nav neviena mīnusa, manā uztverē
un, ja no pilngraudu pārslām gatavota, vēl vairāk plusu.womankind, kā Tu gatavo viņas? manī kaut kā iesēdies stereotips, ka pienā vārīta - trekna, turklāt vienmēr grēkoju, pievienojot saldos, garšīgos ievārījumus (lai gan pašas vārītos), tāpēc putras atļaujos faktiski kā lielu, retu kārumu.. kā vārīt, lai būtu veselīgi un kcal ne bagātīgi?
womankind, kā Tu gatavo viņas? manī kaut kā iesēdies stereotips, ka pienā vārīta - trekna, turklāt vienmēr grēkoju, pievienojot saldos, garšīgos ievārījumus (lai gan pašas vārītos), tāpēc putras atļaujos faktiski kā lielu, retu kārumu.. kā vārīt, lai būtu veselīgi un kcal ne bagātīgi?