Tev taču ir bērns, un viņa nodrošināšanai ir jābūt prioritātei.+
es negribu pazust no riigas mani vecaaki dziivo laukos, un tas ir taalu..
tas jau ir ar Rigas domes lidzfinansejumu, taa bernudarzs maksaa 170 lsTu saki ka piemaksa 80 ls?
un alimentos ieliksana velkas lidz pus gadam...
Šogad Rīgas domes piešķirtais līdzfinansējums 93 latu apmērā ļauj uzelpot tiem vecākiem, kuriem nav iespēju bērnus iekārtot pašvaldības bērnudārzos (līdzfinansējums līdz šim gadam bija tikai 30 latu apmērā)Tatad ka maksaji lidz ŠIM GADAM?
KUBIETE--- JA NEVARI NEKO PALIDZET T
seit iet runa ka nevaru viena pagaidam izdziivot riigaa ... tapec vel esmu tajaa dziivoklii ar to kraapnieku...BARUC UZ LAUKIEM PIE VECAKIEM JOMAJO, KAUT BERNA DEL.
jo valsts gaida rindu, un vinai ir 4,5 gadi, un ir jamacaaas....Man zinamie vecaki bernu rinda uz darzinu liek jau p;iedzimstot, un i to skraida un cinas....
luudzu padomu, ja devi padomu- PALDIES liels..Vispār kubiete Tev deva vairākus ļoti labus padomus. Saprotu, ka šajā situācijā esi sabesījusies un šo - to varbūt palaid garām. Varbūt labāk pārlasi diskusiju. Pieraksti uz lapas, kas no ieteikumiem der.
iekšā vismaz duša un 2 istabases teiktu - duša un divas gultas. Neilgu laiku var arī divi cilvēki sadzīvot vienā istabā, ja ar naudu spiedīgi apstākļi. Kamēr neatrod labāku iespēju.