Smieklīgi, ka ienāk viena - pasaka, fui, ak Dievs, viņa ir čalis? Nē, nu ok, var nepatikt izteikti muskluļi, bet vai jāpauž tik uzbrūkoša nostāja? Ienāk otra un sāk apgalvot, ka ja ieliec bildi, tātad nesporto un vispār esi čīkstule, it kā pilnmēness netuvojās vēl.. Ļoti savāds ir viedoklis, ka ja tu gribi darīt, iedvesma nav vajadzīga, jo iedvesmu vajag ikvienam - kādā mirklī. Tas neizslēdz viens otru. Ja es eju 4x nedēļā uz sporta klubu vai man nav vajadzīga iedvesma reizēm? Ir. Ir viena baigā nianse - cilvēki, kuri pilnveido savu augumu šādā veidā, ir ar sevi apmierināti, realizējušies un viņiem ir vienalga par to cik kurš resns vai tievs(šeit runāju par sievietēm, kuras ir ar izteiktu muskulatūtu, kas reizēm izraisa sašutumu), bet tai otrai pusei nu obligāti vajag pateikt to - fui, pretīgi. Un pēc tam banālo frāzi - tas ir mans viedoklis. Protams, tavs, tikai kāpēc tieši šī sabiedrības daļa tā perās par to? Kāpēc par citu cilvēku sešpaku, nevis par sevi? Kāpēc vienmēr tik noniecinošā komentārā nevis vienkārši neitrālā un jel ar kādu argumentāciju..