girlyyy, Ja man uznāk, es varu aiziet viena. Nav jau 1. un nedz pēdējā reize, kad biju klubā viena, un tieši reizēs, kad eju viena , tad vienmēr notiek kādi amizanti atgadījumi. Bieži ir gadījies arī tā, ka aizeju viena uz klubiņu un satieku kādas paziņas un tad uz kādu brīdi kompānijas ir. Trakākais jau ir iet mājās vienai no klubiņa, tad gan ir nepatīkami dažreiz . :)
Neko darīt, ja nav kompānijas.
Vienreiz ejot mājās no klubiņa, brauca garām TAXIS un prasīja, vai mani nevajagot aizvest, es teicu, ka nē paldies, man tepat u.t.t Beigās viņš pajautāja, cik es ņemu pa nakti?! Es biju tādā šokā , ka nezināju, kur likties. Izrādās, ka nākot mājās man kleita bija uzrāvusies uz augšu. TAS BIJA BRIESMĪGI.
Vēl viens feils man bija , ejot pa ielu runājām ar draudzeni par seksu un viņa stāstīja, ka viņai nav bijis ilgi seks un tagad sāk dibens no seksa. Es viņai tā jautāju : "Tev arī sāp dibena muskuļi no intensīva seksa? Man arī dažreiz tā ir, kad nav bijis seks kādas 2 nedēļas". Apstājāmies pie gājēju pārejas un mums aiz muguras stāvēja un visu laiku gāja kāda sieviete. Lieki piebilst, ka viņa pagriezās un vēl skatījās uz mums :D