Kad Jūs vingrojat, skrienat, ejat uz zāli? Aptuvenie laiki?Tā nu sanācis, ka varu sportot vai nu agri no rīta, plkst.6.00 vai vakarā 21.00, bet abos laikos juutos nogurusi un naak miegs :D vieniigi b-dienās, esmu sava laika pavēlnieks :D
Piecelties 6:00 man viennozīmīgi būtu mission impossible. :D
Bet ja es būtu jau no darba mājās, tad arī 21:00 nekas mani nepiespiestu kūņoties ārā no mājas un iet sportot.
Divas reizes nedēļā 7.00 no rīta jau esmu baseinā:D Nav viegli piecelties, bet kad jau peldu, esmu pateicīga sev par to, ka atbraucu:)
Pietupienus taisu vakarā vai no rīta, atkarībā no laika.
Drīz atklāšu skriešanas sezonu-skrienu tikai un vienīgi no rītiem, jo stadions tad ir pilnīgi tukšs un ir enerģija visai dienai:)
Parasti pec darba eju uz 5.30 treninjiem, vienu bridi bija sanacis pat 4.45, bet tagad ziemaa nesanak tik atri aizkratities no darba un vel tas n-tas apgerbu kartas kave laiku.
Neesmu nekad meginajusi iet sportot no rita un gribu pameginat vai man sirds neizbeigsies :)
Vienigais rita sportosanas minuss - pec zales pa taisno uz darbu ar sarkanu seju + mati sasvidushi + kosmetika jaliek (aiznem laiku). Bus siltaks, pameginashu :)
Vel variants - iet pa pusdienlaiku sportot, to ari japamegina, bet arii, pec zales izskaties nekads :D
Mans sports ir skriešana- esmu mēģinājusi gan no rīta pirms darba, gan vakarā pēc. Viennozīmīgi- mans laiks ir vakari:) Tika inezinu, vai 21.00! Vasarā, jā- ātrāk par 20.00 nemaz nevaru tajā karstumā- galus atdošu. Bet rudens/ pavasaris- noteikti ap kādien 19.00 es viskomfortablāk!!
Bet kas attiecas uz rītiem- nepatīk man no gultas pa taisno botās iekšā un skriet.... A vakarā- tāds relax un darba dienas stresiņš nometās nost!!!
P.S. kamēr rakstu, ļoti skriet sagribējās. tagad un tulīt:)
Tas jau atkarīgs no bioritmiem - cīrulim vieglāk vingrot no rīta, bet pūcei - vakarā. Man labāk patīk vakarā. :) Es gaidu, kad nokusīs sniegi un varēs sākt skriet - tā gribas! :)
par skriešanu. man labāk patīk no rītiem, bet labāki rezultāti ir tad, ja skrienu vakaros. skrienu, atnāku mājās apēdu biezpieniņu, un miegs kā zīdainim. :)
sportoju tikai un vienīgi no rītiem. vakarā sevi piespiest vairs nevaru, tad gribas ēst, gulēt, sēdēt, pukoties, pastaigāties, visu ko, bet ne aktīvi darboties.
Kad sāku skriet katru dienu 40 minūtes es to darīju vakaros, kā nu sanāca, starp 19h - 23h, bet tad izlasīju, ka visefektīvāk ir skriet no rītiem. Tā es jau kādu mēnesi katru rītu skrienu starp 8h - 10h. Esmu pieradusi pie šī ritma, pati ceļos augšā bez modinātāja ap 8h un eju skriet. Tad pagaidu 1h un paēdu brokastis. Neticēju kādreiz, ka reiz spēšu katru rītu skriet 40min, bet es sev tomēr pierādīju pretējo.
No rīta starp 9.00-10.30. Un visai dienai ir enerģija. Proti es mājās sportoju. Tad duša un brokastis, un tad jau dienas gaitās... :)Vakarā nevēlos, jo tad pēc garās dienas, es vēlos atpūsties nevis lēkāt.
Nē, nu ja nestrādātu, tad varētu skriet 8.00, 10.00, 12.00 - cikos tik vēlos! Bet ja 8.30. jau jābūt birojā, tad nu cikos ir jāceļas, lai paspētu pasportot (skrienu 60 min), nomazgātos, pabrokastotu, sataisītos un vēl nokļūtu līdz darbam???