Vai Jūs apvainotos?

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Man ir radusies tāda diez gan nepatīkama situācija..
Esmu A - B krūštura izmēra īpašniece (stulbi skan).. mans draugs dažreiz kkā jokojoties ir izteicis, ka man ir mazas krūtis..esam runājuši par to, ka viņam patīk lielākas.. arī neko neteiktu, ja tās palielinātu.. okei, es to varu vienreiz vai divreiz uztvert kā joku un īsti neņemt galvā, taču nesen viņš man izteica atkal kā joku, bet, ka pēc mēnešreizēm man ir palikušas krūtis mazākas.. protams, es to saprotu un tā.. BET mani tas šoreiz tik ļoti aizvainoja..es jau īsti kādas 5 dienas tā ar viņu nerunāju..neesam mīlējušies, skūpstījušies..tik dzīvojam reāli kā kaimiņi..es visu laiku gaidu, kad viņš man tomēr atvainosies, bet viņš uzskata, ka tas ir bijis kārtējais joks un es to uztvēru pārāk nopietni..bet tiešām es esmu ļoti aizvainota un nezinu vai nākamreiz, mīlējoties es spēšu atbrīvoties.. varbūt tas viss tiešām ir stulbi, bet mani tas tiešām sāpināja..

Meitenes, vai tiešām es to uztvēru pārāk nopietni un tas ir stulbi, ka esmu tā apvainojusies? man vajag kādu citu viedokli..draudzenēm negribu to teikt, tas tomēr man šķiet aizvainojoši..
21.03.2013 12:01 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es gan neuzskatu, ka, ja mani, piemēram, apvainotu, tas būtu jālaiž gar ausīm, jo "es taču pati zinu, ka man viss kārtībā". Tad jau atvainošanās kā tāda vispār nepastāvētu, katrs var teikt ko grib, ja otrs uztver sāpīgi, tad tā ir viņa problēma un jāstrādā tikai ar sevi.
Autores vietā es skaidri un gaiši pateiktu puisim kā jūtos, varbūt viņš nesaprot, ka ir aizvainojis un pēc 5 dienām vispār nesaprot, par ko meitene dusmojas.
21.03.2013 12:31 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Bet kā gan sieviete var palikt harmonijā ar sevi,ja viņai ik pa laikam ir kāds,kurš atgādina to,par ko pati meitene pārdzīvo!!!

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es no savas pieredzes varu teikt, ka man draugs vienkārši nesaprata, ka man tas sāp. Es ārēji vispār esmu pārliecināta un nekad nečīkstēju, ka man kaut kas sevī nepatīk. Tad pēc ļoti nejaukas replikas es uzsprāgu un pateicu visu ko domāju, atklājās, ka viņš nemaz neiedomājās, ka man tādi vārdi var tik ļoti sāpināt, izrunājāmies un vairs nav atkārtojusies tāda situācija, ka izteiktu kaut ko par krūšu izmēru.
Bet ja pateiktu viņam pretī par viņa izmēru, nu es pat nezinu kāds būtu risinājums, abi būtu sastrīdējušies un aizvainojums krātos arvien šodien abiem. Es tiešām domāju, ka labākais veids ir izrunāties un ja nelīdz, tad var ķerties pie tāda hmm.. bērnišķīga gājiena.

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
+++ Mežāze`i, katram teikumam piekrītu :)
21.03.2013 12:34 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
man jau liekas, ka katrā joka daļa patiesības. Ja viņam tā "krem", ka Tev nav viņa iedomātā ideālā izmēra- lai ieskrienas. Tāpēc jau saka, ka otrs jāpieņem tāds, kāds tas cilvēks ir.

Es varu gausties par savu izmēru..leiaks varētu lielākasw utt., bet mans puisis nekad neko t;adu nesaka, un ir ļoti apmierināts. Un to jau var redzēt arī cilvēka acīs un izteikšanās veidā, kā viņs attiecīgo piezīmi pasaka.
21.03.2013 12:35 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es gan uzskatu, ka izteikt šādu piezīmi sievietei ir kas līdzīgs kā norādīt vīrietim par viņa izmēriem. Viņš to ļoti pārdzīvotu, tas ir skaidrs. Tad kāpēc Tu nevari apvainoties? Ja tavējais redz, ka tev tas ir sāpīgi, sen jau bija laiks atvainoties, pieņemt tevi tādu, kāda esi un tev, savukārt, piedot un aizmirst:)
21.03.2013 12:39 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Turklāt,ja jau puisis tik ļoti pārdzīvo,ka bieži jājokojas par to,jautājums kāpēc viņš ir kopā ar sievieti,kas viņu līdz galam neapmierina? No jociņiem krūtis lielākas neizaugs.
21.03.2013 12:41 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
+ Chanely

Man arī ir kkas starp lielu A un mazu B. Nesūdzos. Draugam patīk manas krūtis, bet reizēm jokojoties pasaka, ka man ir mazas, es pasaku, ka viņam maziņš. Kaut gan abi labi zinam, ka tā nav, jo mums patīk savi izmēri.

Labi zinu, ka vīriešiem patīk lielākas krūtis, bet viņš taču mīl manējās, kāpēc apvainoties?
21.03.2013 12:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Manejais līdzīgā situacijā publiskā aiztaveja manu draudzeni ar vardiem-vai nu ir, vai nu nav!!! Sievieti esot jamil vai jamekle cita. Baigi nikns bija un teica lai izaug tad par krūtīm un seksu domā.
21.03.2013 12:45 |

Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
Kubiete..
Aplausi tavam vīrietim..:)
Prieks par tādiem vīriešiem, kas nepaķiķinās par "diži lielo joku", bet prot aizsāvēt sievietes... :)
21.03.2013 12:55 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Cienijamā autore, visticamāk, ir paredzēta atsevišķu vīrieša dzīves sfēru piepildīšanai, kam mazas krūtis, diemžēl, var traucēt. Piemēram,

1) pašapliecinašanās, ko var iedalīt divās apakšgrupās
1. Ar mani viss ir Ok, ja jau šitādu čiksi dabūju, augt un attīstīties kā personībai nav nepieciešams;
2. Jā, esmu lunis, toties tā čikse man forša, perfekti atbilst stereotipiem par feinu beibi - vismaz kaut ko dzīvē sasniedzu! yes yes, eju darbināt opeli, dzirdēju, ka šogad apskatē par koroziju mazāk piesienas...

2) seksuāla rakstura vēlmju apmierināšana, kuras pamatā ir tīri dzīvnieciski instinkti, bez cilvēciskas vēlmes pēc tuvības.

Virietis, kas konkrēto sievieti VĒLAS sev blakus, nevis tā ir VAJADZĪGA, šādas piezīmes neizteiks.
21.03.2013 12:59 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
+ visiem Nazīc komentāriem un ctn.
21.03.2013 13:07 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Es cenšos izvairīties no cilvēkiem, kuri grauj manu pašapziņu. Nevar taču sevi mīlēt, ja blakus sēž kāds, kurš visu laiku grauž par kaut ko, kas viņam neiet pie sirds.
21.03.2013 13:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es apvainotos,ja draugs nemitīgi jokotos par manu resno pakaļu. Es pati zinu,kāda viņa ir. Kuatrā jokā ir sava daļa pateisības un joks ne joks - ja man tas liktu justies slikti, tad tas vairs nav joks.
bet es skaisri un gaiši pateiktu - ja tev nepatīk mana lielā pakaļa (autores gadījumā krūtis), pa ielām staigā tik daudzsieviešu ar mazākām aprisēm. nav jāmokās.
21.03.2013 13:12 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Ja manējais man šitā pateiktu, es noteikti apvainotos un piecirstu, ja nepatīk manas, ej meklē citas! Tracina tādi vīrišķi! Toč kā 16 gados - ka tik pupi lieli!
21.03.2013 13:22 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man ir bijis līdzīgi - draugs skandināja, o, kāds liels dupsītis. Sākumā pasmējos, pasmējos un tad teicu, ka zinu, jā, ir liela pakaļa, bet nepatīk, ka Tu man to visu laiku atgādini. Bet tad viņš teica - bet man jau tieši patīk.

Tā kā varbūt šis tomēr arī ir gadījums, kad frāze tiek nedaudz pārprasta, jo vīrieši bieži vien nedomā par to, ko saka. Viņš ļoti iespējams to nedomāja kā apvainojumu, bet nepadomāja, ka tas var aizvainot Tevi.
21.03.2013 13:22 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Tā izpildīties var tikai infantils puika, nevis pieaudzis, mīlošs vīrietis. Ja tik šausmīgi patīk lielas krūtis, lai skrien un meklē piena kannas. Tas ir apmēram tikpat idiotiski, kā satikties ar blondīni un piļīt, ka viņai nav melni mati. Lielu un mazu krūšu mīļotāji ir vienādās proporcijās, autorei vienkārši trāpījās nepareizais. Es jau nu tādu izturēšanos nepiedotu - ja nepieņem mani tādu, kāda es esmu, lai staigā.
21.03.2013 14:05 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Pastaigā pa māju kailām krūtīm, uzbudinošā skatā , bet neiedod viņam.
21.03.2013 14:09 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Es laikam pasmietos,ja viņš pateiktu,ka man vajag lielākas krūtis.Tur taapat neko nevar maiinīt, jo plastiskās man toč nebūs :D Kādas ir, tādas ir ahahah :D un ja man nebūtu garīga, mošk arī sadusmotos, bet nedomāju,ka viņš tiešam domā, ka Tev nu tagad jāskrien palielināt krūtis..un ja arī doma, tad saki,lai dod piķītī un dodies palielināt. Dažreiz jau katram sanāk pajokot par kaut ko trulu, bet nu tur Tev izklausās pārak bieži viens un tas pats jociņš.
21.03.2013 14:14 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Protams, ka es apvainotos. Ja es pati būtu apmierināta ar savām krūtīm, bet man visu laiku kāds teiktu, ka viņas ir mazas, loģiski, ka es ar laiku arī tā sāktu domāt. Cilvēkiem kompleksi rodas no tā, ka nemitīgi tiek norādīts uz viņu trūkumiem, nepilnībām (šajā gadījumā uz viņa iedomātiem standartiem par to, kādām jābūt ideālām krūtīm).
Pasaki viņam, ka tas tevi aizvaino un , ja viņš grib, lai mīlējoties tu justos labi, lai viņš tā nedara. Viena lieta ir bakstīt, ka tev ir pārak mazas krūtis, bet pavisam kaut kas cits teikt "cik tev foršas, mazas krūtis".
21.03.2013 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits