Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labāk nē

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Es šo pēdējo divu nedēļu laikā esmu izjutusi, briesmīgāko PMS savā mūžā. Labi kad vēl nekas nesāp, bet smadzenes ir sasķobījušās - gribās raudat, mazas lietas tā kaitina, nogurums māc, gribās nenormāli ēst gaļu, dzert kvantumus ar svaigi spiestu aplesīnu sulu. Gandrīz tikko apraudājos, par to kad ilgojos pēc savas otrās pusītes, un par to kad man viņš tikko piezvanīja un pateica ar labu nakti, damn . :D pašai pat smiekli uznāca :D

Bet vispār šo rakstu vairāk, gan tādēļ, kad ir pagājuši gandrīz divi gadi kopš nedzeru vairs kontracepcijas tabletes (dzēru 4.5 gadus) . Organisms tā bija saķakarējies, kad pirmos 6 menešus nebija perioda, tad ik katru otro, trešo mēnesi parādījās, un tagad par laimi, ir katru mēnesi, pēdējos 5 mēnešus. Tāds PMS pamatīgais nemaz ar nekad nav bjis (tāds kāds šodien ! ) Parādījās pumpas, daudz, un vēljoprojām ir, pieņēmos svarā - viss organisms galīgi izjaukts...

Vakardien sarunājoties ar draudzeni, viņa man atklāja, ka dzer tās tabletes, kaut gan nav puiša. Meitenes, iesaku, tos dranķus tiešām nedzert, ja negribās sabojāt veselību, protams, ne visām var gadīties tā kā man ..
24.03.2013 01:06 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Ļoti daudzas dzer ok tikai ādas stāvokļa uzlabošanai, man pat pazīstamas vairākas, kurām mātes ginekoloģes to ieteikušas. Laikam mazbērnus nekad mūžā negrib. :D
24.03.2013 01:20 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es nekad negribetu tos sūdus dzert.Ja puisim ir iebildumi ar prezervatīvu, tad viņš ir brīvs.
24.03.2013 01:32 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
+++ Happy123
24.03.2013 02:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
lulubelle - nez, es dzeru kontracepciju, man nekādu problēmu nav, neplānoju to pārtraukt. Kāpēc gan "labāk nē"? Tas ir individuāli - kas vienam der, citam neder.
Kas attiecas uz pumpām - diemžēl tik un tā pumpas metas (metš pirms lietoju hormonālo kontracepciju, metas joprojām). Pat speciāli gāju pie ginekoloģes interesēties, vai varbūt nevarētu pāriet, ja tabletītes pret kādām citām nomainītu bet viņa teica, ka - nē, ja pumpas metas, tad tam cits iemesls.
24.03.2013 07:17 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
man arī nav puiša, bet es dzeru OK, jo tas ir ērti. Kopā jau arī gadus 4 dzeru. Mamma visu dzīvi lietoja OK un spirāli, un viņai mēs esam 2 plānoti un ļoti veseli bērni. Lai gan PSRS laikā hormonālie līdzkeļi taču bija šausmīgi.

domāju, ka tas ir ļoti individuāli. Stiprs organisms var arī normāli panest OK.

Bet personīgi es vairs bērnus neplānoju, tāpēc mani īpaši nesatrauc tas, ka OK varētu negatīvi ietekmēt iespēju palikt stavoklī etc.
24.03.2013 07:51 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Par tabletēm, noteikti, ir katrai individūāli !
Es bez tām, jūtos pavisam cits cilvēks, beidzu tās dzert un atgāju atpakaļ ! Es pirmstam dzēru Harmonet, laikam tā viņas tur sauca ! Mana mamma viņas arī dzer, bet viņai pēc to pārtraukšanas viss ir normāli, jo viņa gadu padzer, pusgadu nē !
24.03.2013 09:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!