Interesanta tēma..
Piekrītu uzreiz gandrīz visām, jebšu, precizējot, man domāt ir tā, ka:
1)īstiem vīriešiem, kas ir tādi, par kuriem Jūs te tai forumā spriedelējat kā saviem sapņu prinčiem- te patiešām nav vietas. Jo tas nav gluži vīriešu garā runāt par visu un neko. (īpaši uzsverot tādu pasākumu, kā dienas beztēmas.. :D ) Nez.. mums kaut kā tas viss notiek.. savādāk.. :D
2) Daļa(patiesībā itin liela daļa), nešaubos, te iereģistrējās vienam vai diviem komentāriem un paralēli rakstās meitenēm tet-a-tet.. Respektīvi- vēlas kādu nocopēt.. Te, iespējams, ir vieglāk sākt sarunu- īpaši, ja uzzini, ka kāda ir brīva, nelaimīga, vai tikko šķīrusies! :D
Piemēram, tas,kuram niks ar tiem jumtiņiem(kā parādījās draudzene- pazuda.. :D), vēl arī tas, kuram ķipa uzvalks profila bildē..
3)Tad vēl ir redzamākā daļa- Jūsu pieminētie troļļi.. Pēc raksta stila- īsi, vienkārši teikumi. Daudz kļūdu. Ne pārāk izglītoti un, visdrīzāk ar sliktu un vēl nedaudz sliktāku pieredzi pie meitenēm, kā rezultātā var iekomentēt kaut ko debilu ne tikai kādā ziņu portālā, bet pa tiešo- pie meitenēm!
4)un vēl te iemaldās dzīves nezinīši, kas reizēm sajūtās vientuļi, stulbi, vai, gluži pretēji tik gudri, ka viņiem savas domas jāizklāsta visiem! :D Tā kā te tas daplis(bet, kas par debilu niku!? :D ), vai, domājams, arī sevi pieskaitītu šai kategorijai..
P.S. Ja man būtu visi "mājās", es arī te nebūtu. Kad(ja) man visi pārnāks mājās, tad es te ar vairs nebūšu.. :D Un tad, kad tas notiks, tad es gribētu domāt, ka varētu "pārcelties" uz pirmo kategoriju.. :P