ko man drauga mamma teica

Reitings 438
Reģ: 21.03.2013
Vakar otro reizi satiku drauga mammu, kad biju ciemos pie puiša. Neko vairāk kā sasveicinājušās neesam, it kā jau arī šoreiz pret mani labi izturējās - pasniedza čības, atģērba, pacienāja ar vakariņām un tamlīdzīgi.
Tikai tie viņas vārdi, man ierodoties mājā, - "nu re, un atkal jau atbrauci" gan lika palikt kā pa seju dabujušai. Viņa gan to teica smaidot, bet es nez kāpēc to tulkoju kā "atkal tu te atvilkies, atkal tu klāt"...
Vai arī esmu galīgi kaut ko pārpratusi? Pati nezinu kāpēc, bet šos vārdus sapratu šādi.

Vai tā tas bija domāts, vai kā citādi?
Kā jūs to tulkotu?

:(
24.03.2013 15:59 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
1. variants: kaut kā ne tā izteicās, varbūt patiesībā bija domājusi "cik jauki, ka mūs atkal apciemo"
2. variants: tā arī ir, ka aiz smaida slēpjas "kāpēc atkal esi šeit?"...

Lai vai kurš no variantiem nebūtu, domāju, 2 nenozīmīgas tikšanās reizes (kad tikai "labdien" un čību padošana starp jums abāmnotikusi :D ) nevar būt nekāds rādītājs.
Esi pati atvērtāka un jaukāka pret puiša ģimeni! Apjautājies, kā viņiem pa šo laiku gājis? Kaut vai nenozīmīgi par laiku apjautājies un iepin arī kādu faktu (ja tādus zini) par viņu ikdienu. Piemēram, ja mamma ir dārzkope, pajautā - vai, cik ilgi tas pavasaris nenāk, gan jau jums ar palodzes pilnas ar dēstiņiem, kas gaida stādīšanu... :D :D :D nu kaut vai! :D
Mamma varbūt satraucas - kas tā par meiteni, vai būs gana laba dēlam, vai viņiem tas nopietni?... Ar savu ieinteresētību pati parādi, ka esi jauks cilvēks, kas turklāt dēlu uztver nopietni un interesējas arī par viņa ģimeni.
25.03.2013 13:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ja vina smaidija, tad domaju, ka tas diez vai bija slikti domats...
25.03.2013 14:10 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
varbūt viņa vienkārši priecājās, ka tu ATKAL atbrauci, kādēļ tur meklēt apslēptu jēgu..

esi satikusi viņu tikai 2 reizes, cik sapratu, bet jau uzslkati par liekuli un meli??
25.03.2013 14:26 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
;D

Mamma droshi vien jau sen aizmirsusi, ko tev teikusi, bet tu vel punktieree........
25.03.2013 14:53 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Nu nez. Var būt, ka tiešām pārprati, bet varbūt arī ne. Piem., ja ir aizdomas par krāpšanu, tad saka, ka jau pašas aizdomas ir kaut kāds pamats par to aizdomāties... Tāpat arī šajā gadījumā - vai nu nostrādāja Tavs pašvērtējums vai arī tiešām ir kaut kas (piem. iepriekšējā pieredze ar viņu, kkas ko draugs par viņu stāstījis utt) kā dēļ zemapziņa Tev nostrādāja tieši tā un iztulkoja to negatīvā veidā.
Protams, ir neforši visu iztulkot negatīvi, bet es Tavā vietā paturētu to kādā smadzeņu kaktiņā - ja līdzīgas divdomīgas situācijas atkārtosies tad varēsi meklēt kopsakarības un iemeslus. Ja neatkārtosies - tad wnk cilvēks būs kaut kā neveikli izteicis savu pozitīvo domu :)
Jebkurā gadījumā - kā jau meitenes teica, izturies pret viņu labi. Dēļ tādiem sīkumiem nav vērts kasīties :)
25.03.2013 16:40 |

Reitings 438
Reģ: 21.03.2013
vai jūs braucot ciemos vienmēr vedat kaut ko mātei?
es uzskatu, ka jāved, ko jūs, piemēram vedat? saldumus, ziedus?
25.03.2013 16:54 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Vedu saldumus.
25.03.2013 16:56 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Tas, vai vest ciema kukuli, jāskatās pēc pašas mammas.
Es nevedu. Atceros, ka kad sākām tikties, bija jāsvin Līgo un domāju ka jāaizved mammucim ziedu pušķis. Mammucis par tādu joku galīgi neizskatījās priecīgs - apjuka ne pa jokam, nezināja, ko teikt + izrādās viņiem mājās tāds kaķis, ka nemaz puķes nevar nekur nolikt :D Pēc situācijas sapratu, ka šajā ģimenē pie dāvanu dāvināšanas nav pierasts :D + vēlāk uzzināju, ka mamma ir diezgan izvēlīga uz visādiem saldumiem un ir sastāvdaļas, ko viņa wsp neēd. Līdz ar to var sanākt, ka labu gribēdama, uzdāvini kaut ko garšīgu, ko nāksies vēlāk saldumu apēst pašai ar draugu.
25.03.2013 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits