problēma

Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Ko jūs darītu ja vīra māte negribētu skatīties mazmeitas?
situācija apmēram sekojoša- gada laikā vīrs (tobrīd draugs) pajautāja mammai paskatīties mazo, (meitiņa viņa reāli paēda un gulēja nerāpoja vel utt. ) mamma vnk pasaka ka NĒ neskatīšos. tai pašā laikā viņa grauž sememes, skatās tv, iedzer aliņu,lasa grāmatas. tobrīd bija bez darba. kādas 3 reizes laikam vīrs vai brālis jautāja paskatīties mazo, ka aizbrauksim uz boulingu, uz filmu kino, vai vnk uz ezeru turpat pie majām pabraukt ar laivu, viņas atbilde vienmēr bija Nē.
nau tā ka es dzīvojot viņas māja nedarītu neko. mājas darbus un ēst gatavošana bija ikdiena.
darīju visu. stāvoklī dariju visu, pēc meitas piedzimšanas arī visu dariju.
komunikācija bija ok. bet kad palūdzu mazo pieskatīt tad nau kam.
ko jūs darītu šādā situācijā??
man reāli sāp ka ir vecmāmiņa nu jau divām mazmeitiņām, bet ar tādu vecmāmiņu es nezinu.
saprastu ja es staigāju pa tusiņiem, vai kkāda mauka būtu bet tā nav.
25.03.2013 10:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Bet tieši tā - ko tu darītu,ja jūs dzīvotu atsevišķi? tad tev būtu jādara vienai VISI darbi. Un tikai nevajag teikt,ka tu arī tagad dari VISU. Ōme ganjau pati arī kaut ko dara,kas eali atvieglo tavu ikdienas dzīvi. kaut vai lieku reizi grīdu izslaukot. Ko tu iesāktu,ja dzīvotu tikai paši par sevi? 4atā?
un Ōme būtu UK vai ellē ratā? ko tad? iemācītos dzīvot tā,lai tev tās omes nav vajadzīgas un esi gan atpūtusies, gan pārējo.
Bet galu galā - šķiet,ka vīrs te smagi lažo. priekškam tādu vīrieti? tiešām nezinu.
25.03.2013 10:54 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu situācija nav patīkama, bet nu piedod, es negaidītu 2 gadus, kamēr mani kāds izlaidīs ārā. varētu padomāt, ka es kāds suns esmu. vnk sarunātu ar vīru, ka paņemsim uz 2 dienām auklīti un paši kkur aizbrauktu atpūsties vai kaut kai sestdienā uz kādām 4 stundām paņemtu auklīti un pati aizbrauktu uz kādu kafeni ar draudzenei vai kaut vai elmentāras lietas izdarīt-aiziet pie friziera un iegādāties jaunus apģērbus. nezinu, vai ir tik traki kā tu stāsti, bet, ja tā ir, tad negribu iedomāties kā Tu izskaties, ja 2 gadu neesi bijusi pie frieziera un tav nav nevienas jaunas drēbes. brīnums, ka vīrs vēl uz tevi skatās, ja tā ir.
un auklīti paņemt uz kādām 2 dienām mēnesī nav nemaz tik'dārgi, ja vien tavs vīrs nestrādā par minimālo algu.
otra lieta ir tāda, ka es tādai vecmāmiņai nedotu pieskatīt savu bērnu!!! izdomā risinājumu, nevis gaidi, kamēr tevi kāds izlaidīs laukā pastaigāties kā suni
25.03.2013 10:55 |

Reitings 7743
loti gribejas kur iziet un ta talak bet nedriksteju. vina vecaki kur brauc pajauta tur kko izdarit visu izdaram. pasiem viniem patiik kur izbraukt.

Izklausās, ka svešu bērnu tev ar varu kāds piesējis klāt.
25.03.2013 10:56 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Nazīc
Tā mēdz gadīties,jā,tomēr ne vienmēŗ,ir jau arī jauki piemēri. Bet šajā situācijā jau sen(vismaz kopš izvācās no vīramātes mājām) kontakti bija jāpārtrauc. Vai vismaz jādistancējas cik vien iespējams,jo situācija(kāda tā izklāstīta no vienas puses,un vedeklas arī nemaz nav baltas un pūkainas) ir gana baisa,lai savu dzīvi un nervus nebojātu ar cilvēkiem,kas,acīmredzot,nevēlas normālas,jaukas attiecības.
Ir jāsamierinās,un,kā marchixa saka,jāpaļaujas uz sevi.
Turklāt-tas periods,kad bērni ir mazi,nav nemaz tik ilgs-tie ir max 3,4 kad,kad jau var laist dārziņā. Ja nu tiešām nav neviens,kam atstāt,tad nu neko. Bērni tikai vienreiz dzīvē būs tādi maziņi.
Protams,aukles variants reizi,divas mēnesī pa maku tik ļoti nesitīs,ja jau tik ļoti nevar vairs izturēt.

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Es esmu ievērojusi, ka ir tāds jauno vecāku tips, kas uztaisa bērnus un tad uzgrūž citiem vākt - vai nu bērnu vecākajiem brāļiem/māsām, vai nu vecvecākiem.
Nē, mīļie, paši taisījāt, nu tad mācieties arī paši vākt un audzināt! Neviens neko jums nav parādā, bērni - tā ir tikai un vienīgi jūsu izvēle.

Un kopā dzīvot ar vecākiem nedrīkst nekādā gadījumā, tas pamatīgi sabojā attiecības.

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
No vienas puses es saprotu, ka ja dzīvo ģimene zem viena jumta, tad tomēr gribētos saņemt kaut kādu palīdzibu laiku pa laikam. Bet, no otras puses, palasot omes aprakstu, tad ir apmēram noprotams par kādu kontingentu ir runa. Iespējams, tēvs ir tāds pats, un tā jau ir bijusi tava izvēle - ar ko precēties, veidot ģimeni un ražot bernus. Tomēr ir jāsaprot, ja cilvēka vienīgās intereses ir aliņš-semuškas-tv, tad bērnam tur nav vietas.
25.03.2013 11:00 |

Reitings 264
vīrs man pelna labi.
pie friziera tiku reizi vai divos menesos reizi kad braukaju ar mazo pie savas mammas.
kad piedavaju vira matei aizbraukt kopa vina negribeja un delu arii nelaida mani aizvest.
sobrid dzivojam atseviski, visu paspeju izdarit.
viram protams piedavaju samekle aukliti utt, pat pat teica ka atradis lai varam kur aizbraukt bet protams to nedarija un ari tagad nedara.
25.03.2013 11:00 |

Reitings 533
baibinja
Aukle nav jāmeklē vīŗam,bet gan Tev. Tev tiešām ir vienalga,kādi cilvēki pieskata Tavus bērnus? Jei bogu....kam Tu bērnus dzemdēji??? Drausmas.
25.03.2013 11:02 |

Reitings 11698
varbūt tu pati sameklē auklīti?
un es nesaprotu - kur tad jūs dzīvojat atsevišķi? meža vidū? ar tualeti ārā?
25.03.2013 11:02 |

Reitings 264
nav dzeraji. viru jau izmaciju, saprata ka aiziesu prom. gar vina mammu man vienalga ka vina pavada savu brivo laiku.
25.03.2013 11:03 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tava problēma drīzāk ir nevis apstākļi, apkārtējie cilvēki, bet Tevis pašas neizdarība un neizlēmība.

Vīramāte nepieskata bērnus - slikta, nenormāla
Sēdi 4 sienās 2 gadus - vīramāte un vīrs vainīgi
Auklīte nav atrasta - vīrs vainīgs

Dari pati un izdari!!!!
25.03.2013 11:04 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
dan_dan Protams,ir vedeklas,kurām tā vien gribas kā šķelt :D (izņēmumi ir vienmēr un visur :))Mani pārsteidza tas,cik ļoti tiek uzsvērts,kas ir kura pienākums. Ne jau viss ko mēs dzīvē daram ir mūsu pienākums. Tāpat par ideālo mammu nepiedzimst,par to mācās kļūt.
25.03.2013 11:04 |

Reitings 264
viniem majas bija remonts un jaa tolete bija araa. kas tur taads??
sobrid dzivojam atseviski.
es mekleju aukliiti, virs tacu nepiekrita zvanit sadusmojas un aiziet vnk.
25.03.2013 11:06 |

10 gadi
Reitings 13809
OK, meitene izklausās interesanta.
Bet meitenes te dažas arī izskatās, ka lido mākoņos. Iedomājieties, laukos joprojām cilvēki dzīvo tā, ka ūdens ir jānes no akas, un tualete ir ārā. Un tas nenozīmē, ka cilvēks ir neizglītots, prasts vai alkoholiķis.

Reitings 7743
Ok - es saprotu autori, ka gribas izvēdināt galvu, kaut kur aiziet, jo nav viegli būt 24/7 rokas stiepiena attālumā bērnam tā, ka nav laika kārtīgi paēst, dušā ieskriet utt., es saprotu kā tas ir, bet saprotu arī, ka bērns nav neviena cita pienākums. Vīram ir kāda brīvdiena? Sarunā draudzeni, auklīti, aizej pie friziera, pastaigā pa veikalu, pa pilsētu, sajūtu civilizāciju un nesteidzīgu pastaigu kaut vai pāris h. Šeit ļoti skarbi tika izteikti viedokļi, bet neņem tos tik ļoti no sirds, uzklausi objektīvi, sapurinies un negaidi, kad kāds cits pārņems tavu - mammas lomu. Protams, katrai mammai gribas arī atcerēties, kā tas ir - būt sievietei - atpūsties, safrizēties, sakopties, ieplāno sev šādu atpūtu, tu esi to pelnījusi, bet neaizmirsti, ka tomēr TU esi mamma nevis vīramāte vai vēl kāds cits.

Reitings 533
Nazīc
Ideālu mammu nav, un ar tām,kuras par visām varēm cenšās tādas būt, ir diezgan smagi :)
Nevar prasīt no otra,to,ko tas nav gatavs sniegt. Pienākums vai ne pienākums. Bet vecākiem tikt galā ar saviem bērniem gan ir pienākums. Nemaz nerunājot par to psiholoģisko saspringumu,kurā atrodas mazs bērniņš,tad,kad viņu pieskata cilvēks,kas viņu negrib.
25.03.2013 11:08 |

Reitings 11698
Tavs vīrs vispā pieskata jūsu bērnus? kaut vai tik daudz paauklē mazās,lai tu varētu aiziet pa pilsētu pastaigāt?
25.03.2013 11:09 |

Reitings 264
virs man pelna labi. tapec jau saku ka nezinu ko dariit. ja pelnot 1600ls es nevaru gada x iziet no majas.nau ta ka auklei nav naudas, ir, bet vins negrib lai es atpusos. kad es jautaju man atsaka, kad draugi tad ok, vinam ir viss.

Reitings 2342
Nazīc, bet brīvprātīgu palīdzību veido gribas moments, vai ne? Tu taču brālim palīdzi, jo viņš Tev ir tuvs cilvēks, kuru Tu cieni un mīli. Viņš Tev rūp. Secīgi, Tu gribi palīdzēt.

Šeit es redzu jauno māmiņu, kura īsti neapzinās savu jauno lomu un nozīmi sava bērniņa dzīvē, kā rezultātā vēlas nogrūst atbildību uz citiem, mazo veidojot par tā saucamo pulka bērnu. Ja citi tam nepakļaujas, viņā rodas negācijas... šīs negācijas sareizini ar viņas valodiņu un spēju uzņemties atbildību/rīkoties. Tu gribētu šādai palīdzēt? Viņa pati nosit gribas momentu tā saknē...

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
dan_dan Protams,nevar cilvēkam plīties virsū un izspiest no viņa to,kas tur neeksistē. Bet es laikam vairāk to vispārīgi ņēmu. Šinī konkrētajā situācijā,kāda ir autorei,es noteikti tādam cilvēkam bērnu neatstātu,tāpat palasot vairāk šķiet,ka tur visi mājās ir tādi...you know :D
25.03.2013 11:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits