Sveikas meitenes! Man vajadzīgs padoms ko darīt! Pirms 2 nedeļām izšķīso ar bijušo, un izšķiršanās vakarā mums bija sekss jo abi to gribējām. Viņš no mani šķiras jo izdarījo kaut ko ļoti muļķīgu viņu draugu klātbūtnē. Bet viņš joprojām man ikpa laikam raksta, kad grib parunat zvana man. Esmu apjukusi ko darīt!
Divas nedēļas pēc izšķiršanās viņš aicina pie sevis nakts vidu un mums bija sekss.
Es izti neizprotu vai es viņam joprojām patīku vai viņš grib tikai sekssu- kur mums ideāli saskan(ta laikam ir vienīgā lieta)?
Ludzu dodiet padomu un padalieties pieredze!
Paldies jau iepriekš! =)
Mna vnk riebjas visas tas, kuras aizrada par rakstibas stilu utt. par visam muļķibam. Kada starpiba, cilveks grib rast risinajumu problemai un viss. WTF.
Aija, kāds sakars?
ko Tu virsū braucu uzreiz, tiešām kā mazs bērns!
Es nedrīkstu izteikt viedokli savu, vai??
Un zini, pašcieņa man ir.
Par to diskusiju, kāda starpība Tev, šeit ir pavisam cita tēma, tur runa bija par greizsirdību, šeit par to, ka meitene pat nakts vidū skrien pie sava ex, lai viņam pasūkātu!
Un ja vēlies zināt, tad es nesēžu zem sava drauga tupeles, kā Tu, aptuveni, izteicies manā diskusijā. Tā, ka pievaldi mēli, ja;)
Neiedomājies to, kā nav! Viņš sagribēja seksu un to dabūja - ar veselu sievieti, bez maksas, bez piepūles, bet tu jau esi iedomājusies par kopīgiem 3 bērniem!