Ar nutellu, ņammm :D Ar biezpienu bieži ēdu :) žēl, ka tā, bet reti ēdu ar ievārījumu..
vasarās gan cita lieta - ar svaigi saspiestām zemenēm un citām ogām
Visgaršīgāk, manuprāt, lielajās pankūkās rullītī satīt masu- biezpiens, krējums, cukurs, kanēlis. Un ar aveņu vai brūkleņu ievārījumu.. Mmm. Vēl pie mīklas iegriezt ābola gabaliņus pirms cepšanas.
RIMI Latvijā ražoto produktu stendiņā ir aveņu ievārijums mazā burciņā, ļoti garšo, perku un mīļotajam dāvinu, un ceru, ka tiem, kas to gatavo veicās :)
Ja saldās tad ar ievārījumu, kausētu šokolādi vai šokolādes mērci, svaigas zemenes vai avenes sastampātas ar cukuru.
Ja sāļās, tad iekšā lieku sieru, ziedkāpostus, papriku, gurķi.