problēma

Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Ko jūs darītu ja vīra māte negribētu skatīties mazmeitas?
situācija apmēram sekojoša- gada laikā vīrs (tobrīd draugs) pajautāja mammai paskatīties mazo, (meitiņa viņa reāli paēda un gulēja nerāpoja vel utt. ) mamma vnk pasaka ka NĒ neskatīšos. tai pašā laikā viņa grauž sememes, skatās tv, iedzer aliņu,lasa grāmatas. tobrīd bija bez darba. kādas 3 reizes laikam vīrs vai brālis jautāja paskatīties mazo, ka aizbrauksim uz boulingu, uz filmu kino, vai vnk uz ezeru turpat pie majām pabraukt ar laivu, viņas atbilde vienmēr bija Nē.
nau tā ka es dzīvojot viņas māja nedarītu neko. mājas darbus un ēst gatavošana bija ikdiena.
darīju visu. stāvoklī dariju visu, pēc meitas piedzimšanas arī visu dariju.
komunikācija bija ok. bet kad palūdzu mazo pieskatīt tad nau kam.
ko jūs darītu šādā situācijā??
man reāli sāp ka ir vecmāmiņa nu jau divām mazmeitiņām, bet ar tādu vecmāmiņu es nezinu.
saprastu ja es staigāju pa tusiņiem, vai kkāda mauka būtu bet tā nav.
25.03.2013 10:03 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Sarunā auklīti un, kad viņai vajag palīdzēt, atbildi apmēram tādā pašā garā. Ja ļoti vajag, var iztikt bez izklaides un doties tad, kad būs, kur bērnu atstāt. Man tā bija, kad pēdējā brīdī piekāsa, iepriekš jau bija sarunāts, ka atbrauks, paskatīsies, protams, arī samaksātu normālu summu, jo tiešām likās, ka ir bezizeja, nu ko - gāju ar visu bērnu un cilvēks saprata, ka man neko vairs var neprasīt.
25.03.2013 10:17 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Piemēram, man rados ir ōmīte,kas labprāt ņemās ap sīci,kad mammīte ir blakām, tētis, bet viena pati bērnu neauklē..viņa mīl savu mazbērnu no visas sirds, bet tā arī pasaka - es savus bērnus esmu izaudzinājusi, vairāk es audzināt negribu. Tieciet galā paši. paši taisījāt, paši domājat. Un ļoti pareizi. nu tas,ka lielākajai daļai patīk ōmēm ūzgrūzt"savas atvasītes un ōmes arī ņem, nenozīmē,ka tā ir jādara visiem un,ka tā ir norma.
Jo tas taču citām ir pašaprotami - tu esi veca, tev nav savas dzīves - še, auklē mazo, kamēr mēs atpūtīsimies.
Un nejau visām ōmēm,kas jūsu mazos sīčus auklē, tas patīk..tas,ka viņas to nesaka, nenozīmē,ka viņas ir mūžīgajā starā.
25.03.2013 10:18 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
esi jautājusi viņai, kapēc negrib pieskatīt ?
25.03.2013 10:19 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
arī kad lielāko meitiņu aizvedam pie manas mammas kas ar prieku auklē mazo, viņa mamma uzreiz dēlam pārmet kapēc es pati neauklējot.

Nu re. Omei nepatīk auklēt zīdaini.
25.03.2013 10:20 |

Reitings 264
man jau mamma teica ka kad viņa ko palūdz tad lai es arī tādā pašā gara atbildu. bet ir bijis tā ka gimene bija jubileja es viram pateicu nebrauksu diviem mazajiem, ta jau daudz cilveki utt. pie tam viena mazaa grib tikai uz rokam jo ir priekslaiciigs bernins, a lielaa visu aiztiek utt. sarunajam labi es palieku majas. vnk negribeju braukt jo zinaju ka mamma vina nepalidzes sedes pie galda un viss. vina tak uzzinajusi to ka es nebraucu ar berniem atkratijas pie mums un pielauza deelu, uz ko vins protams piekrita. vina man vel nekaunigi paludza un pateica brauc palidzesu tev. un protams es ticeedama ka pie prata nakusi vina palidzes vina h** palidzeja
25.03.2013 10:22 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Uj. Sajuka :)
25.03.2013 10:22 |

Reitings 264
es reali nezinu kas vinai nepatik.
tas ka delam savam viiram draugam pateicu ka kamer dels pa maju grozas vai vectetins vina ok, nak paliidz, tur ratinus sataisit vai apgerbt pabarot vai vel kko. ka visi no majam pazud aibrauc pa darbiem viss. vinas vairak nav kas man piepalidzetu.
nau ta ka gruzu mazo vinai virsu. pagaja laikam pie diviem gadiem kad viram pajautaju aizbraucam kkur, ka man apnicis majas sedet, reali mezaa kur pat cilveku apkart nau.
25.03.2013 10:26 |

Reitings 2342
Baibiņa, Tu neesi iedomājusies, ka omītei vienkārši riebies? :) Un, kā jau meitenes minēja, nav viņai pienākums nodrošināt Tavas dzīves komfortu. Nu nav, sit kaut nost, bet nav. Pati izlēmi radīt bērnus, uzņemies atbildību, pat, ja tas nozīmē neiešanu pāris gadus uz kino...

p.s. skaista valodiņa, nav uzrakstīt pareizi neproti, bet vārdu *&^*&(, ^%&^*& gan zini! Burvīga jaunā māmiņa, nu kā tādai var nepalīdzēt....
25.03.2013 10:28 |

Reitings 264
neesmu jautajusi. ja ko viram pajautaju vai vsp minu vina mammas vardu vai vina mammu tad vins ar mani nerunaa nemaz. vienreiz kko izteicaas ka mammai nepatikot ja vins aizstav mani. vins zinot ka man ir taisniiba diezgan daudzas situacijas bet mammai nepatiik ....to vins teica draugam kas bija ciemos.
25.03.2013 10:28 |

10 gadi
Reitings 13809
Protams, ka īsti normāli tas nav, ka pilnīgi atsakās kādreiz pieskatīt mazbērnu, bet, vai nu noskaidro, kāpēc tā ir, vai arī pieņem situāciju tādu, kāda tā ir.
Bet būtu jāsaprot, ka mūsu vecākiem arī ir sava dzīve, un nav viņu pienākums kattreiz mainīt savus plānus tikai tāpēc, ka tā mums patiktu. Jā, gribas atpūsties, bet vecākiem arī gribas atpūsties.

Baibinja, vai Tu vīra un vīramātes klātbūtnē arī tik rupji lamājies?
25.03.2013 10:30 |

Reitings 264
nu jā jus mani tagad varat nosodit utt.. bet reali ta ir arii vina mamma.
jus varbut ar sadu situaciju neesat saskarusas tapec gudri parmetat.
diez vai jus mana vieta butu tik prieciigas un tik gudri zinatu ko dariit.
25.03.2013 10:31 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Un pēc visa šī tu tiešām gribētu viņai atstāt bērnu?
Tikai pār manu līķi. Kāpēc Tev jāgrūžas virsū cilvēkam, kuram tu nepatīc. Ar Varu mīļš nekļūsi.
25.03.2013 10:33 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vai var pabeigt vidusskolu ar šādām gramatikas kļūdām? Tas nav nekas personīgs, vienkārši es reizēm esmu pārsteigta, cilvēks droši, ka tās 12 klases ir beidzis, bet atgriezensikā saite nav izveidojusies..
25.03.2013 10:33 |

Reitings 7743
Nākošreiz, kad piedāvā palīdzēt, tā arī pajautā - kad pēdējo reizi tu man kaut ko reāli palīdzēji? Piedāvāji, bet, kad aizbraucām, neko nedarīji. Pati esmu bijusi situācijā, ka manas intereses visiem bija pie kājas un biju aukle 24/7 un nekas cits neatlika. Varbūt man pluss ir tāds, ka nav blakus omīte, kurai mazo iedot pieskatīt, kamēr pati kaut kur ietu, līdz ar to - visi braucieni, gājieni un atpūtas tiek ieplānotas ar mazo. Jā, tas ir mans bērns, citiem par viņu nav nekāds pienākums, lai gan - cik braucam, atrodas daudzi cilvēki, kuri labprāt rotaļājas un pieskata mazo, kaut vai - kamēr paēdu. Ir cilvēki, kuriem patīk bērni, ir cilvēki, kuriem tas vnk. nepatīk.
25.03.2013 10:34 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ilgi nevarēju saprast, kāpēc vecmāmiņa negrib skatīties uz mazmeitas.
Kāda vaina vārdam ''pieskatīt''?
25.03.2013 10:34 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
*mazmeitu :D
25.03.2013 10:35 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Bāc, man vienīgai traucē vārds nau un komatu neesamība? :D
Diezgan grūti saprast domu :D
25.03.2013 10:35 |

Reitings 264
nee.

nu jus mani varat nolikt cik gribat bet ja pasam butu ta ka ejat uz mazmajinu kas araa un ienakat majas bernins raud, tai pasa laika viramate sez un necel nemaz savu pakalu lasa gramatas un suuc alinu, tad diez jus butu prieciigas.
es vnk gribeju pajautat vai jums tas liekas normali. jebsu man tikai ar galvu kks nau.
25.03.2013 10:36 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Kāda velna pēc Tu dzemdē bērnus,ja Tev ir šāda attieksme-
vēl divus gadus 4 sienās jāsēž- ???? Ko? Tev neliekas pašsaprotami,ka laižot pasaulē bērnus ar to ir JARĒĶINĀS,un,ka ja nav vīra mātei vēlmes Tavus bērnus skatīt,tad nav. Kādas Tev tiesības būt uz viņu neapmierinātai? Viņa nav TAVA mamma. Turklāt,tieši tā, diezin vai es būtu priecīga par vedeklu,kas lamājas,kā kaut kāda salašņa. Nemaz nerunājot par to,ka esi gatava savus bērnus uzticēt cilvēkam,kas,pēc taviem vārdiem,sēž pie TV,ēd semenes un sūc aliņu. Tu zini,kas var notikt ar maziem bērniem,kurus pieskata tādi cilvēki??? Vajadzētu taču zināt, divus mazos esi izspiedusi,bet šķiet,ka prātā pieņēmusies gan neesi.
Jebkurā gadījumā-cieņa ir attiecīu pamatā-visu. Nedomāju,ka cilvēks,kas publiski var iztirzāt savas ģimenes netīŗo veļu,zina,kas ir cieņa. Līdz ar to-nebrīnos,ka vīra mātei nepatīc.
Un sāc labāk ar latviešu valodas gramatikas apguvi,citādi-ko bērniem mācīsi,ja pat rakstī neproti.

10 gadi
Reitings 13809
Un es nemaz neatstātu savu bērnu pie cilvēka, kuram es nepatīku. Tāpēc zinu, ka, kad man būs bērni, pati tikšu ar visu galā vai lūgšu palīdzību savai mammai.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits