Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nezinu, ko iesākt..

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
Sveikas cosmo dāmas, šajā pūpolīgajā vakarā !
Pieļauju, ka diskusijas ar līdzīgu tēmu ir bijušas.. Bet ..
Man stāsts ir tāds: ..
Esam ar vīrieti kopā jau 2 gadus, lai gan ir bijuši pārtraukumi darba, mūsu grūto raksturu dēļ.. Bet itkā mums ir ļoti labas attiecības, labi saprotamies, kopā ir labi, sekss ir labs, viss ir labi.. Vismaz tā šķiet man ..
Mums ir 14 gadu starpība, skaidrs, ka vecāks ir viņš.. Tas nav šķērslis mūsu attiecībām , bet tas ir liels BET tam, kādas ir mūsu domas par bērniņu, vai, respektīvi - kādas tās bija ..
Viņš jau bija ieminējies par bebi, taču, ņemot vērā to, ka ikdienā ir liels jokdaris un viņa humors ir saprotams tikai viņam pašam pārsvarā gadījumos - es neuztvēru to tik nopietni, un nedomāju , kampar to ir jāaprunājas ..
Speciāli nemēģinājām tikt pie mazā, bet tagad, kad sapratu , ka jūtos vitādāk un mēnešreizes kavējās jau pamatīgu laiku - devāmies pie ārsta .. Ārste paziņoja, ka esmu jau 5. Nedēļa .. Es jutos tik apjukusi .. Un jūtos joprojām.. Mums nav lieli ienākumi, patreiz vispār esam bezdarbnieki .. Nav iespējas doties uz ārzemém (nedomāju, ka man jāpaskaidro kāpēc ) .. Kad runājām par to, kā dzīvot tālāk, un reàli izsvērām savus ienākumus, iespéjām palikām vien uz jautājuma zīmes.. Es nezinu, vai spētu pārdzīvot abortu, jo es to uzskatu par slepkavību (par šo nav vērts diskutēt, jo katra uzskata pa savam ..) , bet arī nevaru iedomāties, kā mēs varētu uzturēt mazulīti, ja pašiem ir 1,5 istabundzīvoklis, nav pat mašīnas , ir paràdi utt.. Un es neesmu domājusi, vai gribētu ar šo vīrieti pavadīt visu mūžu, lai gan šķiet, ka mīlestība mūsu starpā ir ..
Man nav draudzeņu ar kurām par to aprunāties, un arī nav saprotošas ģimenes.. Kā jūs rīkotos manā vietā ?? Es esmu visai lielā izmisumā .. :(
24.03.2013 23:06 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Ja esat pret abortu,tad atliek vien dzemdēt!Lai veicas!
24.03.2013 23:11 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Jau laicīgi iesaku Tev neņemt turpmākos komentārus ļoti pie sirds, izskatās, ka šodien daudzām cosmo meičām PMS. :D

Par tēmu.. varbūt tā vajadzēja notikt. Ja zini, ka abortu nespētu izdarīt, sāc pierast ar domu par mazo. Tad sākat domāt, kā veidosiet viņa dzīvi. Es tiešām neko nevaru ieteikt, tikai skatīties uz visu pozitīvāk.. Turies un lai izdodas veikt pareizāko izvēli! :)
24.03.2013 23:12 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Lūk, šādu diskusiju dēļ citās diskusijās meitenes audzina citas kontracepcijas jautājumos...

zane, iesaku tev sagatavoties gūzmai audzinošu komentāru, ka domāt vajadzēja pirms tam... (un liela daļa taisnības tajos komentāros būs).

Ko tagad darīt? Visu iespējamo, lai bērns piedzimtu ģimenē, kurā vecāki ir spējīgi viņu uzturēt. Tev vēl ir laiks līdz mazā dzimšanai. Sāc ar darba atrašanu! 1, 5 istabu dzīvoklis nav nekāds šķērslis un bez mašīnas arī ir iespējams izdzīvot. No kādas naudas šobrīd dzīvojat?
24.03.2013 23:18 |

Reitings 15092
Ko par to saka bērna tēvs?

Es gan nespēju saprast, kādas problēmas ir vīrietim atrast darbu... It īpaši, ja gaidāms bēbis..
24.03.2013 23:19 |

Reitings 103
Reģ: 13.03.2013
Domā pozitīvāk, iespējams, ka bēbis Jūsu attiecības ievirzīs citā virzienā, kā parasti arī ir un arī ar pārējo tiksiet galā, jebkurā gadījuma aborts nav risinājums, tu riskē ar to, ka vēlāk vari arī neieņemt bērniņu, un vai pēc tam tu būtu laimīga, ka tādu un tādu problēmu pēc uztaisīji abortu? Tas jau itkā retums, bet ko var zināt, kam liktenis lēmis... Un starpcitu, vnm un katram būs ko pateikt, kapēc šis nav īstais brīdis bēbim, ja reiz tā ir noticis un neplānots ir pieteicies, tas ir jāpieņem kā dāvana! Veiksmi Jūms!!! :))
24.03.2013 23:20 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Vienīgais, ko nesaprotu - ja negribi slepkavot augli, tad kādēļ jautā, ko darīt? Vai tad pašai nav skaidrs, ka jāmeklē darbs, kaut plīst galva pušu un jākārpās uz augšu? Labvakar, nu..
24.03.2013 23:21 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
sameklē darbu,lai būtu normāla BKA nauda, vīrietis,lai iet strādāt, 1,5ist dzīvoklis ir dzīvoklis un tur var dzīvot arī 3
24.03.2013 23:25 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Klau nenolaid galvu, mēs cilvēki nekad nezinām uz ko mēs esam patiesībā spējīgi.
Līdz ar to priecājies, ka jums būs ģimenes pieaugums un meklē iespējas strādāt atrast kaut ko, ne sevis dēļ, bet mazā.
Viena lieta man ļoti ir iekritusi atmiņā, ko man savulaik teica viena dzīves gudra sieviete, tieši bija runa par to, ka jauniešiem nav bērnu mūsdienās.
Viņa stāstīja, kā savā laikā bija dzīvojusi kojās stāvoklī kopā ar vīru un nekā viņiem nebija, bet nu abi ir tiešām turīgi cilvēki.
Līdz ar to lūkojies uz situāciju kā uz motivātoru dzīvē ko mainīt un radīt apstākļus bērniem - jo ja skatāmies plašām cilvēki nekad nav gatavi bērnam, vienmēr var atrast iemeslus, lai viņa nebūtu.

Pagaidām man pašam gan nav bērnu, bet tikko kā būs normālas attiecības parspīti visam es tos vēlēšos un tad jau pielāgošos apstākļiem un radīšu vidi, lai viņiem ir viss, kas nepieciešams ;)
25.03.2013 00:00 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Būs labi, galvenais abi meklējat darbu. Un kas tas par vīrieti, ja nespēj atrast?! Sākat strādāt, pārdod mantas, kas tev nav vajadzīgas, lietas bēbim kaut vai ss.lv vai atverskapi var dabūt par lētu naudu. Galvenais nospraužat mērķi un ejat uz to.
25.03.2013 00:07 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Ja aborts nav pat prātā, tad izvēle tev palikusi tikai viena - sāc gatavoties bērnam un domāt kā viņu audzināsi. Ar vai bez tā vīrieša savos nākotnes plānos, bērns tev būs jāaudzina.
25.03.2013 00:08 |

Reitings 485
virietis ir stipri vecaks par Tevi :) Vins noteikti atradis darbu un kaut ko pratigu izdomas!!! :) Lai veicas!
25.03.2013 00:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!