Darbs un dzīve UK

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Sveikas!
Jau labu laiku nevaru izlemt,ko darīt. Latvijā šobrīd izskatās,ka nekas uz labo pusi neies. Ļoti gribu palikt Latvijā,bet tikpat ļoti gribu skaisti dzīvot un nodrošināt augstskolu un daudz ko citu savam maziņajam. Nav tā,ka esam ar vīru nabagi. Dzīvoklis,darbs ir.Bet nu strādā par smieklīgu algu kā jau lielāka daļa šeit.
Gribu doties uz UK. Meitenes,kas tur strādā,dzīvo,lūdzu,padalieties kā jūs visu sākāt? Kā nonācāt pie šāda lēmuma? Vai nenožēlojat savu izvēli?
Piebildīsu,ka angļu valoda ir ļoti labā līmenī.
13.03.2013 12:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Patriots, pienesums LV..ui kadi bezjedzigi teksti. Cik var?

Pesimists redz tumšu tuneli. Optimists gaismu tā galā. Reālists ka no tā tuvojas vilciens. Un tikai mašīnists - ka trīs mudaki sēž uz sliedēm! :D
14.03.2013 18:29 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
deily, tad paskaidro,lūdzu,ko Taos,diezgan šaurajos,uzskatos nozīmē patriotisms? Vai ne centieni uzlabot vidi savā valstī?Darīt,kaut mazumiņu,bet,lai mums visiem šeit,Latvijā,būtu ar ko lepoties?Patiešām lepoties,nevis liekulīgi aizdegt sveci 18.novembrī,aiziet uz kādu piemiņas pasākumu vai nozākāt aizbraucējus,un justies kā patriotam! Tāpēc es Tev jautāju,kā izpaužas Tavs patriotisms? Tev ir kāds,kam mācīt savas valsts vēsturi, mācīt tautasdziesmas, mācīt Latviešu tradīcijas,Tev vispār ir iespēja to patriotismu realizēt?
Ja nē,tad nevicinies ar kaut kādu,tipa,patriotismu,kas tevī ir, jo Tev redzies liekas,ka Tu esi patriote,ja neko,ittin neko nedari,lai Latviju padarītu labāku.
14.03.2013 18:30 |

Reitings 533
Un,P.s. Tu pat neproti argumentēti diskutēt,izteikt viedokli,tāpēc ieteiktu sākumā to iemācīties,un tad meklēt kādu,pār kuru izgāzt savu riebumu! ;)
14.03.2013 18:33 |

Reitings 80
Reģ: 09.03.2013
un tu pati kaut ko dari lai padarītu labāku? :D tikai gudri runā cik viss sūdīgi :D smieklīgi
es esmu patriote, kad esmu PAR SAVU VALSTI NEVIS PRET! šeit jau iet gudras runas ne pa tēmu!
Jēga diskutēt ar ''pārgudriem'' cilvēkiem NE PAR KO!!! :D :p :)) Lai Jauks vakariņš :)

Meitene uzrakstīja diskusiju, es izteicu savu viedokli, bet protams ir cilvēki, kuri nevar samierināties ar citu cilvēku viedokļiem, tā nu tas ir :)
14.03.2013 18:35 |

Reitings 533
Nu re,Tavs līmenis arī šeit parādās-es esmu patriote, kad esmu PAR SAVU VALSTI NEVIS PRET!
Nu nopietni :D :D :D
Katrā ziņā,kop nu to savu patriotismu,tas mūsu valstij ir ļoti vajadzīgs :D
14.03.2013 18:40 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Deily, es saprotu, ko tu gribi pateikt, ar to, ko tu saki, bet runa ir par to, ka ne visiem ir šādas iespējas. Jā, es pazīstu cilvēkus Latvijā, kas pēc augstskolas ir tikuši labos amatos lielos uzņēmumos, pelna tūkstošus mēnesī, bet cik procentuāli ir šādu pieejamo amatu? Pārsvarā viss ir veikalos vai ofisos par labi ja 250 latu algu uz rokas. Pārējie ir radoši cilvēki, kam ir savi mazie biznesiņi. Taču tā jau Rīgā veikalu ir par daudz. Kas notika, kad daudzinātā krīze nonāca līdz kulminācijai? Par populārāko virsrakstu Rīgas skatlogos kļuva "Iznomā"...
Un tas, ka tev interesē tikai savs viedoklis, ir drīzāk tava, nekā citu problēma.
14.03.2013 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits