enerģijas dzēriens katru dienu

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
mans puisis katru dienu dzer enerģijas dzērienus. apm kādus 2-4. ko man iesākt? tā jau ir atkarība :( atmeta smeķēšanu pirms gadiem diviem un pārgāja uz energy drinkiem. kādas varētu būt sekas veselībā??? viņš jau saka, ka jūtas oki.
15.03.2013 15:54 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Manuprāt, spriest pēc savas veselības par produktu kaitējumu/ nekaitējumu ir vnk smieklīgi. Diemžēl, ir šie dzērieni kaitīgi veselībai, īpaši, ja tos lieto katru dienu gadiem ilgi.
15.03.2013 17:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jā, tā ir, ka katrs par sevi, bet kad cilvēki ir kopā, viņi savieno arī savas dzīves un rūpējas viens par otru, tā nu tas ir

Da labi, mani arii ir zaageejushi un meeginaajushi taisiit "norunas" par lietaam, kuras neiespaido otra cilveeka dziivi nekaadaa meeraa. Es to neuzskatu par ruupeem, bet gan par emocionaalo vardarbiibu un deelj taa esmu paartraukusi attieciibas. (dzeks domaaja, ka 2 tasiites kafijas dienaa un 1 alus pudele nedeeljaa ir trageedija)
15.03.2013 18:03 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Āaaaaa, cik briesmīgi. Un tas, ka šodien sveiks un vesels nemaina faktu, ka rītdien var vairs nebūt, un par iemeslu tam var būt tieši šī pārmērīgā enerģijas dzērienu lietošana. Meitenes, nopietni? Jūs to uztverat kā ko normālu? Neviena atkarība nav laba, un, ja cilvēki ir kopā jau ilgu laiku, noteikti arī par kopīgu nākotni domā, tad šādas lietas gribot, negribot ietekmē abus un vaitad viens no attiecību ''aspektiem'' ir rūpes vienam par otru.

Varbūt ne skarbā tonī, bet nu noteikti parunā vēl ar viņu. Viņš varbūt vienkārši uzvedas kā spītīgs piecgadnieks (kā dažas šajā portālā), un pats sev ir ieskaidrojis, ka nieks vien.

Man arī no viena enerģijas dzēriena sirds klauvē kā negudra. No kafijas nav tik traki, bet arī pēc paris tasītēm sirds trako.
15.03.2013 18:05 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Krista, bet vai tad attiecības nav balstītas uz kompromisiem?... Ja viens zāģē, bet otrs iespītējas un dara pa savam, tas arī nav nekas labs...
15.03.2013 18:07 |

Reitings 9169
Neviena atkarība nav laba, un, ja cilvēki ir kopā jau ilgu laiku, noteikti arī par kopīgu nākotni domā, tad šādas lietas gribot, negribot ietekmē abus un vaitad viens no attiecību ''aspektiem'' ir rūpes vienam par otru.

Ja? Tad viirieshiem vajadzeetu sievietes paaraudzinaat 24h diennaktii. Atkariiba no shokolaades, kosmeetikas, shoppinga, naskjiem, dieetaam, viina utt utjp. Saliidzinaajumaa ar tipiskaas sievietes atkariibaam redbull taads nieks vien ir.
15.03.2013 18:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es nesaprotu kā var tik ļoti garšot tie dzērieni :D
15.03.2013 18:08 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mūsu pilsētā taxists nomira dēļ tā, ka katru dienu lietoja enerģijas dzērienus, sirds neizturēja. Un dzēra kautkādus 2, 3 gadus praktiski diendienā, sirds pirms tam bija vesela.
15.03.2013 18:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Krista - nu tu jau redzi, ka tavs piemērs vēl bija mērenība, bet 4as bundžas tādas vairs nav.
15.03.2013 18:10 |

Reitings 7682
Un vai tiešām LV pāris mēnešus atpakaļ nestāstīja par gadījumu ASV kur tīne nomira iedzerot lielo 400ml bundžiņu ar enerģijas dzērienu.
Nesaprotu kā nav žēl bojāt sirdi ilgtermiņā.
15.03.2013 18:11 |

Reitings 7682
Un es to neuzskatu par otra kontroli, ir normāli ja cilvēku kuru mīl vēlas pasargāt, par viņu uztraucas.
15.03.2013 18:12 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nopietni, meitenes, jums tik traki? Es kādus 3 mierīgi varu izšaut, man viņi ārprātīgi garšo un patīk tā organisma trauksmīte, kas neļauj vienā vietā sēdēt. Bet tā, kā zinu, ka tiešām laba nekā tur nav un ka nevajag ar viņiem aizrauties, atļaujos vienu, divus nedēļā. Mana problēma ir tā, ka esmu kofeīna atkarīga. Ja ne kafija, vai enerģijas dzērieni, tad kofeīna tabletes. Saprotu, ka problēmas sakne ir mans darbs naktīs, bet tuvākajā laikā negrasos to mainīt :)
Līva, tavs puisis kafijas arī dzer vai tikai šitos?
15.03.2013 18:14 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Absoluuti piekriitu Kristai!
Es pati savaas pirmajaas nopietnajaas attieciibaas centos atrunaat puisi no piipeeshanas, jo man tas nelikaas tobriid pienjemami un jo vinjam nebija laba veseliiba jau bez taas piipeeshanas. Ar ko tas beidzaas? Ar meliem, ar striidiem, vienvaardsakot - neko labu. Tad es sapratu - ja nespeej pienjemt cilveeka paradumus, tad vienkaarshi neesi ar vinju kopaa, nevis centies mainiit kaut ko, jo tev, luuk, taa nepatiikot.

Krista, bet vai tad attiecības nav balstītas uz kompromisiem?... Ja viens zāģē, bet otrs iespītējas un dara pa savam, tas arī nav nekas labs...

Kompromisiem par otra paradumiem, par otra organismu? Manupraat, nav gan balstiitas, bet attieciibu modelji, protams, ir dazhaadi - varbuut kaads guust baudu no ierobezhoshanas.

Par energjijas dzeerienu iedarbiibu - man sirds neklapee, tas katram ir individuaali. Man energjijas dzeerieni vienkaarshi ir kolas, sulu, auksto teeju u.c. padzeerienu vietaa.
15.03.2013 18:14 |

Reitings 2739
Jā, vajadzētu. Ja negrib iziet uz kompromisu un padomāt par to, ka uz šādu veselības gandēšanu (vai naudas tērēšanu, šokolādes rīšanu (svarā pieņemšanos, kas arī ir veselības gandēšana)), ir grūti noskatīties cilvēkam, kas ar tevi vēlas veidot ģimeni, nākotni, tad avrbūt tā arī vajag vienam ar saviem iepirkumu maisiņiem, pilniem ar šokolādi, cigaretēm un red bull visu mūžu dzīvot. Tavuprāt, man, piemēram, vajadzēja tā vienkārši noskatīties, kad ģimenes loceklis dzēra, radīja finansiālas problēmas, bojāja savu veselību u.t.t.? Tak pieaudzis cilvēks, pats par savu dzīvi atbild.

Pati esmu piedzīvojusi veselības problēmas, jo bieži dzēru coca colu (un nejau aktru dienu, vienkārši - bieži). Un šo veselības problēmu dēļ necietu tikai es. Ieodmājies situāciju - autore paliek stāvoklī no sava drauga (kurš tajā brīdī ir sveiks un vesels), laimīgi gaida bērniņu un tadā, vienā jaukā dienā draugs aiziet ar sirdi, pateicoties savai jaukajai atkarībai. Jā, cilvēki var nomirt no jeb kā, bet kad pats sevi ļoti labprātigi, pat pēc mīļoto cilvēku lūguma tā nedarīt, beidz nost, tas tomēr ir cits jautājums.
15.03.2013 18:16 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu es iedomājos, ja tagad sāktu štopēt friškas katru dienu vai dzert energy drinkus, mans draugs par 100% , ko teiktu, vienkārši pilnīgi noteikti. Bet es kaut kā neuztveru to tā - tu mani ierobežo, vienkārši uztrauktos, protams, ka aizliegt jau nevar.
15.03.2013 18:18 |

Reitings 2739
Nevis spītīgi un lepni uztvert šādas rūpes par tavu atkarību, bet gan aizdomāties, ka varbūt tiešām vajadzētu piebremzēt.
15.03.2013 18:21 |

Reitings 9169
Lieta taada, ka taaadiem leemumiem ir jaanaak dabiski. Ar zaagjeeshanu, norunaam utt neko nepanaaksiet, nekad. Cilveeks dzers to redbull aiz stuura un veel juus par to ieniidiis vai arii iespiiteesies un turpinaas to dariit, lai paraadiitu, ka vinjam ir kontrole paar savu dziivi, nevis juus dikteejat noteikumus. It iipashi viirieshi taa meedz riikoties. Vieniigais, ko var dariit, ir cilveeku informeet un briidinaat par sekaam. Nevar paliidzeet kaadam, kursh negrib nekaadu paliidziibu.
15.03.2013 18:26 |

Reitings 11996
Nu ja, tipa bojā pats savu veselību un otram gar to nav daļas... A kurš tad sēdēs slimnīcā blakus? Kuram nāksies iespējams finansiāli rūpēties par abiem, kamēr otrs būs darbnespējīs? Tāpat arī, ja padomā par pēcnācējiem - sačakarēts organisms var atspoguļoties reproduktivitātē un spējā iznēsāt bērnu. Un arī uz paša bērna veselību... Un tad jau vēl ir arī vecumdienas, kad iespējams visas drazas, kas "neko sliktu" nenodarīja jaunībā, atspoguļosies sirmā vecumā, kad otram nāksies pavadīt dienas pie nevarīga slimnieka gultas... Manuprāt, ļoti egoistiski ir uzskatīt, ka otra rūpes un uztraukums ir ierobežošana! Ne jau nu par labām un nekaitīgām lietām tiek izteikti pārmetumi...
15.03.2013 18:32 |

Reitings 11996
.. bet nu jā, stulbam cilvēkam noteikti būs dusmas, ka, redz, viņu ierobežo!... Par maz smadzeņu un gribasspēka, lai saprastu, ka tas tiešām ir kaitīgi un dusmoties nav par ko!
15.03.2013 18:34 |

Reitings 9169
Neons - tu buutu paarsteigta uzzinot, cik viegli ir sasniegt veelamos rezultaatus bez paarmetumiem.
15.03.2013 18:35 |

Reitings 11996
Krista, noteikti tas ir iespējams! Bet ne visos gadījumos, ne ar visiem cilvēkiem... Pārsvarā pārmetumi sākas tad, kad otrs jau n-to reizi neklausās un izliekas, ka nedzird tajā, kas tika lūgts, apspriests u.tml.
15.03.2013 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)