no dīvainajām parādībām varu pateikt, ka divreiz mammas mājās nokrita nazis no galda, lai gan vinš stāvēja tālu no galda malas, nebija nekādi caurvēji un nebija, kas viņu nogrūž zemē. pie tam vēl es ļoti labi dzirdēju to nokrišanas skaņu. tad palika tā baisi. tajā pašā dienā vēlāk gāju vannā un vannasistabā izslēdzās gaisma. domāju, ka varbūt elektrība noraustījās, bet, kad izgāju ārā, redzēju, ka viss iet kā gāja un pat elektroniskais pulkstenis nemirgoja un nerādīja visu pa nullēm. nezinu, bet tā bija tāda vienīgā reize tur.
tagad drauga mājās ir tā, ka tad, kad esmu viena mājās un eju dušā, tad reizēm mēdz arī pazust gaisma. reizēm uz īsu brīdi, reizēm uz ilgāku. kad izeju ārā no dušas, tad viņa parādās. galvenais, ka draugam tā nekad nav bijis, bet man gadās tā tikai tad, kad viņš nav mājās. galvanais, ka tajos brīžos, kad gaisma pazūd, man paliek patiesi baisi, jo baidos paslīdēt duškabīnē vai kaut vai nokrist, izkāpjot. nav nekas slikts noticis, bet nepatīkami, ka ik pa laikam tā elektrība pazūd. galvenais, ka nevienā citā vietā tā nepazūd, bet tikai tad, kad es mazgājos.