Sveika!
Būtībā varu teikt to, ka tas ir zemapziņā iesēdies. Pati arī esmu saskārusies ar līdzīgām problēmām. Ir sāpējis kādu laiku un jau pirms seksa doma, ka varētu arī nesāpēt, vispār nepastāv. Tavs organisms jau gatavojas sāpēm un jau ieņem aizargpozīciju, muskuļi saraujas un neapzināti negribas vīrieti sevī ielaist. Jutos nepilnīga, nepārliecināta par sevi un vainīga puiša priekšā, jo likās, ko viņš par mani domā un ka viņam jau droši vien apnicis ar mani auklēties. Vēl man likās, ka varbūt viņam ir pārāk liels dzimumloceklis priekš manis (kaut patiesībā jau sievietes maksts ir elastīga).
Redzi, kā ir. Vīrietim dzimumloceklis uzbudinājuma stāvoklī kļūst ciets un stingrs un tādēļ arī nav tik viegli ievainojams. Bet sievietei dzimumorgāni visu laiku paliek mīksti. Un reizēm vīrietis neaizdomājas, ka ar savu cieto "rīku" intensīvi tiešām sitot pa sievietes mīkstajiem dzimumorgāniem, rada viņai nepatīkamas izjūtas, līdz viņas muskuļi rada aizsardzību pret šiem sitieniem. Varbūt tā kādas reizes (vai vēl aizvien) ir bijis un tagad Tev ir grūti tiešām viņu sev pielaist. Izrunājies ar viņu par to, saki, ka Tev svarīgi uzticēties viņam un ka jūs kopā varētu mēģināt lēnu, maigu priekšspēli, lai Tu šīs neapzinātās bailes pārvarētu un kļūtu vaļīgāka. Vēl iesaku, lai viņš ieiet Tevī lēni, pamazām un pavisam mierīgi (ja vari pati pakontrolē to, paņemot viņa dzimumlocekli savās rokās, tā jutīsies drošāk, jo zināsi, ka visu kontrolē), citādi strauji un uzreiz līdz galam ieejot Tevī, atkal sāk darboties Tavs aizsargmehānisms.
Vēl esmu jau rakstījusi, ka sieviete dzīvo pēc mēneša cikla un atsevišķos cikla posmsos izdalījumi no maksts var būt atšķirīgas konsistences un daži no tiem nav tie piemērotākie dzimumaktam. Visvieglāk sievietē (ja vien nav jau kādas problēmas vai iekaisumi), vajadzētu būt iekļūt tieši ap ovulācijas laiku, tā dabā iekārtots. :) Ja ir vēl kādi jautājumi, vari man arī rakstīt, pati esmu saskārusies ar šo problēmu un izmēģinājusi ļooooti daudz ko.