Kas jums liktos iipass,lai teerpu vareetu saukt par intresantu?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es te aizdomaajos par to,ka katrai sievietei vaards "iipass" noziimees ko citu,runaajot par teerpiem , apaviem!Nupat skatiijos interesantu teerpu detalas un secinaaju ,ka man loti patiik taadi akcenti ,kaa sleifes,avangardiski ziedi no taa pasa materiaala-piemeeram jakai ,uz vienas rokas tas zieds ir kaut kur pie elkona un uz otras rokas vispaar nav!
11.03.2013 17:53 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kāpēc tērpam jābūt interesantam?
Kāpēc gan nē?
11.03.2013 22:33 |

Reitings 21
Reģ: 05.03.2013
Vēl par labu (un, domājams, gana interesantu, lai atbilstu šai diskusijai) esmu priekš sevis esmu atzinusi Tempereley London zīmolu.

11.03.2013 22:35 |

Reitings 16208
Lizbete-cepures ir mans sapnis!Loti ,loti patiik interesantas cepures,laikam tas ir taapeec,ka iisti nav seit kur pielietot,bet es esmu izsapnojusi uzlikt kaut ko taadu-ko tu paraadi ,braucot uz Eiropu!Kaadreeiz maza detala ,kaa cepure ,paarveerss visu kopskatu !Loti patiik arii garie cimdi,interesantas somas-kaut kas pat vintage!:)
12.03.2013 01:47 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es laikam esmu absolūti neinteresanta, bet avangards mani absolūti neuzrunā. Patīk klasisks, izsmalcināts stils, kur odziņa ir, iespējams, spilgtākas krāsas kurpes vai lūpukrāsa. Pašai gan līdz tam vēlu tālu jāaug un šobrīd arī nejūtu vajadzību. Bet tā... esmu par izkoptu vienkāršību.

12.03.2013 02:10 |

Reitings 16208
Salomee-es tiesi mekleju sev siis bikses-loti patiik taa garaa krauze-taa laikam to sauc!:)
12.03.2013 02:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Esmu tipiska Salomè ieliktàs bildes pàrstàve, balts & melns, nude toņi,
saņemos uzvilkt ko ne lakonisku, haotiskāku vien kūrortos un mājās.
Bet mani uzrunā lielas, masīvas rokassprādzes, matu bantes, lieli auskari, bet ne viss kopā, pietiek ar vienu detaļu.
Muguras dekoltē, īpaši ar mežģīni, bet skaistai mugurai, protams, kas nemaz nav tik bieži redzēts, tas ir daudz īpašāk, intīmāk par citu vietu atsegšanu. Piemēram, krūšu dekoltē mani.. nogurdina, lai neteiktu, ka tiešām nesimpatizē, šķiet vulgāritāte, nevis akcents.
12.03.2013 03:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
"Interesanti" man ir tad, ja es varu novērtēt apģērba piegriezumu kombinācijā ar minimālām krāsām vai maksimālas krāsas ar lakonisku piegriezumu. Piemēram šādas

man interesantums noteikti neslēpjas bantēs, volānos un izšuvumos, krāsains un pārcakots apģērbs nogurdina acis, bet no otras puses - tā jau ir apģērba misija, saglabāt siltumu un pievērst uzmanību. Interesanti gērbies cilvēks man droši vien varēs pastāstīt kaut ko, par to, kas viņam mugurā, kur viņš to nopircis, kas to ir radījis utt... bet par rozā volānkleitu man visdrīzāk pat negribēsies jautāt.
12.03.2013 04:30 |

Reitings 16208
Es parasti panemu uz Riigu interesantas lietas,bet vairaak ,vai mazaak staigaaju tomeer savaas melnaas dreebees:DPagaausaa gadaa uzdrosinaajos uzvilkt savus neredzeetos svaarkus.Soreiz domaaju uztaisiit interesantas plandosas bikses ar kaadu interesantu akcentu-lielu kabatu varbuut?
Vai juus visas paarsvaraa staigaajiet piegulosaas biksees?Tikai vienai meitenei redzeeju uz ielas loti interesantas "turku" bikses.Taadas ,kaa Salome raada savaa bildee ,esmu redzeejusi uz ielas Sanfrancisko-loti patiik:)
12.03.2013 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits