Vīrieši runā to, ko domā?

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
ir 101 gadījums, kad sievietes domu, ko grib pateikt ietin tādā mudžeklī, ka vīrietis nesapratīs. Bet kā ir ar viņiem. Tiešām to, ko jūt un domā, viņi pasaka un ir patiess vai tas tikai sacīšanas pēc?
Tieši jūtu atklāsmes situācijās.

Kāda ir jūsu pieredze, domas par šo?
15.03.2013 18:21 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Manējais visu diezgan tieši saka, bet, ja gadījumā nevēlas kaut ko teikt - labāk nemaz nejautāt.
22.03.2013 10:12 |

Reitings 557
Reģ: 29.01.2009
Jau gadiem jauni vīrieši un sievietes izspēlē līdzīgu scenāriju: Puisis satiek meiteni. Puisis iet uz randiņiem ar meiteni, tad saka viņai: "Es tevi mīlu." Iet laiks, un kādā brīdī viņš saka: "Es tevi mīlu tik ļoti, ka nevaru bez tevis dzīvot. Mīlēsimies." Viņa piekrīt. Viņi mīlējas. Viņa paliek stāvoklī. Viņa dodas pie viņa, būdama stāvoklī, un saka: "Esmu stāvoklī. Precēsimies." Bet viņš saka: "Es nē, mīļumiņ," un aiziet. Patiesībā puisis nekad nav viņu mīlējis. Viņš meiteni tikai iekāroja. Viss, ko viņš gribēja, bija gūt labumu uz meitenes rēķina, un tā ir iekāre. Iekāre ir Dieva radītas mīlestības viltojums. Mīlestība alkst dot labumu citiem uz sava rēķina. Iekāre alkst gūt labumu sev uz citu rēķina.

/Edvīns Luiss Kols "Seksa svētums"/
22.03.2013 10:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
a)cilveks nekad dzive nevar neko normali pateikt. nevar par lupu parsplaut;
b)ir tadi kadri, kuri labak nedelu vai divas didas, minajas un nesaka kas par lietu, velc kaut ar knipstangam ara, bet izliekas, ka viss ok ir un nesaka. bet tad tas vadzis lust un beidzot(kaad otram jau visi nervi ir izesti) pasaka.
c)tadi, kas izrunajas un pasaka
d)tadi, kas saka to, ko otrs grib dzirdet.
vispar cik cilveku, tik raksturu, variantu.
22.03.2013 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits