Atvainojos jau ieprieks, ka man nav garumzimju, jo rakstu no svesa datora. Vakar piedzivoju
mazu soku un biezi lasu so forumu, tapec izlemu apjautaties seit par to, ka jus rikotos mana vieta.
Mes ar draugu esam kopa gandriz 2 gadus, ir gadu un 3 menesus veca meitina. paliku stavokli nedaudz vairak ka pusgadu pec musu saiesanas kopa. Pazistami bijam senak. Sakuma tas bija liels soks abiem, jo nebijam tam gatavi, tacu pasi vien bijam vainigi. Driz pec tam uzsakam kopdzivi un es nenozeloju it neko Man likas, ka vins ari ne, jo meitina musu dzivi ir padarijusi daudz labaku, piebremzejusi abus. Tacu vakar vins pateica, ko tadu, ka saku apdomat, varbut vins tomer nav isti laimigs ar to, ka vina dzive ir izvertusies musu del.
Mes gulejam gulta, kad es atcerejos, ka man vakar aizvakar vajadzeja sakties menesreizem un to ari vinam pateicu. Kavejas. (Sodien viss sakas, ta ka ta nav aktuala tema) Peksni vins saka satraukties un prasija man asa toni - kapec vel neesmu bijusi pec testa? Es teicu, ka, ja lidz pirmdienai neka nebus, nopirksu to, jo ipasi neskumtu, ja butu stavokli. bijam par to ieprieks tunajusi un vins ieminejas, ka grib vel delu. Tacu tagad vins man atbildeja: ka tad, atkal novilksi laiku un novedisi visu lidz dzemdesanai.
Es esmu viegla soka, jo tas no vina mutes izklausijas tik skarbi! it ka vins gribetu, lai es butu abortejusi jau esoso bernu.
Neesmu ar vinu runajusi, nikna izgaju no istabas un guleju pie berna. meginaju no rita uzsakt sarunu, uzzinat, kapec vins ta teica, tacu neka - vins uzreiz aizbrauca uz garazau skruvet masinu.
Saprotu, ka vins varbut tagad nobijas, ka bus vel viens bebis, bet vins tacu teica, ka pats grib. Mes gan izsargajamies ikreiz, tacu pirms neilga laika bija gadujums, gad plisa gumija, tacu es izdzeru AK. Iedomajos, ka varbut ta nenostradaja. Tacu izskatas, ka viss ir ok un tik un ta taisisu testu drosibai, bet ko tad es daritu, ja tiesam butu stavokli? Mani aiz rocinas vestu uz abortu? To es neatbalstu.
Loti gari sanaca, atvainojos.
Vienkarsi iedomajos pajautat, ka jus reagetu mana vieta uz to izteicienu par novilksanu lidz dzmdesanai?