Protams, katrs pats ir atbildīgs par savu ķermeni un uzskatu, ka man nav jāiejaucās un jāsaka pieaugušiem cilvēkiem, ko lietot uzturā vai nē. Tomēr saprotu meitenes satraukumu par savu puisi, jo katru dienu izdzert 4 enerģijas dzērienus nav normāli.
Kāpēc uzreiz jāiebrauc galējībās? Jā, dzeru enerģijas dzērienus, bet jūs citi jau arī nepiekopjat 100% veselīgu dzīvesveidu. Katrā ziņā tas, ka es apēdu 1 čipšu paku vakarā, vāļājoties dīvānā, domāju nav salīdzināms ar tik lielu enerģijas dzērienu patēriņu katru dienu. Un es nesaku, ka tas ir labāk kā smēķēt vai lietot alkoholu, arī tas viss ir slikti, protams, bet nu reizēm vajag padomāt par sevi, ja reiz tik daudzi cīnās ar panikas lēkmēm (arī šeit daudzas), jo nu tāds patēriņš katru dienu ne tikai tādas problēmas var saasināt.
Bet nu labi, ja autores puisis jūtās super, tad tiešām apsveicu, ka viņam tik stiprs organisms. Bet nenosodu, ka meitene satraucas par otras pusītes veselību, es arī noteikti par to aizdomātos, bet tas jau nenozīmē, ka viņam pateiktu, ka viss, tagad ir aizliegts dzert.