Zini, ne īsti par tēmu, bet par vienu, saistībā ar šo, varu strīdēties un aizstāvēt savu viedokli ar "zobiem un nagiem" un tas ir saistīts tieši ar vīrieša audzināšanu, ja to dara tikai māte. Protams, ir izņēmumi un PROTAMS mammas mīl savus bērnus un vēl to labāko, bet praksē esmu redzējusi (gan savā ģimenē, gan savās bijušajās attiecībās, gan paziņu pieredzē un pat lasījusi speciālistu viedokļus), ka vīrietis, kuru audzina tikai sieviete un kurš augot, nekad nav saskāries ar tēva vārdu, siksnu vai vismaz disciplīnu, bieži vien izaug samērā gļēvs un nepastāvīgs. Respektīvi, es uzskatu, ka puiku ir jāaudzina ar tēvu. Piemēram, manam draugam ir ļoti jūtamas tēva kā vīrieša audzināšanas iezīmes- vīrišķīgā atbildība u.c.
Par homoseksuālistu- man pašai liekas, ka to sabiedrība neietekmē, ka tas cilvēkam nāk no iekšienes-apziņa, ka viņš ir savādāks un tālāk jau viņam lemt, vai ar to sadzīvot, vai nē.
Starp citu, taviem draugiem nav vērtīgākas lietas, par kurām spriest un diskutēt- būs tavs mazais brālītis gejs vai nē?:D