Nesapratu

Reitings 3
Reģ: 15.03.2013
Atvainojos jau ieprieks, ka man nav garumzimju, jo rakstu no svesa datora. Vakar piedzivoju
mazu soku un biezi lasu so forumu, tapec izlemu apjautaties seit par to, ka jus rikotos mana vieta.

Mes ar draugu esam kopa gandriz 2 gadus, ir gadu un 3 menesus veca meitina. paliku stavokli nedaudz vairak ka pusgadu pec musu saiesanas kopa. Pazistami bijam senak. Sakuma tas bija liels soks abiem, jo nebijam tam gatavi, tacu pasi vien bijam vainigi. Driz pec tam uzsakam kopdzivi un es nenozeloju it neko Man likas, ka vins ari ne, jo meitina musu dzivi ir padarijusi daudz labaku, piebremzejusi abus. Tacu vakar vins pateica, ko tadu, ka saku apdomat, varbut vins tomer nav isti laimigs ar to, ka vina dzive ir izvertusies musu del.

Mes gulejam gulta, kad es atcerejos, ka man vakar aizvakar vajadzeja sakties menesreizem un to ari vinam pateicu. Kavejas. (Sodien viss sakas, ta ka ta nav aktuala tema) Peksni vins saka satraukties un prasija man asa toni - kapec vel neesmu bijusi pec testa? Es teicu, ka, ja lidz pirmdienai neka nebus, nopirksu to, jo ipasi neskumtu, ja butu stavokli. bijam par to ieprieks tunajusi un vins ieminejas, ka grib vel delu. Tacu tagad vins man atbildeja: ka tad, atkal novilksi laiku un novedisi visu lidz dzemdesanai.

Es esmu viegla soka, jo tas no vina mutes izklausijas tik skarbi! it ka vins gribetu, lai es butu abortejusi jau esoso bernu.

Neesmu ar vinu runajusi, nikna izgaju no istabas un guleju pie berna. meginaju no rita uzsakt sarunu, uzzinat, kapec vins ta teica, tacu neka - vins uzreiz aizbrauca uz garazau skruvet masinu.

Saprotu, ka vins varbut tagad nobijas, ka bus vel viens bebis, bet vins tacu teica, ka pats grib. Mes gan izsargajamies ikreiz, tacu pirms neilga laika bija gadujums, gad plisa gumija, tacu es izdzeru AK. Iedomajos, ka varbut ta nenostradaja. Tacu izskatas, ka viss ir ok un tik un ta taisisu testu drosibai, bet ko tad es daritu, ja tiesam butu stavokli? Mani aiz rocinas vestu uz abortu? To es neatbalstu.

Loti gari sanaca, atvainojos.

Vienkarsi iedomajos pajautat, ka jus reagetu mana vieta uz to izteicienu par novilksanu lidz dzmdesanai?
15.03.2013 16:49 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nav labāka veida visu noskaidrot un izlīgt kā saruna! Forumā visi spriedelējumi ir tikai teorētiski, no konkrētā komentētāja pieredzes vai skatījuma. Bet attiecības ir tavas un vīrietis ir tavs - meklē pati pieeju kā izrunāties. Un nevelc garumā...
15.03.2013 17:44 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Atkal jāpiekrīt kristai par to varbūt neadekvāto reakciju, ja ir šoks.. Puisis nebija gaidījis pirmo bērnu un, lai arī esmu pārliecināta, ka viņš mazo neizsakāmo mīl, reizēm iespējams tīri emociju līmenī viņu pārņem dusmas par to, ka dzīve nav iegrozījusies tā, kā viņš bija plānojis.. Jā, teikums diezgan riebīgs, bet viņš nupat ir apradis ar jauno dzīvi un te viņam pēkšņi saka ka varbūt būs vēl viens bērns + ja vēl autore pateica, ka priecātos, vai ka tas būtu jauki - vīrietim uzreiz sajūta, ka viņa domas nevienam neinteresē... Nu nav viss tik melnbalts dzīvē, ka dažas meitenes to saredz - puisis nav draņķis tikai tāpēc, ka piemēram šobrīd nevēlas bērnu
15.03.2013 17:50 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
zinot sevi kāda es esmu, iespējams, ja es būtu Tava vīrieša vietā man arī neapdomāti izšautos tāds teikums... Bet nu es noteikti to nožēlotu... Jo es esmu diezgan egoistiska un ar asu mēli.. un tas man besī , jo bieži pasaku ko tādu, no kā pēc tam pašai ir - nu kāpēc otram tā vajadzēja teikt, es tacu sāpināju sev tuvu cilvēku, un attiecīgi šīs vienas īpašības dēļ, ko minēju mana atvainošanās nāk ļooti lēnu vai dažreiz neatnāk nemaz.. :(
bet ta ka es neesmu vīrietis , tad es ar šādu savu raksturu ,budama sieviete , tiktu pamatīgi izsista no sliedēm un sadusmota un noteikti viņš atpakaļ dzirdētus tādus vārdus (ko es pat īstenībā nemaz nedomajot) varētu pateikt...
15.03.2013 17:52 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Visi padomi te vērā ņemami. Nākamo reizi, ja kavējas MR, neko pirms laika nesaki. Ja ir pamats uztraukumam, tad pērc testu, ej pie ārsta. Ja viss apstiprināsies, tikai tad informē vīrieti, nevis satrauc viņu katrā mēsesī pie aizkavējušām MR.
15.03.2013 17:56 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu kā, pirmajā reizē ielidoji, a čalis piekrita saglabāt bērnu, otrajā, laikam, būs kārtējs zaļots. Reakcija ir saprotama, ja veči varētu palikt stāvokli, to pašu es teiktu savam vīrietim.
15.03.2013 17:57 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
.. Nu nav viss tik melnbalts dzīvē, ka dažas meitenes to saredz.

Domàju, ka neesmu pieskaitàma pie šiem;) Bet principà es savu domu pateicu, lai arī riskèju izskatīties melnbalta, pèc bèrna piedzimšanas tas tà pa īstam aiziet, ka gribas kà lauvenei atņirgt zobus pret katru muļķi, ka atļaujas ko izspert, un vienalga šoka stāvoklis tam vai kaut kāds gadu krāts rūgtums. Protams, ka izrunāties vajag, jo kādu dienu tas otrs bērns patiesi var arī gadīties un kādus tieši dzīves plānus autore ir izjaukusi cienītajam ar iepriekšējo.
15.03.2013 17:58 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
karinjo bērnu man gan nav, bet tā doma par to, ka gribas savu bērnu aizstāvēt ar zobiem un nagiem ir absolūti saprotama :) Un jau teicu, ka diezgan nesmuki vīrietis izrunājās, bet nu.. Ja vīrietis bija kopā ar autori pusgadu, maz ticams, ka viņš bija gaidījis, ka viņiem pieteiksies bēbis. Varbūt viņš bērnu vispār gribēja tikai pēc kāda laika, varbūt gribēja padzīvot divatā, varbūtību ir miljoniem... Bet tad, kad autore jau bija stāvoklī visas savas domas nolika pie malas un abiem ir bērns un viss kārtībā :) Bet tagad atkal bērns (to viņš tā noteikti uztvēra, kad autore teica, ka MR aizkavējušās) un neņemot vērā ne viņa domas ne viņa vēlmes.. Nu man nav brīnums, ka reakcija bija tieši tāda, kāda bija. Bet šeit tiešām vienīgi izrunāties.
15.03.2013 18:08 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Daži komentāri izbrīna..kas tur ko šokēties vai brīnīties? Ja nodarbojas ar seksu, tad ir jārēķinās, ka var gadīties "zaļots"! It takes 2 to tango, nav ko attaisnot čaļa nepārdomātos un ciniskos izteikumus.
15.03.2013 20:54 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Interesanta tēma. Es ar savu saasināto uztveri noteikti būtu apvainojusies. Uztraukties, ta uztraukties, taču jādomā arī, ko runā. Tomēr te jāskatās, kā tu to pasniedzi. ja sacēli baigo "šumu", tad var saprast arī čomu. Taču nedmāju arī, ka nevajadzēja teikt vispār.

Neesi iedomājusies, ka no sākuma jasaved kārtībā sava veselība un tad jau var nākošo bērnu plānot?

Nedomāju, ka autore kaut kur minēja, ka plāno bērnu. AK taču iedzēra un prezervatīvu arī izmanto.

Smiekli nāk, ka dažas te saka, ka prezervatīvs nav droša izsargāšanās. Tad jājautā - kas ir? Es, piemēram, arī izvēlos to kā savu izsargāšanās metodi, jo uzņemt liekus hormonus negribu un citas metodes man nevieš uzticību.
15.03.2013 21:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits