Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mērce vistas filejai

 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Plānoju rītdien cepeškrāsnī gatavot vistas filejas sacepumu ar dārzeņiem, tikai negribās likt pa virsu krējumu vai majonēzi. Ko jūs veselīgu ieteiktu pievienot gatavojot šo sacepumu?
Pagaidām prātā nāk pievienot grieķu jogurtu vai nedaudz citronu sulu.
15.03.2013 20:12 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādēļ kas jāpievieno?
Es nevienotu.
Ja gribās tos mitrumu, slapjumu, radi to ar svaigiem salātiem.
15.03.2013 20:15 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Vista pati par sevi ir samērā sausa, bet no dārzeņiem jau arī tiks savs mitrums. Tā arī darīšu. Paldies :)
15.03.2013 20:17 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
kā jūs taisāt vistas sacepumu ar dārzeņiem?vispirms to vistu pacepat un tad traukā ar dārzeņiem un cepenē?
Man vispār bail cepenē gaļu likt, jo nevar saprast vai gatava vai nē
15.03.2013 20:18 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Vistu pirms tam neapcepu, jo viņa jau ātri gatavojas. Lieku tāpat kopā ar dārzeņiem.
15.03.2013 20:21 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
un cik min un grādi?
man ar dikti sakārojās, jāuztaisa būs, bet es ar bez mērcēm un siera gribu
15.03.2013 20:22 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Var mēģināt vēl ar Bio lakto varbūt? Piespied ķiploku, pieliec sinepes un būs diētiska mērcīte.
15.03.2013 20:27 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Cepu 200-220 grādos, par laiku gan precīzi nepateikšu. Parasti pārbaudu pēc kāda laika, vai dārzeņi un gaļa mīksta.
15.03.2013 20:28 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
sametot pliku vistas fileju ar plikiem dārzeņiem, riskēšu teikt,ka izcili gards rezultāts nebūs.
ja tiek gatavota vesela vista-jā, tad no vistas patek tauki, dārzeņi uzreiz 4 reizes gardāki. vienkārša fileja uz plāts ar dāzeņiem nebūs tas. varbūt vēl cepeša maisā.
jebkurā gadījumā, dārzeņus ar eļļu vismaz jāapslaka.
15.03.2013 20:29 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ietin ieksh follija, taa galja buus suliigaaka un tik uz beigaam nonjem nost, lai pie garozinjas tiktu. Veel var pa visu peedeejaas minuutes BBQ meerciiti uzsmeereet. Sviestu vari droshi aizstaat ar margariinu un hot pepper sauce ar tobasco. Iemetu recepti angliski meerciitei.
1 cup apple cider vinegar
1/2 cup ketchup
2 tablespoons brown sugar
2 tablespoons Worcestershire sauce
1 tablespoon butter
2 teaspoons salt
1/2 tablespoon hot pepper sauce

Preparation:
Mix all ingredients together in a sauce pan and let simmer for 10 minutes.
15.03.2013 20:31 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Es cepu cepamtraukā un pa virsu uzlieku folliju, tad, kad viss pasākums iet uz beigām, tad noņemu. Sviestu vai margarīnu neizmantoju vispār - neatceros, kad pēdējo reizi ko tādu lietoju - negaršo un neprasās. Tad jau tiešām nedaudz ar olīveļļu apslacīt.
15.03.2013 20:33 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
nu tad jāizdomā tiešām varbūt grieķu jog ar kaut ko jāpārlej pāri, lai nav tik pliki
jo cik skatījos receptēs ir tik tas saldais krējums un milzu daudz siers
15.03.2013 20:39 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
kādus dārzeņus liec?
15.03.2013 20:40 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es līdzīgi esmu taisījusi vistiņu saldskābajā mērcē, izmantojot Ķīnas saldskābo mērci.
15.03.2013 20:41 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Es parasti saldo krējumu šitādam sacepumam leju pāri. Ļoti garšīgi.
15.03.2013 20:44 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
pesto?
15.03.2013 20:46 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
ir tie 7% saldie kr, vai viņi tiešām ir diētiskāki?
15.03.2013 20:47 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Raella, liec jebkādus, kuri pašai garšo.
15.03.2013 20:48 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Sojas mērce + medus paris karotes.
15.03.2013 21:12 |
 
Reitings 61
Reģ: 04.12.2012
„Apelsīnu” Extra Virgin Olīveļļu + svaigi spiestu apelsīnu sulu

http://www.esencia.lv/lv/produkti/apelsinu-extra-virgin-olivella/6/
16.03.2013 09:17 |
 
Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
esencia beidz reklamēties, ja :D
16.03.2013 10:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits