lieta tāda, vakar biju pie zobārsta, nācās izraut vienu zobu, dzerokli, biki paasiņoja, bet tā, kā man bija ''jākiekožās'' salvetes pikucī un jātur pus h , tad pctam asiņošana bija pārgājusi, visa atlikusī diena normāli, ēst varēja un tā, aizgāju gulēt.. pamodos ap 3iem naktī no tā, ka mute pilna ar , kā man likās, siekalām, piecēlos, gāju izspļaut, a nu izrādās, ka asinis.. pilna mute. paskatījos spogulī, njā, no tās zoba vietas gāžās asinis, straumē, visu laiku liku un mainīju salvetes, lai tik apturētu asiņošanu, tikai pēc kādām 2- 3 h sanāca tā, ka tā salvete pēc 20 sekundēm nepludoja jau, tgd no rīta itkā norm, spilvens ar sarkans.. bet kas mani visvairāk pārsteidz, es nevienu brīdi nejutu asinīm raksturīgo '' metālisko garšu'' vismaz man tā liekas, ka tādai jābūt, garšoja vnk pēc siekalām vai nu asarām, nedaudz iesāļi, un tas, ka asinis vnk nerec tik ilgi.. domāju rīt doties pe ģimenes ārsta, lai sūta uz asins analīzēm, jautājums, vai viņi uz gulbja lab. sūtīs, un ja jā, ar nosūtījumu uz cik naudiņām man rēķināties kkādai pilnajai asins analīzei?