A Song Of Ice And Fire. Esmu jau pie ceturtaas graamatas - A Feast For Crows.
Man ljoti patiik. Lasu, kad vien ir briivs laiks, tik sen nebiju iekritusi graamataa. Iesaku visaam, kam patiik Gredzenu Paveelnieks.
Esmu "Dvēseļu Putenī" tikusi līdz kādai 200.lpp. Ļoti patīk. Tās emocijas, tās ainas, kas uzvirmo acu priekšā. Burvīgi!
Nesen izlasīju Rainis "Daugava". Nepatika. Neko nesapratu un laikam arī nemaz negribu saprast.
Lasu PArīzes Diezvmātes katedrāli - cenšos izmocīt līdz galam, jo nu diemžēl Igo tik nūģīgi raksta!
Paralēli lasu vēl vienu nūģīsu gramatu - The Scarlet letter
Un vēl paralēli tām jau kuro reizi izbaudu Doriana Greja ģīmetni! Nākmreiz mēģināšu to lasīt angliski... Mmmm...
Zaiga, Tu būsi ļoti spēcīgi satriekta, nonākot Dzīves vilciena galapunktā. Es sākumā kādu mēnesi pēc izlasīšanas nevarēju atiet no domām par šo grāmatu jeb dzīvi, kas mūs gaida tur laukā.
Nesen sāku lasīt - interesanti rakstnieka atmiņu stāsti. Esmu izlasījusi tikai par viņu iedvesmojošiem cilvēkiem, man patīk! Zīmuli turu pie rokas, lai var visas tās labākās atziņas pasvītrot! :)
Nesen izlasīju Vēja ēna, patika!
Tagad sāku lasīt Ilonas Balodes ''Rīga-Pekina'' ātri lasās, intresanta un daudz jaunas informācijas var iegūt par dažādām tautām!
Vairākas ķermeņa valodas un small talk grāmatas, nosaukumus un autorus neatceros, jo angļu valodā un pdf'ā. Vēl cīnos ar 3. Fifty Shades of Grey daļu, Orvela "1984", Vonnegūta "Fokuss Pokuss" un ceturtā ir S.Meieres "Klejotāja".