Biju patīkami pārsteigta, kad ieraudzīju Lancaster bildes, piemēram, jo viņa ir zinoša savā jomā, taču arī ļoti labi izskatās, jo lielākā daļa meiteņu, kuras studē to pašu, ko viņa, tomēr var lepoties ar izskatu vai zināšanām, ne abiem kopā. Un pat tad, kad teicamnieces ierodas, piemēram, laboratorijā, es itin bieži samulstu no tā, cik dumjus jautājumus viņas uzdod, šausminoties par to, ka kāda labāk pavadīs stundu pie spoguļa, ne to pašu laiku bibliotēkā.
Ir izņēmumi, protams, bet es nevaru nosaukt 5 gudrus+skaistus cilvēkus, piemēram. To, ka izskatīgajiem dzīvē vairāk veicas, esmu novērojusi, bet te nu ir jāaizdomājas par to, ka katram ir veiksme un laime.
Kāda ļoti glīta sieviete manā paziņu lokā var saskumt par to, ka netiek pie jaunas somiņas. Kāds man mīļš draugs nespēj aizmigt naktīs, ja neizdomā kādu jaunu patentu:)
Mana laime ir tajā, ka es varu ļauties tam, kas man patīk, "ienirt" zinātnē tik dziļi, lai mani neuztrauktu tas, ko apkārtējie redz manā ārienē. Mana laime ir paiet garām spogulim un neielūkoties tur, jo es taču varu kaut ko radīt!