Tuvojoties pavasara,vasaras sezonai,esmu nolēmusi papildināt svu garderobi ar kleitām,svārkiem,maxi svārkiem un pagaidām metu acis uz t.s baikeru jakām, bet neesmu pārliecināta,ka ikdienas " lietošanā", svārki,jebkāda garuma vai kleitiņa, " ies kopā' ar manu ādas jaciņu.
Vai jūsu izpratnē šādas salikums ir pietiekami sieviešķīgs un vispār jūsu attieksme pret šādām ādas jakām?
Arī īstās ādas jakas mēdz izskatīties kā no tirgus, ļoti bieži. Patiesībā materiālam pat ir sekundāra nozīme šajā gadījumā, vairāk izšķir piegriezums, tehniskā nostrāde.
man nav tādas ādas jakas, jau sen uz tādu skatos, ceru drīz nopirkt. Stils man patīk, vienīgi tik gari svārki pa kājām pinas un padomā kāda apakšmala būs pēc pāris reizēm.
Nu ne tik gari,ka ielas slauka, bet vienmēr ir licies,ka ādas jaka,tas tads rough variants un kleitiņas tieši pretēji - sievišķīgi. Bet skatos,ka pareizi sakombinējot, viss kopā izskatās perfekti.
Vienīgi kurpes ar papēžiem nevilku, izņēmums bija siksniņkurpes. Un krāsas pareizās vajag sakombinēt. Vēl nesen redzēju bildes - gari fuksijrozā svārki ar smagnējām melnām augstpapēžu kurpēm, diez kas jau nav.