2 Sievietes, 1 Dilemma

Reitings 3
Reģ: 15.03.2013
Hey cosmīši,

Man ar draudzeni ir liela dilemma!!!

Mēs esam noslēgušas derības, par to, kura pirmā apprecēsies. Tākā abām ir jau ilgstošas attiecības, tas varētu notikt visai drīz. Un tā kura zaudēs, tā otras vecmeitu ballītē izdarīs kko traku (foršu), ko tādu ko citādi neuzdrīstētos!!
Un lūk arī nonākam pie mūsu problēmas - mēs nevar izdomāt ko, lai dara!

Varbūt jums ir kādi ieteikumiņi?

Paldies jau iepriekš :)
15.03.2013 13:54 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pārāk liels slinkums kopēt un citēt, lai kaut ko pateiktu.. :D Mierā, vistas! :D Atkal ne pa tēmai klukstat! :D
15.03.2013 15:09 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Es nesaku, ka ir jāšķiras.
Ieteiktu par šo tēmu sākt runāt ar vīrieti...tad jau tik var izdibināt tos iemeslus kapēc tāda bremze ir.
Vispār arī mans novērojums ir tāds no pazīstamajiem, ka tie vīrieši, kas tiešām ir tādi riktīgākie ģimenes cilvēki, tie tad arī mīļoto bildina, draugiem lepni saka-redz, apprecējos, bijām ceļojumā, tā ir mana sieva. Mana vīrieša darba kolēģis tāds ir. Jāsaka, ka ļoti feina ģimene viņiem. Bet tas, kuram vienmēr būs kāds iegansts, piemēram, nav tik daudz naudiņas tādām kāzām, kādas vēlētos, bet tai pat laikā lielas summas iztērē absolūti nevajadzīgās lietās, mīlēja pa klubiņiem iet un iedzert...nu te lieki teikt, ka jāgaida būtu visticamāk brīdis, kad vīrietim vecums kaulus sāks lauzt un nebūs vairs tās enerģijas visiem šiem tusiņiem.
15.03.2013 15:12 |

Reitings 7781
Man šodien garlaicīgi, tikai tāpēc iesaistos diskusijā. Pietam esmu nelokāmi pārliecināta par savu viedokli:D
15.03.2013 15:13 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Marta, ja cilvéks ir krápéjs un gájéjs - gredzens pirkstá vinjam neko nemainís!!!! gredzens un laulíbu apliecíba nav garants tam, ka nu tagad mums viss bús ideáli, neviens nekráps un visu múzhu bez strídiem nodzívosim! já, man laulíbas attiecíbás bija ká táds nákamais límenis, mílestíbas apliecinájums, ceru, ka búsim kopá visu dzívi, bet naiva neesmu, viss dzívé var gadíties

tad jau visi, kas attiecíbás ir páris gadus, kráj naudu kázám patiesíbá krapj viens otru?
paris_, uzmanies, atnaks kubiete un nocels tev puisi, vinja uzskata, ka to labi pieprot :D:D:D nevar nocelt cilvéku, ja attiecíbás viss ir labi, kaut plika rápo pa priekshu visu dienu un te nu atkal gredzenam nekádas nozímes. gájéjs aizies ar visu gredzenu,
15.03.2013 15:16 |

Reitings 7781
Miss Take, es teicu jau iepriekš:"Nevajag ņemt tādu veci, kas aiziet ar tevi uz kafejnīcu un lūr ar kāru aci uz oficianti Šo te gan saku no personīgās pieredzes, kad sen, sen atpakaļ man bija tāds kārumnieks."
Uzskatu, ka mēs tomēr, esot attiecības, varam izvērtēt otru, kas viņš par putnu ir.
Un ne reizi es neesmu teikusi, ka negodīgie vīrieši apprecoties kļūs uzticami. Par šito krāpšanas lietu klasiski sāk runāt sievietes, kurām nekas cits sakāms jau nav attiecībā uz to, ka laulība ir mīlestības apliecinājums. Tad vēl te vienmēr aiziet runa, ka precēties jau nav oblgāti, kam tas vajadzīgs, tāpat ir labi, man jau nemaz nevajag un visveidzot, ka krāpj visi un tas neko nemaina, ja apprecas un kas tāda bezsakarainā garā...
15.03.2013 15:23 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
man jau skiet, ja 3 gadu laika nebildina,tad tur nekas nopietns nebus

nepiekrītu,daudziem nav galvenais dabūt zīmogu pasē,bet gan šo dienu padarīt par skaistāko un īpašako un tam,kā zināms vaig līdzekļus,esmu bijusi kāzās kur cilvēki ir ietaupijuši uz visu iespējamo,kleitu īrējuši,paņēmuši lētāko viesu namu....
bet piemēram mana māsīca aprecējas pēc 10 gadiem kopdzīves,dzīvoja kopā no 17.g.bet kāzas bija īstas sapņu kāzas,ar tikai viņai darinātu kāzu kleitu,100 viesiem,dārgiem fotogrāfiem un šiku galdu,jo tieši dad viņi to varēja atļauties,ja būtu precējušies pēc 3gadu kopdzīves(20gados)tad būtu tādas paplikas studentu kāziņas.
15.03.2013 15:23 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
:)
Esmu atiecībās vairāk kā sešus gadus un arī nēsmu precējusies - un. Mums ir savi iemesli kāpēc to nesam izdarījuši un tuvākajā laikā arī nedarīsim.
15.03.2013 15:24 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Marta, tu taču pati esi sapinusies, pati teici,ka draudzene ir draudzene, bet sieva ir sieva..ka tās jau kā zeķes nemainos :D maina. tikai sieva par to nezina :D
paris, isteniba zud gan! draudzene ir draudzene(tas var mainit ka zekes), bet sieva ir pavisam kas cits.
15.03.2013 15:28 |

Reitings 10509
Patiesībā man ir vairāk dradzeņu un draugu ( ar vai bez bērniem ) kuri dzīvo civillaulībā un precēties nedomā.
:)
15.03.2013 15:28 |

Reitings 10509
Šitā mūsdienu jaunatne un sabiedrība. Eh...
15.03.2013 15:29 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Zīle
Esmu atiecībās vairāk kā sešus gadus un arī nēsmu precējusies -

es arī esmu attiecībās 9 gadus,un arī es nēesmu aprecējusies,pirmkārt savu vīrieti pilnībā esmu atkodusi varbūt pēdējos 4 gadus(ja esmu),jo katru gadu nāk klāt jaunas viņa īpašības,atklājas jaunas rakstura iezīmes,parādās daudz citi,iepriekš nepamanīti plusi un mīnusi,jo cilvēku nevar izzināt mēneša vai gada laikā,tam vajag ilgāku laiku,tādēļ arī ir tik daudz šķiršanos,jo daudzi laulībā stājas ar cilvēku kuru vēl nav līdz galam iepazinusi.
15.03.2013 15:35 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
tiara, gluži mans gadījums. Bet 3-5 gadiem man likās, ka nu jau viņu zinu kā raibu suni. Bet še tev. Pēc 7 gadiem uzpeldēja pilnīgi jaunas škautnes... vispār interesanti...
15.03.2013 15:40 |

Reitings 7781
č...
Tu ne tā saprati!
Sabiedrība un radi kopumā draudzenes uztver nenopietnāk. Piemērs, vai procentuāli mazāk gadījumos vīrieša radi apjautāsies kā klājas tavai draudzenei, bet sieva ir sieva, jo tā ir tagad mana vedekla un lielākoties interese par to kā iet sievai ir lielāka nevis kā klājas tur Izītei vai vēl kādai, jo nereti tuvinieki jau neizprot cik nopietnas ir attiecības. Vai draudzene ir topošā sieva vai vienkārši kārtējā draudzene piegulētāja(mēs tak zinām, ka ir puiši, kuriem meitenes pa mēnešiem mainās, un tad nu ej un saproti, kura ir īstā un kura ne. Un ja jūs tagad teiksiet, ka mēs tak kopā esam tos 5 gadus...nu vārbūt viņš ko labāku nav atradis), vai tāda, kas ir mierinājums pēc izjukušajām attiecībām ar bijušo meitenei...Šis nebija jāinterpretē kā tāds fakts, ka sievas nekrāpj, bet draudzenes gan!
15.03.2013 15:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man liekas šīs diskusijas ir bezjēdzīgas, jo ir cilvēki, kas uzskata, ka svarīgākais ir būt precētiem, un ir tādi, kas neprecēsies, kamēr nesakrās tām greznajām sapņu kāzām.
15.03.2013 15:43 |

Reitings 7781
Bet vai tad Jums būs interesanti, ka zināsiet viņu no a-z? Pietam tas ir tīri loģiski, ka cilvēki katrā vecumā mainās. Piemēram, 35-40-45-50 gados būs citi uzskati un īpašības. Otru izzināt nekad pilnībā nav iespējams, tāpat kā nodrošināties pret visām nelaimēm un potenciālo šķiršanos vēl neapprecoties.
15.03.2013 15:45 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Manuprāt, ja cilvēks nav oficiāli salaulājies/precējies, tad izšķirties ir daudz vieglāk. Bet ja ir apprecējies, tad noteikti padomās divreiz vai tiešājām ir nepieciešams šķirt laulību.
15.03.2013 15:47 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Interesanta diskusija! :D
Vispār piekrītu katram Martas komentāram! ;) Varbūt tādēļ, ka pati šogad precos un man nav skaidrs, kāpēc pēc ilgiem kopdzīves gadiem neievirzīt attiecībās jaunā līmenī! :)
15.03.2013 15:49 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sabiedrība un radi kopumā draudzenes uztver nenopietnāk.

Padomju laikos mož tā arī bija.
Nu nezinu. man šķiet,ka uz doto momentu ir daaudz citādāk..nē, nu ja vīrietis katru nedēļu nedā mājās citas čikses, tad vecāki nav ieinteresēti iepazīst katru no viņām, bet mani draugs mājās bija atvedis pirmo "atrādīt" es tāpat.
Un visiem uzreiz bija skaidrs,ka - ja atrādam radiem,tad tur viss ir nopietnāk.
Vismaz manā ģimenē tā tiek uzskatīts..Iespējas tāpēc,ka nestiepu katru čali pie senčiem. Tie,kas katru nedēļu skrien ar citu pie senčiem un katras nedēļas nogales senčiem jāēd brokastis ar citu, tad ganjau ir kā tu saki, un ja apprec kādu tad ir WOW...sieva...kaut kas īpašāks..bet kā jau teicu..Pdomju laikos biju citādāk...tagad viss ir vēl citādāk un nereti kāzas netiek uzskatītas par kaut ko īpašu. Citi laiki, cita domāšana.
15.03.2013 15:53 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Vispār piekrītu katram Martas komentāram!

+

3 gadiem gan nepiekriitu, man tas pieljaujamais laiks buutu ilgaaks, par paareejo - piekriitu.
15.03.2013 15:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Zinu vairaakus gadiijumus, kur pat 15 gadus notuseeja kopaa un tad uzriikoja kaazas beidzot. Toties taadas, par kaadaam sapnjoja visu muuzju, ieskaitot medusmeenesi pusgada garumaa, jo bija tam atlikta nauda. Un zinu paarus, kuri izskiiraas 6 meeneshus peec kaazaam. Viss ir ljoti, ljoti relatiivi. Daudzi neprecaas vsp tikai taapeec, ka ir moderni paust uzskatus pret lauliibu instituuciju. Katrs gadiijums tomeer ir individuaals.
Autorei - zaudeetaajai jaauzaicina 10 random dzeki uz ielas uz randinju, jaasaubago nauda no garaamgaajeejiem ar uzrakstu uz kartona "gribu braukt uz kariibu salaam, paliidziet kaads" utt.
15.03.2013 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits