkas notiek, tad zinu, ka kāds nomirs. Šādi daudzus gadus atpakaļ nosapņoju kāda pazīstama puiša nāvi, to gan sapratu krietnu laiku pēc notikušā. Arī savas Omes nāvi redzēju un pēc vairākiem mēnešiem viņa aizgaja, bet tā kā Omīte jau bija ļoti veca, tad savā ziņā biju tam sagatavojusies.
Nesen arī redzēju sapni, ka kāds mirs, un tagad ar bažām gaidu, kas būs. :(
25.03.2013 16:07 |

Reitings 20
Reģ: 18.03.2013
Angry - tiesaam baisi.
Esmu lasiijusi par astraalajiem celojumiem un aarpuskjermenju pieredzi. Iespeejams tas ir kaads izskaidrojums?
Beerni vispaar ir daudz daudz juutiigaaki uz saadaam lietaam. Kad mees pieaugam veidojas taads ka filtrs un nejuutiba uz to, kas notiek apkaart. Laikam jau, lai pasargaatu muusu veselo sapraatu :D

Roommate - neviens jau neies un nestaastiis speciaali par dziivokli un maaju, ka tur kas nelabs bijis vai notiek, ja veelas iziireet vai paardot :):)

Starp citu, ir veerts pa4ekot arhiivos maajaas veesturi. Interesanti muusu dziivokliitim bija tas, ka arhiivaa atrastie ieraksti par maaju liecinaaja, ka neviens kops 19.gs tur ilgaak par paaris gadiem nedziivoja. Taa arii nebija iires maaja, bet privaataa. To mees tikai veelaak atradaam, kad saakaam mekleet kas tam dziivoklim par vainu, ka spokojas.

Arii ar bursanos nekad neesmu ne nodarbojusies, ne gaajusie pie tjotkaam. Skiet, ka tad tomeer padara cilveeku ievainojamaaku un atspeeleesies kaadaa briidii dziivee.
25.03.2013 16:10 |

Reitings 20
ezis, bet kaa tulkot, ja pati sapnii nomirsti?
Man nesen bija loti spilgts sapnis, ka es nomirstu no saaviena muguraa. Un nevis taa, ka pamostos, kad iesauj, bet tiesaam nomirstu..
25.03.2013 16:12 |

Reitings 8272
no dīvainajām parādībām varu pateikt, ka divreiz mammas mājās nokrita nazis no galda, lai gan vinš stāvēja tālu no galda malas, nebija nekādi caurvēji un nebija, kas viņu nogrūž zemē. pie tam vēl es ļoti labi dzirdēju to nokrišanas skaņu. tad palika tā baisi. tajā pašā dienā vēlāk gāju vannā un vannasistabā izslēdzās gaisma. domāju, ka varbūt elektrība noraustījās, bet, kad izgāju ārā, redzēju, ka viss iet kā gāja un pat elektroniskais pulkstenis nemirgoja un nerādīja visu pa nullēm. nezinu, bet tā bija tāda vienīgā reize tur.
tagad drauga mājās ir tā, ka tad, kad esmu viena mājās un eju dušā, tad reizēm mēdz arī pazust gaisma. reizēm uz īsu brīdi, reizēm uz ilgāku. kad izeju ārā no dušas, tad viņa parādās. galvenais, ka draugam tā nekad nav bijis, bet man gadās tā tikai tad, kad viņš nav mājās. galvanais, ka tajos brīžos, kad gaisma pazūd, man paliek patiesi baisi, jo baidos paslīdēt duškabīnē vai kaut vai nokrist, izkāpjot. nav nekas slikts noticis, bet nepatīkami, ka ik pa laikam tā elektrība pazūd. galvenais, ka nevienā citā vietā tā nepazūd, bet tikai tad, kad es mazgājos.
25.03.2013 16:14 |

Reitings 349
Kad biju maza, esot mājās vienai arī bieži bija sajūta, ir vēl kāds, bet tā kā vairākus gadus pirms manas dzimšanas vienā no istabām bija nomiris mans brālis, tad vienmēŗ likās, ka tas ir viņš, neko sliktu nekad viņš nedarīja, bet vienkāŗši bija blakus. Tā kā sen tur vairs nedzīvoju, tad to kāda klāt esamību vairs nejūtu.
25.03.2013 16:15 |

Reitings 1846
Ezi:

nomiris bralis?:( Kaa taa?
25.03.2013 16:20 |

Reitings 2258
Zinu, kas ir miega paralīze, pašai mēdz būt. Bet gulēšana 25-27 grādos ne pieaugušam, ne zīdainim nav veselīga, tur ne tādi vien murgi var rādīties. Tā pat kā kaķis mājās sitām visām likstām ir tikai pastiprinošs, kur garantija, ka tas nebija kaķis kas tuse uz pleca un pārējais viss izlicies un samurgojies miega no pārlieku lielā karstuma. cilvēkiem i rjāguļ 18gradu temperatūrā. Miega apralīze arī rodas no ārējiem, fiziskiem faktoriem, karstums, sega uz sejas, kāds troksnis, stress dienā, fizisks nogurums. Ja cilvēkam mājās ir 2 mēn. vecs mazulis, loģiski, ka nav bijis kvalitatīvs miegs kādu laiku un rādās murgi.
25.03.2013 16:20 |

Reitings 8272
Kanēlītis- vispār jau šādiem sapņiem izskaidrojumu pameklē sapņu tulkā.
tavam sapnim ir šāds izskaidrojums
Nomiris
cilvēks - laika maiņa, liela laime tirdzniecībā, veselība un ilgs mūžs, arī satikties ar sen neredzētu draugu; draugs- laika maiņa; vecāki- laime; dzīvs- laime, vēlēšanās piepildīsies; atdzīvojas un sāk runāt- labs sapnis, noskaidrosies kāds pārpratums; māti redzēt un ar to runāt - vairāk uzmanības jāveltī veselībai, dažiem - labklājība;tēvu redzēt un arto runāt- jāpārdomā kāda iesākta lieta, dažiem - gods; brāli redzēt un arto runāt- kāds gaida palīdzību; tuvinieks - zaudējumi, art jāiztur kāds pārbaudījums vai jāšķiras no ģimenes, arī kāds saslims; radinieks- sapnis brīdina neko nevienam neaizdot, jo to dabūt atpakaļ nebūs cerību, an prieks; sk. ari Mironis.

Nomirt
ilgs mūžs; un atdzīvoties- ilgs mūžs, laba veselība; sk ari Kaps

bet lieta ir tāda, ka netulko tikai redzēto. pacenties atcerēties, ko vēl nozīmīgu redzēji sapnī- kādu cilvēku, kādu dzīvnieku, vietu utt. tad saliekot visu kopā, sarakstot uz lapiņas un pierakstot klāt izskaidrojumus, tu varēsi , iespējams, atrast atbildi. ne vienmēr sliktais sliktu arī nozīmē. galvenais, ir neuztvert to, ka uzreiz kkas ļauns notiks. es saprotu, ka ir nepatīkami murgot, jo man pašai tā ir, pie tam vēl bieži, bet es cenšos domāt, ka tie nav kkādi ļauni priekšvēstneši
25.03.2013 16:24 |

Reitings 11
Reģ: 16.01.2013
''Super'' sēžu un lasu jūsu stāstiņu un nodomāju, labi ka manējais būs vakarā mājās. nepaiet ne 10min atnāk sms no viņa ka strādas vēl nakts maiņu. Bikses pilnas :o
25.03.2013 16:32 |

Reitings 349
grrr:
Nelaimes gadījums, sīkāk negribu stāstīt. Ja godīgi, nekad neesmu Mammai sīkāk par to prasījusi, nevaru saņemties, jo tas jau tā viņai ir bijis smags pārdzīvojums, bet daudz Omīte par to stāstīja.
25.03.2013 16:34 |

Reitings 349
Kanēlītis:
Tiešām nezinu, parasti savu sapņu skaidrojumus skatos Sapņu tuklā.
Man mamma reiz teica, lai pierakstu savus sapņus, bet līdz šim to neesmu darījusi, bet šķiet, ka būs jāsāk.
25.03.2013 16:40 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kristīne

:D
25.03.2013 16:40 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Nekad neesmu uzskatījusi, ka vienīgā realitāte ir tā, kurā dzīvojam un ka visam citam ir zinātniski izskaidrojumi. Ticu tādām lietām, lai gan pati neko citu kā miega paralīzi neesmu piedzīvojusi.
Pati gan pie tā laikam biju vainīga, jo biju salasījusies par apzināto sapņu izsaukšanu, kuram blakusefekts var būt miega paralīze. Nu tad to arī dabūju. Nobijusies gan nebiju, uzreiz sapratu, kas noticis un atcerējos, ka vajag aiztaisīt acis un censties pakustināt roku pirkstus. Ātri vien arī pamodos, bet pēc tam gan atteicos no mēģinājumiem tikt pie saviem apzinātajiem sapņiem. ;D
25.03.2013 16:42 |

Reitings 1846
Nu skaidrs, Eziit!
Visadi jau gadaas dzivee, taa ir.
25.03.2013 16:45 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Bonita- izskaidro, lūdzu, tuvāk, kas tie apzinātie sapņi ir...
25.03.2013 16:46 |

Reitings 20
Sany, paldies.
Man sapnii jociigais bija tas, ka nekas savaadaaks nebija un arii neredzeeju neko neparastu. Bija taa, ka es guleeju gultaa otrajaa staavaa un dzirdeeju no ielas naakam kaut kaadas skanjas un kad nogaaju maajai lejaa, taa ielauzaas kaut kaads cilveeks ar ieroci un es metos uz dziivojamo istabu, kur arii mani muguraa sasaava un es nomiru. Tas arii bija tas jociigaakais moments, ka viss likaas tik dziivi un iisti - nekaadas novirzes no normas (ja vien neskaita slepkavu manaa maajaa :D ).

Sapnu tulkaa es maz ko saprotu parasti :) Kad meeginu ko tulot vienmeer sanaak it kaa ne pa teemu. Laikam tiesaam buus jaasaak pierakstiit, kas redzeets naktii un pasekot liidzi..
25.03.2013 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits