Es kā heteroseksuāls vīrietis, daudz zinu par sieviešu lietām, jo man vienmēr interesējis, ko tā sieva pie spoguļa dara, kā tas ir izraustīt uzacis, piekrāsot saknes utt... Tā nu esmu uzkrājis skill'us par tādām lietām, protams, arī mana sieva tagad ļoti daudz zina par mašīnām un čaļu lietām. Ar sievu esam gan partneri, gan labākie draugi.
Ir kāda meitene, ar kuru ļoti sen sarakstījos internetā. Pusaudžu gadi, interneta uzplaukums Latvijā, līdz ar to arī iepazīšanās portāli un aklie randiņi. Satiku kādu meiteni, pavadījām kopā laiku, izsmējāmies, viss forši, meitenei ne vainas, bet tādu romantisku pievilcību nesaskatīju. Gāja laiks, satiku savu īsto sievieti, bet paralēli, pa retam, uzturēju sakarus ar to pieminēto pirmo meiteni. Ik pa laikam vēl joprojām sarakstāmies skaipā, kārtīgi izsmejamies, runājam gan par mašīnām, gan par sieviešu lietām, jo, sanācis tā, ka šī meitene ir diezgan tehniska. Abi esam vienis prātis- ja kāds no mums būtu pretēja dzimuma, mēs būtu labākie draugi.
Sieva personīgi šo meiteni nav satikusi, bet pēc pirmo sarakstu izlasīšanas, viņai ir skaidrs, ka pamata uzrukumam galīgi nav.
Atbilde uz jautājumu- jā, platoniskas attiecības ir iespējamas, tā kā esmu nestandarta puisis, bet viņa nestandarta meitene.
Ir sakāmvārds, vīrietis vai nu iekāro meiteni, vai ignorē. Nezinu, uz kuru pusi segu vilkt. :D