Man ir radusies tāda diez gan nepatīkama situācija..
Esmu A - B krūštura izmēra īpašniece (stulbi skan).. mans draugs dažreiz kkā jokojoties ir izteicis, ka man ir mazas krūtis..esam runājuši par to, ka viņam patīk lielākas.. arī neko neteiktu, ja tās palielinātu.. okei, es to varu vienreiz vai divreiz uztvert kā joku un īsti neņemt galvā, taču nesen viņš man izteica atkal kā joku, bet, ka pēc mēnešreizēm man ir palikušas krūtis mazākas.. protams, es to saprotu un tā.. BET mani tas šoreiz tik ļoti aizvainoja..es jau īsti kādas 5 dienas tā ar viņu nerunāju..neesam mīlējušies, skūpstījušies..tik dzīvojam reāli kā kaimiņi..es visu laiku gaidu, kad viņš man tomēr atvainosies, bet viņš uzskata, ka tas ir bijis kārtējais joks un es to uztvēru pārāk nopietni..bet tiešām es esmu ļoti aizvainota un nezinu vai nākamreiz, mīlējoties es spēšu atbrīvoties.. varbūt tas viss tiešām ir stulbi, bet mani tas tiešām sāpināja..
Meitenes, vai tiešām es to uztvēru pārāk nopietni un tas ir stulbi, ka esmu tā apvainojusies? man vajag kādu citu viedokli..draudzenēm negribu to teikt, tas tomēr man šķiet aizvainojoši..