Manam draugam ir, vienkārši superīgs velosipēds :) un vēl 2 paziņas ar šādiem braukājas un visi ir ļoti apmierināti. Viņš ir tieši tāds pilsētas velosipēds, tāpēc ērts.
man ir, pirku pa 600 ls ar kapeikām, braukt ir ērti, patīkami, skaists velo, bet man ir problēma, es nevaru ar viņu nekur īsti aizbraukt, jo man bail, ka kāds nospers, ja kaut kur atstāšu, stulbi, bet, ko darīt, ja pasaule pilna ar idiotiem:(
Jautājums tām kurām ir Electra cruiser - ar viņiem ir ērti braukt pa pilsētu? Man veikalā sabiedēja, ka ar Cruiser velosipēdiem esot diezgan grūti izgrozīties, manervēt pa pilsētu, jo viņam ir plata stūre. Kādas atsauksmes no pieredzes? Nezinu kādu labāk - cruiser vai townie. Cruiser ir tādi smukiņie, bet ja nav ērti braukt, tad jau nav jēga :/ Lūdzu, lūdzu atsauksmes ;)
Traki,ka nopērk dārgu velosipēdu, bet bail pēc tam ar to kaut kur braukt. Tāpēc es ne visai vēlos pirkt dārgas preces - ja nu salūzt, ja nu nozog... Tad nav lieli pārdzīvojumi vismaz! :)
Skaisti jau viņi ir, bet, kā jau te kāda izteicās, es nepirku tieši tāpēc, ka bail, ka nenozog.
Nopirku vienkāršu, gaumīgu, pilsētas velo pa 90Ls un braukāju mierīgu sirdi..
nekad nevienu savu riteni neesmu atstājusi vienu, neker, arī ne škoļņiku,kad biju sīka :)
electrai ir tāds saslēdzējs-kur kad aizeju skrien elektrība, un es atsledzu ar pulti :)
kruīzers-man nepatīk,tiešām nav ērti braukt,ja kur jāgrozas-neersts :)
Manette, kur tādu slēdzēju var dabūt?Electras veiklā vai kaut kur ebay?:D
Saule Man ir cruiser, nu es nezinu, es varēju izgrozīties visur, kur man vajadzēja. Lai gan jāpiebilst, ka es nebraukāju ar viņu ik dienā, piemēram, un darbu utt. Bet tādiem brīvdienu izbraucieniem, ļoti ērts un viss super!Man ļoti patīk. Vienīg žēl, ka Latvijā tik maz veloceliņu, tieši, lai dotos ar velo ik dienas gaitās.