Ja tu veelies uztureet sevi formaa,tad tev ir jaauznjem normaals kaloriju daudzums,kas tomeer ir tie 2000 dienaa,bet,ja tu veelies zaudeet svaru,tad tev ir jaasamazina shis kaloriju daudzums. Bet es tieshaam ieteiktu vairaak koncentreeties uz cukuru un ogljhidraatiem. Cukurs ir tavs ienakdnieks!! Un tos jogurtus- aizmirsti!! Ja nu vieniigi tu taisi musli- auzu parslas,rieksti,banans,linseeklas + paari lej bezpiedevu jogurtu,kura sastaavaa cukuram nevajadzeetu buut.
Ja tev prasaas kaut kas salda,tad varu ieteikt magjiskaas proteiina pankuukas,kuraas nav miltu(ogljhidraatu).. Njem 1 banaanu+2 olas+kaneelis -sablenderee un cep uz pannas. Vai olu kultenis brokastis,vai 2 varitas olas. Pusdienas labs ir biezpiens,rupjmaize,kefirs,salati...vakarinjas es nosledzu ar galjas shkjeli un salati vai tagad man dikti iepaticies ir quiche, bet tas ir ar ogljhidratiem un jaudiigs, ja tu to ap 18:30-19:00 apedisi,tad mierigi varesi izvilkt liidz ritam,kad atkal uzeediisi saatiigas brokastis.. Es butiba edu visu.bet megjinu piedomat par daudzumus...visu var,bet vajag ar meeru. Un meegjinaat ietaupiit uz ko var...ja liekas,ka gribas eest,iedzer uudeni un pagaidi 15 min,ja veel gribas,tad taisi eest!! :) lai tev veicas...