Es šo pēdējo divu nedēļu laikā esmu izjutusi, briesmīgāko PMS savā mūžā. Labi kad vēl nekas nesāp, bet smadzenes ir sasķobījušās - gribās raudat, mazas lietas tā kaitina, nogurums māc, gribās nenormāli ēst gaļu, dzert kvantumus ar svaigi spiestu aplesīnu sulu. Gandrīz tikko apraudājos, par to kad ilgojos pēc savas otrās pusītes, un par to kad man viņš tikko piezvanīja un pateica ar labu nakti, damn . :D pašai pat smiekli uznāca :D
Bet vispār šo rakstu vairāk, gan tādēļ, kad ir pagājuši gandrīz divi gadi kopš nedzeru vairs kontracepcijas tabletes (dzēru 4.5 gadus) . Organisms tā bija saķakarējies, kad pirmos 6 menešus nebija perioda, tad ik katru otro, trešo mēnesi parādījās, un tagad par laimi, ir katru mēnesi, pēdējos 5 mēnešus. Tāds PMS pamatīgais nemaz ar nekad nav bjis (tāds kāds šodien ! ) Parādījās pumpas, daudz, un vēljoprojām ir, pieņēmos svarā - viss organisms galīgi izjaukts...
Vakardien sarunājoties ar draudzeni, viņa man atklāja, ka dzer tās tabletes, kaut gan nav puiša. Meitenes, iesaku, tos dranķus tiešām nedzert, ja negribās sabojāt veselību, protams, ne visām var gadīties tā kā man ..