Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesapratu

Reitings 3
Reģ: 15.03.2013
Atvainojos jau ieprieks, ka man nav garumzimju, jo rakstu no svesa datora. Vakar piedzivoju
mazu soku un biezi lasu so forumu, tapec izlemu apjautaties seit par to, ka jus rikotos mana vieta.

Mes ar draugu esam kopa gandriz 2 gadus, ir gadu un 3 menesus veca meitina. paliku stavokli nedaudz vairak ka pusgadu pec musu saiesanas kopa. Pazistami bijam senak. Sakuma tas bija liels soks abiem, jo nebijam tam gatavi, tacu pasi vien bijam vainigi. Driz pec tam uzsakam kopdzivi un es nenozeloju it neko Man likas, ka vins ari ne, jo meitina musu dzivi ir padarijusi daudz labaku, piebremzejusi abus. Tacu vakar vins pateica, ko tadu, ka saku apdomat, varbut vins tomer nav isti laimigs ar to, ka vina dzive ir izvertusies musu del.

Mes gulejam gulta, kad es atcerejos, ka man vakar aizvakar vajadzeja sakties menesreizem un to ari vinam pateicu. Kavejas. (Sodien viss sakas, ta ka ta nav aktuala tema) Peksni vins saka satraukties un prasija man asa toni - kapec vel neesmu bijusi pec testa? Es teicu, ka, ja lidz pirmdienai neka nebus, nopirksu to, jo ipasi neskumtu, ja butu stavokli. bijam par to ieprieks tunajusi un vins ieminejas, ka grib vel delu. Tacu tagad vins man atbildeja: ka tad, atkal novilksi laiku un novedisi visu lidz dzemdesanai.

Es esmu viegla soka, jo tas no vina mutes izklausijas tik skarbi! it ka vins gribetu, lai es butu abortejusi jau esoso bernu.

Neesmu ar vinu runajusi, nikna izgaju no istabas un guleju pie berna. meginaju no rita uzsakt sarunu, uzzinat, kapec vins ta teica, tacu neka - vins uzreiz aizbrauca uz garazau skruvet masinu.

Saprotu, ka vins varbut tagad nobijas, ka bus vel viens bebis, bet vins tacu teica, ka pats grib. Mes gan izsargajamies ikreiz, tacu pirms neilga laika bija gadujums, gad plisa gumija, tacu es izdzeru AK. Iedomajos, ka varbut ta nenostradaja. Tacu izskatas, ka viss ir ok un tik un ta taisisu testu drosibai, bet ko tad es daritu, ja tiesam butu stavokli? Mani aiz rocinas vestu uz abortu? To es neatbalstu.

Loti gari sanaca, atvainojos.

Vienkarsi iedomajos pajautat, ka jus reagetu mana vieta uz to izteicienu par novilksanu lidz dzmdesanai?
15.03.2013 16:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja jums ir gruutiibas savilkt galus finansiaalajaa zinjaa, saprastu vinju. Galu galaa, ja dzemdeejot vienu peec otra, sieviete nestraadaa un pamperi nav bez maksas.
15.03.2013 16:53 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Būtu ļoti nikna, ir jādomā, ko runā.
15.03.2013 16:56 |

Reitings 73
Reģ: 26.08.2012
Lidziga problema,kaa man.tikai maneejais pateica,lai domaju pirms ar seksu nodarbojos!it ka b eerni rodas tikai manas darbibas rezultata :D
15.03.2013 16:57 |

Reitings 7743
Padomājiet par nopietnāku izsargāšanos. Katram pārim problēmu risināšana notiek savādāk. Nu, tici, vai nē, bet mēs nezinām, ko viņš darītu, ja tiešām tu būtu stāvoklī. Nezinot neko par jums, attiecībām utt., ir ļoti grūti komentēt sveša cilvēka izteikumus un rīcību konkrēta situācijā.
15.03.2013 16:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Tiiskais lauku vidusmēra vīrietis. Naudas nav, ģimeni nevar uzturēt, problēmas nemāk izrunāt(tu šķiet, ka arī nemāki), aiziet mašīn skrūvēt.
Ko darīt Mēģini izrunāties ar vēsu prātu, neuztvert to visu ik emocionāli, bet uz paskatīties no racinālās puses.
15.03.2013 17:00 |

Reitings 9169
Es esmu viegla soka, jo tas no vina mutes izklausijas tik skarbi! it ka vins gribetu, lai es butu abortejusi jau esoso bernu.

Sheit starp citu atkal klasiskais "Pati izdomaaja, pati apvainojaas". Vinjsh to tev nemaz nepateica un no balss intonaacijas modifikaacijas vinja izteiktajam tekstam nerodaas.
15.03.2013 17:03 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
tikai maneejais pateica,lai domaju pirms ar seksu nodarbojos!

Ja vīrietis man tā pateiktu, tad nemaz ar seksu nenodarbotos - lai, domā ko runā.

Varētu padomāt, ka sieviete viena paliek stāvoklī!!!
15.03.2013 17:04 |

Reitings 73
Reģ: 26.08.2012
CariDee,tagad diezvai mums bus sekss.

Reitings 3
Reģ: 15.03.2013
Finansialu problemu nav, varetu vel 5 uzturet. Abi stradajam labos amatos, es savu darbu varu ari veikt no majam. Ir abie vecaki, kas loti gribetu vel mazbernus, jo esam abi vienigie berni savas gimenes. Es ari neiebilstu pret vel kadu un nedomaju ieprieks, ka vins butu pret.

Prezervativu ka optimalo izsargasanas metodi ieteica arste, manu veselibas problemu del.
Nekad ieprieks ari nekas tads nebija noticis, tapec neuzskatu, ka tas ir nedross izsargasanas veids.

Tie jautajumi par abortu bija retoriski, zinu, ka jus neatbildesiet. Pamatjautajums ir par to, ka man reaget uz tadu izteikumu.

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Prezervativu ka optimalo izsargasanas metodi ieteica arste, manu veselibas problemu del.

Neesi iedomājusies, ka no sākuma jasaved kārtībā sava veselība un tad jau var nākošo bērnu plānot?
15.03.2013 17:08 |

Reitings 9169
Kaa reageet - normaali reagjeet un nesadomaaties galvaa visaadas pasakas. Beerna ienaakshana gjimenee ir lielas paarmainjas ne tikai sievietei, bet arii viirietim. Taapeec arii satraukts tev prasiija par testu un pirmaa atbilde bija taada, kaa bija. Shitas bija vinjam kaa speeriens no skaidraam debesiim, nevis plaanota otraa gruutnieciiba un shoka staavoklii ne to vien pateiksi.
15.03.2013 17:08 |

Reitings 15092
Piekrītu kristai!
15.03.2013 17:10 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
varbūt čalis izbijās un tāpēc tā pateica, nemaz nedomājot neko ļaunu. stulbi tikai, ka no rīta vai uzreiz pēc tā izteiciena neatvainojās.
15.03.2013 17:22 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Godīgi sakot, briesmīga atbilde. Ciniska.
Es pat nevaru iedomāties, cik satriekta justos, ja man pateiktu- aha, atkal novilksi lîdz pēdējam, lai dzemdētu, tas jau nav tikai par iespējami nākamo bērnu, tas ir kaut kāds rūgtums, arī par jau esošo. Itkā viņš nebūtu laimīgs, itkā kaut kur vainotu tevi, neticu, ka opozīcija krista audzinot burvīgu mazuli nejustos sāpināta, izsista no sliedēm par šādu tekstu pēkšņi pēc gada, redz šoks viņam, nabadziņam, neviens jau neieblieza- es gaidu bērnu, bet drīzāk apviļāja iespējamību - ja nu.
15.03.2013 17:32 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bet,ko lieki satrauci? Kavēties taču var mr nu un? Taču sākās un viss ok. Uzpūti strīdu pati. Domā prezervatīvs ir tā drošākā izsargāšanās?
Par vīrieri- kaut kād neaudzināts pusaudzis izklausās.
15.03.2013 17:33 |

Reitings 3350
Nu logiski, ka puisim shoks, jo galu gala pelnitajs ir vins un mums jau sievietem dazreiz liekas viegli, bet mes nemaz neaizdomajamies kadam grutibam virietis iet cauri!
15.03.2013 17:33 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Atkal jau patiesībā tā situācija nav traģiska, bet vīrieša izteiksmes veids..
15.03.2013 17:35 |

Reitings 9169
neticu, ka opozīcija krista audzinot burvīgu mazuli nejustos sāpināta, izsista no sliedēm par šādu tekstu pēkšņi pēc gada, redz šoks viņam, nabadziņam, neviens jau neieblieza- es gaidu bērnu, bet drīzāk apviļāja iespējamību - ja nu.

Man pashai ir sanaacis uz negaidiitu paarsteigumu reagjeet ljoti neadekvaati, kad pashai bija peec tam shoks un kauns, kaa to vareeju vispaar pateikt, taapeec speeju saprast viiriesha reakciju.
15.03.2013 17:37 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Parakstos zem kristas vārdiem - tās ir ļoti lielas pārmaiņas un pirmais bērns jums ir tikai gadu un 3 mēnešus vecs - varbūt viņš bija domājis, ka nākotnē vēlētos bērnu, bet tagad tu viņam tādu mazu bumbu uzmet ka woaaa varbūt tūlīt būs vēl viens. Vajag normāli, ar vēsu prātu ar viņu visu pārrunāt un viss.
Ir abie vecaki, kas loti gribetu vel mazbernus, jo esam abi vienigie berni savas gimenes.

Bet šis gan manuprāt nav nekāds arguments - tā ir jūsu ģimene un jūsu izvēle cik un kad būs bērni - vecākiem par to nav absolūti nekādas teikšanas.
15.03.2013 17:41 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Bet aizstāvēt to čali un atkal ēst nost sievieti diezvai vajadzētu, pašai, ne pašai. Atvainoties, parunāties principā vajadzètu, es nevarètu paskatīties normàli uz tàdu veci, kas man uzbrauktu ar tàdu tekstu, toč izvàktos uz citu istabu, pie sava bèrna, damn.
15.03.2013 17:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits