Tagad lasot par to paralīzi, īsti nezinu vai tas ir mans gadījums, bet:
Esmu saskārusies ar kko mistisku divas reizes mūžā..
1)Guļu gultā, tad vismaz man liekas, ka tas nav sapnis un mani velk aiz kājām no gultas laukā, es skaļi kliedzu, bļauju, paskatos pie aizkaru štangas un tur ir pakāries cilveks, bet tad pēkšņi izdzirdu kā mani modina draudzene un stāsta, kas notika.. Es izstāstu visu viņai un nodomāju, ka tas bija ļauns sapnis. Tad atliek aizvērt acis un atkal tas pats. Tā tas turpinājās visu nakti, draudzene lūdz Dievu, bet es vienkāŗši raudāju ik reizi kad pamodos.. :( tas bija briesmīgi.
2) Bija uzlikts modinātājs, draugs aizgāja uz darbu. Guļu viena gultā un atkal it kā esmu pamodusies un redzu, ka mani kkāds spēks nomet uz zemes un virsū tūdāļ uzkritīs aizkaru štanga, vēl man trūkst gaisa un es nevaru pakustēties( pakustēties nevarēju arī pirmajā reizē, nu izdarīt neko pretī), tad kkā es izkustos un rāpoju bez gaisa uz otru istabu, mēgīnu ieslēgt gaismu, bet gaismas nav, virzos uz vannas istabu, it kā jau zinu, ka tur arī nebūs gaismas, bet varbūt tomēr, atveru durvis un tur ir gaisma un pakāries cilveks manā priekšā.
Vairāk tas atkārtojies nav, bet kopš tās reizes ik pa laikam jūtu, ka reizēm piemiegot sāk trukt gaisa :(
Tikai nedomājiet, ka es kkāda trakā,v ienkārši nesaprotu, kāpēc man tā un no kā :(