draugs mani kraapj :(

Reitings 15
Reģ: 17.03.2013
sveikas meitenes :(
ai, ir noticis no kaa es visvairak baidijos,....
draugs mani kraapj jau kuro menesi, saka ka viss cauri bet es jutu ka taa viss nav... un nebuus...
tad nu sodien atklaju kaadas sms vins vinai raksta un sii vinam.. tad nu nolemu ka pietiek vazaat mani aiz deguna...
zinu ka saapeees nezeeliigi, jo tik stipri neemsu neevienu viirieti miileejusi, bet es uzskatu ka esmu pelnijusi normaalu viirieti...
bet problemina ir tada ka nepietiek finanses izvakties un atrast citu dzivesvietu :(
jo darbins ir, bet meitina jalaiz darzinnaa... iesakat man kautko, jo sadi dzivojot sapes galina nost :(
23.03.2013 13:52 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
piedāvāju palīdzību, bet nav nekādas atbildes
Njā... atliek tikai minēt, vai tādā gadījumā taisnība sunset teiktajam, ka autore nemaz nespēj uzņemties kādu iniciatīvu un pati mainīt savu dzīvi (tikai žēlojas, cik clikti, bet neko nemaz negrib mainīt), vai arī jau no paša sākuma šīs diskusijas mērķis bija iežēlināt cilvēkus un dabūt kādu materiālo palīdzību.
Katrā ziņā cilvēki devuši vērtīgus padomus, Azizakam pat piedāvāja palīdzēt ar dzīvesvietu. Nesaprotu, ko autore vēl gaidīja, ja šis viss viņai neder.
24.03.2013 12:35 |

Reitings 15
Reģ: 17.03.2013
Paldies liels taam meiteneem kas deva padomus :)) visu noderiigo patureju praataa un es riikosos --- !!!!! man tikai vajadzeeja padomus un atbalstu, ko e sarii saneemu :)

aizrakstiju vesttuliiti tai meitenei kas velas man plaiidzeet ar istabinu :)

un taas kas te parmet vai lieki blaustaas, protams to var dariit ja nav kur savu energiju likt...
pie vina es nepaliksu, tas nu ir skaidrs :)

riitzvaniisu uz to soc.dienestu, izkratiisu sirdi :D un redzees ko man tur teiks...

arii zinu to ka berns var neiet b/d, bet es esmu par to lai berns izglitojas un apgust saviem gadiem nepieciesamo

bus gruti aiziet.. jau tagad juutu taas saaapes ;( baac... sirds luuzt....
24.03.2013 12:48 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Būs labi, sintija ! Galvenais, tiešām rīkojies! Sāpēs jau Tev kādu laiku jebkurā gadījumā, ja paliksi, sāpēs, ja aiziesi arī sāpēs, bet tiksi tam pāri! :)
24.03.2013 12:51 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
sintija - labi, ka tomēr esi saņēmusies ko mainīt. Droši vien būs grūti, bet - atceries, ka tā tomēr pareiza izvēle. Un nedomā par visādām nebūšanām, bet gan par savu meitu. :) Cenšotoes sakārtot savu dzīvi un mainīt to uz labāku, Tu arī viņai rādi piemēru :)
24.03.2013 12:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits