Skaistie-stulbi un lohi, neglītie cilvēki-gudrīši un ar bagātu dvēseli?

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Mūsdienās ir stereotipi, un ne velti es šodien tā aizdomājos, jo pati ar to esmu saskārusies dzīve.
Nereti skaistām sievietēm ir jāpierāda tas, ka viņas ir ne tikai ar smuku fasādi, bet arī gudras, jo cilvēkiem jau viticamāk, sevi mierinot, šķitīs, ka ja tev ir viens, tad noteikti nevar būt vēl kas. Gudrie cilvēki asociējas ar tādiem vārgiem vai resniem nūģīšiem.
Un tas ir ne tikai par sievietēm, bet arī ar vīriešiem. Daudzas uzskata, ja viņš ir skaists un kopts cilvēks, tad raksturs ir slikts, aprobežots narciss, bet ja neglīts vīrietis, tad uzreiz puisim ir bagāta iekšējā pasaule un viņš ir fantastisks cilvēks raksturā. Ziniet, esmu redzējusi daudz pretstatus šiem stereotipiem, jo pazīstu tiešām gan sievietes, gan vīriešu, kas ir ne tikai gudri, bet arī simpātiski. Savukārt tie nūģīši reizēm tīksminās par sevi vēl vairāk nekā patiesi simpātisks cilvēls. Tā vien šķiet, ka Dieviņš iedevis tev tādu iekšējo pasauli, tā spiežas uz āru. Ja savā būtībā neesi labs cilvēks, tad tas spiežas pa visām vīlītēm ārā,t.i cilvēka iekšējā būtība ir atspoguļojama viņa izskatā.

Ko no Jums vēlos? Neko. Vienkārši pafilosofēju. Ja vēlaties, izsakiet savu viedokli, novērojumus.
17.03.2013 00:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pazīstu vairākus puišus, kuri ir ļoti tālu no tā, lai viņus uzskatītu par skaistiem, bet no sevis iedomājas nez kādus pasaku prinčus, pie tam vēl stulbi bez gala, izglītības nekādas un kultūras līmenis zemāks par zemu. traki, bet ir arī tādi. patiesību sakot, nesaprotu, kas tādus cilvēkus nākotnē gaida..
vēl es vienreiz sastapu vienu meiteni - skaistu blondīni, kas šķita baigā caca, bet tā viņai bija patiesībā tikai maska. redzēju, ka viņa ir ļoti gudra meitene un pašpietiekama. vienīgais viņai bija ne tie labākie draugi, kas viņu pozitīvi ietekmētu. viņai bija līdzīga draudzene izskata ziņā, bet tur no gudrības un cilvēcības nebija ne smakas.
18.03.2013 09:44 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Biju patīkami pārsteigta, kad ieraudzīju Lancaster bildes, piemēram, jo viņa ir zinoša savā jomā, taču arī ļoti labi izskatās, jo lielākā daļa meiteņu, kuras studē to pašu, ko viņa, tomēr var lepoties ar izskatu vai zināšanām, ne abiem kopā. Un pat tad, kad teicamnieces ierodas, piemēram, laboratorijā, es itin bieži samulstu no tā, cik dumjus jautājumus viņas uzdod, šausminoties par to, ka kāda labāk pavadīs stundu pie spoguļa, ne to pašu laiku bibliotēkā.
Ir izņēmumi, protams, bet es nevaru nosaukt 5 gudrus+skaistus cilvēkus, piemēram. To, ka izskatīgajiem dzīvē vairāk veicas, esmu novērojusi, bet te nu ir jāaizdomājas par to, ka katram ir veiksme un laime.
Kāda ļoti glīta sieviete manā paziņu lokā var saskumt par to, ka netiek pie jaunas somiņas. Kāds man mīļš draugs nespēj aizmigt naktīs, ja neizdomā kādu jaunu patentu:)
Mana laime ir tajā, ka es varu ļauties tam, kas man patīk, "ienirt" zinātnē tik dziļi, lai mani neuztrauktu tas, ko apkārtējie redz manā ārienē. Mana laime ir paiet garām spogulim un neielūkoties tur, jo es taču varu kaut ko radīt!
18.03.2013 09:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man šķiet, ka šī diskusijas ideja radusies no rakstiem Liepnieka raksta Playboy žurnālā, un no Misenes atbildes uz to.
18.03.2013 09:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Diemžēl vai par laimi es nelasu Playboy žurnālu un Miseņu(ar to laikam būtu jāsaprot sievietes, kuras piedalās skaistumkonkursos) atbildes:)
Bet ja reiz tu tik agresīvi, Sintij, izsakies, noteikti tev nav ne viens, ne otrs:D
18.03.2013 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits