Drauga orientācija

Reitings 24
Reģ: 31.01.2013
Esmu visai atvērts cilvēks, bet... Cilvēks, ar ko mēs nu jau kādu laiku esam kopā atzinās, ka ir biseksuāls. Pat nezinu, jūtos interesantā situācijā, lai gan it kā jau tik ļoti mani neskar. Tāda dubultā greizsirdība šobrīd moka. Kā lai sagremo šo neparasto lietu?
21.03.2013 20:04 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man būtu nevis greizsirdība pret bijušajiem vai apkārt esošajiem,bet drīzāk būtu grūti ar viņu mīlēties, jo visu laiku domātu - a ja nu vīrieša ķermenis viņam patīk labāk? Vai tad viss ir tik vienkārši kā - patīk abi vienlīdzīgi, pilnīgi vienalga ar kuru dzimumu? Gan jau katrs dzimums tomēr sniedz savādākas sajūtas. Saprastu, ka, ja viņš ir izvēlējies mani, tad es viņam daudz nozīmēju, bet būtu nedrošība seksuālā ziņā. Tāpat, kā, ja es satiktos ar kādu, kuram būtu ļoti specifiskas vēlmes seksā, kuras es nespētu realizēt, bet kuras viņam būtu diezgan svarīgas.
22.03.2013 11:53 |

Reitings 1705
es atvainojos, izskatās, ka ar savu komentāru es autorei diezko nepalīdzu...Es laikam ieteiktu ar draugu visu kārtīgi izrunāt, pastāstīt arī savas nedrošības...
22.03.2013 11:54 |

Reitings 12651
Es lasu komentārus un brīnos :D Es iedomājos, ja man būtu tāda situācija, protams, pārsteigumiņš būtu, bet es nesāktu domāt par par to, ar ko kāpis gultā iepriekš, nebūtu nekāda dubultā greizsirdība utt. Kāda atšķirība? Tas, ka patīk abi dzimumi, nekādā veidā nenorāda, ka esot ar vienu, gribas otru. Arī heteroseksuāls, ja gribēs dažādību, var meklēt citu. Nu, ok, man arī nav nekādi aizspriedumi pret biseksuāļiem un homoseksuāļiem kā tādiem.

Vispār, tā iedomājoeties, es vairāk uztrauktos par to, ka kaut ko stulbu saistībā ar to nepaprasu :D Ja man ienāk prātā kāda lieta, ko gribu otram pateikt/pavaicāt, es nekādīgi nevaru noturēties un nepateikt...pat ja cenšos :D :D Gan jau man rastos kaut kādi tizlie jautājumi pa tēmai :D
22.03.2013 14:08 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Godīgi sakot, es laikam nevarētu būt kopā ar vīrieti,kam patīk arī vīrieši. es nezinu.. man tā ir kaut kāda barjera...
22.03.2013 14:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja vins tevi nekraps ne ar vienu dzimumu, tad nu...
vispar tiesam jocigi, jo tadi isti viriesi pat noskebinas pret roza krasu...
22.03.2013 14:19 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Nu nez....es laikam nevarētu ar tādu puisi:D
Kaut kā uzdzen šermuļus tas, kur viņš ir bāzis savu draudzinju tiem saviem draugiem:D
31.03.2013 16:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits