Katram ir savs subjektīvais skatījums par konkrētu indivīdu- vienam trollis, otram anonīms viedoklis. Vēl nupat uzskrēju idejai- vīrietis var, bet sieviete ne? Sievietes sēž veču portālos un tas ir normāli, veči pabāž degunu sieviešu lietās un uola, kāds jau ir neapmierināts un urd.
Jūtu, kādēļ vispār dzimusi šī diskusija. :) Paldies par uzmanību!
Nē, neesmu nekāds feiks, nav man simtiem profilu. Vienkārši garlaicīga nedēļas nogale. Pa ausu galam biju dzirdējis "labās" diskusijas no sievas, kura ieteica piereģistrēties, ja jau tik "gudrus" padomus māku dot. Darīts. :)
Bija interesanti un neparasti, kādam jaunas vēsmas un spridzināšana forumā (paldies par labajiem vārdiem visām meitenēm privātajās vēstulēs), kādam piekakātas diskusijas.
Arī pats ko jaunu uzzināju- visas šīs sarunas nopietni (kā diskusijas autore to vēlētos), vienkārši nav iespējams uztvert un nav iespējams iedziļināties, ilgstoši saglabāt vēsu prātu, objektīvu viedokli. Kaut kā visas diskusijas vienā gultnē, vienā krāsā, vienā tonī, vienā... Bet, tas tik mans novērojums, garām tik skrēju. :)
Brīvdienas beigušās un mani piedzīvojumi šajā "pasaulē" ar tām. :)