Memmīši

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Kādas rakstura īpašības un izderības,raksturo memmīšu tipa vīriešus?
24.03.2013 14:37 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tāds, kas čīkst un sūdzas par visu un vienmēr vaino citus.
25.03.2013 11:08 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Pilnībā piekrītu ^^!! Memmītis ir tas, kurš dzīvo pie Mammas 25,30 gadu vecumā. Nosaukt tievu puisi par memmīti ir pretīgi! Tad jau meitenes, kuras sver vairāk par 55kg ir resnas mātītes? :)

un baibinja, ej parunā ar savu vīrieti, viņa mammu, vai šķiries un meklē vīrieti, kuram būs neuzbāzīga mamma vai bāreni, labākajā gadījumā, zb lasīt kā Tu žēlojies, rakstot to, cik Tev slikta vīramāte forumā, katrā diskusijā, problēma neatrisināsies! EJ UN RUNĀ! Vai arī Tu gribi būt un Tev patīk būt par upuri?

Un zaptesburka, neņem galvā Inlove, Tu vari darīt visu ko Tu gribi, tā ir Tava dzīve, Tava pasaule, gribi - atbildi Jānim, negribi - neatbildi! Un tā kā katrs var darīt ko grib - Inlove arī darīs ko gribēs, ja viņai patīk kritizēt - viņa kritizēs un izteiks savu viedokli!!

Īsāk sakot - nesarežģījiet sev dzīvi, ļautiņi, un uztveriet visu mierīgāk, neiespringstiet! :D
25.03.2013 11:24 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Reto reizi izlasīju ^^ viedokli un jāsaka, ka man ir radies tāds pats iespaids par pirmo viņa komentāra daļu. "Īsts" džeks ies pāri līķiem(un vienalga kādām asarām), lai panāktu savu.. :D

Un par vizuālo tēlu gan es nepiekritīšu.. šādi, cik mana pieredze liecina, vienmēr izsakās tie, kuri paši ir bijuši par slinku, lai parūpētos par savu vizuālo formu. Nevajag jau būt Ārnijam, tomēr spēks ir viena no vīriešu "pazīmēm" un, gribi vai nē- muskuļi šo pazīmi pasvītro. :) Un "ķīmijas" piesaukšana jau ar ir tikai kārtējā atruna, kāpēc neko nedarīt.. :D

Un par to zvanīšanu, ko ne viena vien minēja- es atļaušos nedaudz iebilst. Liela daļa sieviešu(patiešām LIELA daļa) vēlas būt no kāda... atkarīgas.. Un, tagad jautājums- vai gadījumā tās mātes, kas tik izmisīgi zvanās saviem dēliem- gadījumā nedzīvo vienas? Respektīvi- man pagāja 2 gadi, kamēr es savu māti atradināju no nemitīgās zvanīšanas, lai kaut ko atgādinātu vai ieteiktu- lai gan zinu, ka no, manuprāt, runāšanas par neko u.t.t., kad sanāk sarunas- es neatradināšu nekad. Tomēr es apzinos, cik viņa jūtas vientuļa- jo dzīvo viena. Un, kurš cits būs viņai blakus, kad viņai vajag- ja ne ģimene?

P.S.Man nav diez ko labas attiecības ar māti, tomēr šo lietu es aplūkoju ne tik sekli.
25.03.2013 13:28 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Tātad mazs rezumē no Jūsu sacītā:
1) Sievietēm patīk, ka viņām saka "Nē"
2) Pārlieku laba izturēšanās pret Jums liek domāt, ka čalis ir memmītis nevis Jūs vienkārši mīl un grib Jums to labāko .. labāk ir, ka sāpina un kāda asariņa viņa dēļ nobirst ..
3) Sievieti, kas devusi vīrietim dzīvību, barojusi līdz pilngadībai, lolojusi un mīlējusi pieaugot, ir jāaizmirst un jāatstāj novārtā/jāaizvieto ar Jums

tiešām pārspīlēti :)
1 - sievietes pamana ne tikai to, kā vīrietis izturās pret viņām, bet arī to, kā izturās pret citiem :) ja vīrietis nevar atteikt draugam braucienu makšķerēt laikā, kad viņam ar sievieti jau sen kaut kas saplānots (un otrādi) - tas ir "mīksti"
2 - mazliet taisnības jau ir. kā saka, ja nebūtu sliktā, mēs nenovērtētu labo. nevajag, protams, ieslīgt galējībās, bet neliels strīdiņš pārim nekad nav kaitējis - tas palīdz novērtēt "mierīgos laikus", neļauj garlaikoties (un garlaicība nāk, ja zini, ka mīļums vienmēr visam tevis teiktajam piekritīs). Un izlīgums bieži var uzšķilt lielāku dzirksteli nekā mūžīgā čubināšanās. visam jābūt līdzsvarā.
3 - vecākiem ir sava dzīve, bērniem sava. Vecākiem ir jārēķinās, ka bērni no ligzdas kādreiz izlidos, tāpēc jau laicīgi vajag par to brīdi domāt un tam sagatavoties - taču tam ir dota visa dzīve ne mēnesis vai gads. Protams, normāli bērni nekad neaizmirsīs savus vecākus, bet ģimenes saites būs stiprākas, ja šo saišu stiprināšana būs absolūta brīvprātība nevis kāda iekšēja dzinuļa (sirdsapziņa, pienākuma vai vainas sajūta) sperts solis
25.03.2013 15:48 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Tāds, kurš nejēdz iesist naglu sienā un kad to šķībi un greizi ir izdarijis, tad vēl skaļi nopūšas. Kad, es, piemēram, iebisktu tādam pa plecu, uzreiz skan atbilde ''AAAAUUU, ko tu mani sit???'' :D nu jā, un tas kas ar muteri līdz mūža galam uz rimčiku iet un viņa viņam zeķes gludina :D. Tāds, kas izejot ārā pie mazākajiem mīnusiem vaid, ka ir auksti vai tad neiet ārā vispār. Un visbeidzot, raud kā bērns Titanika laikā un, nedod dievs, vēl bailēs no saistībam pamet sievieti pie altāra :D

Pazīstu dažus tādus eksemplārus :D
25.03.2013 16:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)