Vienmēr mājš ir siers, jo vīram ļoti garšo.
Uz sviestmaizēm, sacepumos izmantoju Krievijas vai Holandes sieru. Šampinjonu krēmzupā - dor blue sieru, garšo arī pakusis kamambērs ar ciabatu.
Reizēm nopērku arī Talsu rituli.
Sierštelles sieri - jā, labi. Vai nu tāpat sagriež un ēd, jo garšas ir gana labas, lai neprasītos neko vairāk klāt, vai uz maizītes.
Sieru vari sarīvēt un pankūkās salikt, uz sacepumiem uzberu, uz picām, uz jebkā (vienkāršas, sakultas, omletes) ceptas olas, kā jau minēju - kausētos pie zupām. Sieram daudz pielietojumi. :D
1. Uz maizītēm, salātos izmantoju holandes un krievijas sieru
2. Makaronos tikai Mocarella siers
3. Philadelphia sushi un arī var uz maizītes
4. Siera bumbas salātlapu/dārzeņu salātos, bet nedaudz, jo ļoti sātīgi, bet nu man zināms cilvēks ēd normāli, apēd uzreiz vairākas pumbas, takā trifeles :D
Mocarellu un fetas vienmēr salātos, ementāles vienmēr ar makaroniem, pārējos - muster, brie, dor blue, kamambēru, rokforas, utt. vienus pašus vai ar rukolu.
Kausētie sieri - zupās un uz maizītēm.
Siera bumbas - salātos.
Parastie (Holandes, Bauskas, Krievijas, utt.) uz maizītēm, karbonādēm, omletēs, sacepumos, makaronos, utt.
Pūdētie, Kamambērs, Jaunpils riekstu vai sēņu, Mozarella - tāpat uzkodām.
Jēziņ, kā sieru sagribējās! Zinu ko drokastīs ēdīšu 7dien, savā "grēkošanas" dienā - siera salatus, dor blu sieru, sieramaizīti, sieru, sieru, sieru lielā daudzumā! :D