enerģijas dzēriens katru dienu

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
mans puisis katru dienu dzer enerģijas dzērienus. apm kādus 2-4. ko man iesākt? tā jau ir atkarība :( atmeta smeķēšanu pirms gadiem diviem un pārgāja uz energy drinkiem. kādas varētu būt sekas veselībā??? viņš jau saka, ka jūtas oki.
15.03.2013 15:54 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Stulbi pielīdzināt 4 bundžas enerģijas dzērienu dienā ar +/- neveselīgu dzīvesveidu. Kā vispār var uzrakstīt, ka tas ir tas pats, kas dzert vīnu nedēļas nogalē, iedzert tusiņos vai nesportot/neēst 100% pareizi?!

4 bundžas dienā noteikti slikti ietekmē organismu. Un autore neminēja, ka zāģē vispār kaut ko!
16.03.2013 01:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Vardiem ne vienmēr ir jāskan jauki, lai tie būtu patiesi.

Aarpraats.. Es tieshaam tev iesaku nokaapt no saviem augstumiem un saprast to, ka ne visi, kuri nedziivo peec taviem standartiem, ir ar trauceejumiem. Cilveeki ir dazhaadi, vinju dziivesveids arii un tas ne vienus, ne otrus, ne treshos vai ceturtos nepadara ar sprieshanas trauceejumiem.
16.03.2013 03:40 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es laikam esmu dīvaina, bet man no enerģijas dzērieniem vispār 0 efekts. Tāpēc arī nedzeru, jo nejūtu ne enerģijas pieplūdumu, neko.
16.03.2013 08:24 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Pievakare, paldies par ieteikumu, bet es palikšu savos "augstumos", kur uzskata, ka enerģijas dzērienu pārmērīga lietošana nav veselīga un par mīļoto cilvēku jarūpējas. :) Un, jā, vēl tur uzskata, ja var pateikt, ka 4 enerģijas dzērieni dienā ir ok un katrs ne pa prātam pateikts vārds otrai pusītei ir pēdējās šausmas un dzīves iegriežošana, tad konkrētajam cilvēkam IR spriešanas traucējumi. :)
16.03.2013 08:49 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
man arī bija laiks, kad dzēru var teikt katru dienu 2mēnešus, nu jā 2mēn nav daudz, bet sapratu, ka nu nevar katru dienu tā!
Un tas viss tikai tapēc, ka veikalā viņam bija atlaides un man viņš trakoti garšo :D tagad izdzeru iespējams 2 pudeles mēnesī
16.03.2013 09:27 |

Reitings 84
Reģ: 04.12.2012
kā tos enerģijsas dzērienus vispār var iedzert
16.03.2013 09:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Var jau teikt-nav ko otra dzīvē līst, katrs ir pieaudzis un atbild par savu dzīvi, taču ,ja Tu apzinies,ka tas bojā veselību, otra dzīvi iedragā,tad kāpēc gan nepateikt viņam . varbūt viņš nemaz neaizdomājas. es Tavā vietā pastudētu, papētītu,ko enerģijas dzēriens nodara veselībai un 1x pateiktu. nav jau katru dienu jāsāka- fū, Tu bojā savu veselību,apnicis,kad dzer enerģijas dzērienus! nevajag uzstādīt ultimātus, taču pa retam mierīgā tonī var pateikt ,atgādināt par slikto ietekmi neviss būt blakus un skatīties kā cilvēks bojā sev veselību.
man arī ir radinieks ,kurš bojā veselību ar smēķēšanu...es jūtu kā viņa veselība ir jau sabojāta un tiek bojāta. protams,kad es viņam esmu pateikusi-jāsāk piebremzēt,ja nevari atmest,tad vismaz nesmēķē ik pēc pusstundas, jo savādāk iedzīsi sevi kapā. ja pēc tādiem vārdiem cilvēks neko nedara,tad esmu izdarījusi tik daudz ,cik esmu varējusi,jo nekā savādāk jau nevar ietekmēt. aiz rociņas ar varu jau nevedīs pie speciālista.
ja piemēram nodzīvots jau 15 gadu kopā,tad arī nav tiesības teikt,aizrādīt par to,ka otrs bojā savu veselību?manuprāt,ja dzīvo kopā un redz,kad otrs bojā savu veselību (vienalga radinieks ,mīļotais), tad ir jāsaka. nevar tā iedalīt- esmu divus gadus precējusies un varu teikt -fū, tas ir slikti, taču viņa nevar ,jo 15 gadus dzīvo kopā un nav gredzens pirkstā.
16.03.2013 10:58 |

Reitings 12651
A, kāpēc viņš vispār lieto? Jūtas noguris bez tā? Par maz enrģija? Ļoti garšo? Vai vienkārši ieradums /atkarība?

Es vienkārši nevaru saprast, kāpēc kaut kas būtu atkārtoti jādzer dienu no dienas. Ok, ja kaut kas steidzami jādara, bet nav laiks un enerģija, tad vēl var ienākt prātā doma to iedzert...vēl esmu dzirdējusi, ka daudziem garšo kokčikos..bet vienkārši tāpat katru dienu? Kāpēc? Ko tas enerģijas dzēriens tādu dod?

Man arī it kā garšo (it sevišķi tas d-light ar enerģ.dzēr. :D), bet jau ļoti ilgi neesmu dzērusi...nejūtu nekādu vajadzību, ir arī citi garšīgi un ne tik neveselīgi padzērieni. :)
16.03.2013 11:00 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Es teiktu, ka izturīgs cilvēks, ja jau var 2 gadus katru dienu izdzert 3-4 bundžiņas. Man pēc vienas jau sirds kāpj pa muti ārā un iekšēji tizls drebulis rausta. :D
16.03.2013 16:51 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
teiksim tā, iepazinos tad, kad bija jau pārtraucis savu lielo atkarību - dzeršanu. jau 4 gadus nav ne pilītes dzēris. Pēc tam nolēma, ka jāatmet smēķēšana, nu sākumā jau neizdevās, bet tagad jau gadus divus nesmēķē. Pa visu šo laiku kopš cīnās ar šīm atkarībām ir pārgājis uz energy drinkiem, viss tieši saasinājies pēdējo 2 gadu laikā. Jo tie dzērieni jau ir katru dienu un ne viens viens.
Es nezāģēju viņu. Vienkārši esam par to runājuši, viņš pats jau grib atmest, saprot, ka nav normāli, bet nevar :( Nezinu vairs ko iesākt.
16.03.2013 18:53 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
krista, esmu ievērojusi, ka tu bieži par lietām spried pēc savas pieredzes, pēc savām sajūtām, kādas bijušas. nedomāju, ka tas visos gadījumos ir pareizi, jo situācijas taču ir dažādas. tas nav nekāds pārmetums, man ir interesanti lasīt tavas atbildes, bet ieteikums - nākamreiz, ja kaut kas tevī novibrē, izsauc sajūtas, kad lasi konkrētu lietu, vajag saprast no kurienes tās nāk, un nošķirt.
p.s. tas tā... par to zāģēšanu.
16.03.2013 18:58 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Liiva,
Es nezāģēju viņu.

domaaju, ka es un taas, kuras teica par zaagjeeshanu, to izsecinaaja no tava "ko man tagad dariit?" jautaajuma un no taa, ka pateici, ka jums bija kopiigas norunas, kas noziimee, ka vinjsh pats nav nonaacis pie secinaajuma atmest, bet ka tu uz vinju izdari spiedienu. Kaa arii shis diezgan arii par to liecina:
Vienkārši esam par to runājuši, viņš pats jau grib atmest, saprot, ka nav normāli, bet nevar Nezinu vairs ko iesākt.

pienjemu, protams, ka energjijas dzeeriens, tapaat kaa shokolaade vai jebkura cita lieta, vaajas gribas cilveekam var kljuut par atkariibu, bet taa ne tuvu nebuus tik stipra kaa alkohols vai smeekjeeshana. Ja vinjam izdevies atmest shiis atkariibas, kas patieshaam taadas arii ir, tad savaadi gan, ka energjijas dzeerienus, luuk, nevarot atmest, jo iipashi ja vinjsh pats nonaacis pie atklaasmes, ka to vajag dariit. Ja vinjsh pats patiesi grib nedzert, tad nav nekaadas probleemas gluzhi vienkaarshi sajemties veikalaa un neiet pie stendiem, kur shie energjijas dzeerieni ir, aizstaat vinjus ar citiem dzeerieniem, kaut to pashu kafiju.

Es domaaju, vinjsh vienkaarshi neveelas paartraukt dzert, pat ja saprot, ka iisti normaali tas nav. Tev saka, ka grib atmest, lai tu nomierinies. Tavs izteiksmes veids, piemeeram, "nezinu vairs ko iesaakt" - tas, ka tu raksti tieshi taa it kaa tas buutu tavs organisms - liecina vien par to, ka tev to vajag daudz vairaak nekaa vinjam pasham un tu vinjam liec par to maniit, kas, manupraat, arii ir zaagjeeshana.

Taa taada atkaapiite. Katraa zinjaa veiksmi!
16.03.2013 19:20 |

Reitings 7497
noteikti nekas labs tur nav.

pati lietoju enerģijas dzērienus, kad daudz pie stūres bija jābrauc. vienu reizi izdzēru 4 pēc kārtas - šausmas. domāju, ka būšu beigta, kā man sitās sirds!! pēc tās reizes nelietoju vispār.
16.03.2013 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits