Jā, vajadzētu. Ja negrib iziet uz kompromisu un padomāt par to, ka uz šādu veselības gandēšanu (vai naudas tērēšanu, šokolādes rīšanu (svarā pieņemšanos, kas arī ir veselības gandēšana)), ir grūti noskatīties cilvēkam, kas ar tevi vēlas veidot ģimeni, nākotni, tad avrbūt tā arī vajag vienam ar saviem iepirkumu maisiņiem, pilniem ar šokolādi, cigaretēm un red bull visu mūžu dzīvot. Tavuprāt, man, piemēram, vajadzēja tā vienkārši noskatīties, kad ģimenes loceklis dzēra, radīja finansiālas problēmas, bojāja savu veselību u.t.t.? Tak pieaudzis cilvēks, pats par savu dzīvi atbild.
Pati esmu piedzīvojusi veselības problēmas, jo bieži dzēru coca colu (un nejau aktru dienu, vienkārši - bieži). Un šo veselības problēmu dēļ necietu tikai es. Ieodmājies situāciju - autore paliek stāvoklī no sava drauga (kurš tajā brīdī ir sveiks un vesels), laimīgi gaida bērniņu un tadā, vienā jaukā dienā draugs aiziet ar sirdi, pateicoties savai jaukajai atkarībai. Jā, cilvēki var nomirt no jeb kā, bet kad pats sevi ļoti labprātigi, pat pēc mīļoto cilvēku lūguma tā nedarīt, beidz nost, tas tomēr ir cits jautājums.