Labrīt, meitenes ;)
Vakar pirmo reizi izmēģināju anālo seksu...
Ir sajūta, ka esmu otreiz zaudējusi nevainību :) :) :)
Vienmēr biju baidījusies, ka tas ir ļoti sāpīgi un netīri... bet bija ļoti patīkami un tīri :)
Kā ar Jums, padalieties pieredzē ;)
Mesties no anala seksa uzreiz uz vaginalo,tad uz analo,tad oralo,tiesham ir ljoti nehigieniski. Anala seksa laika vispar ir velams lietot prezervativu(pat ja ikdiena tas netiek izmantots),tapec,ka ta vide tur ir bakterijam bagataka.
Pumčiks - tiešām. iespējams, ļaunā sēne pienāks nemanot pēc pāris dienām :D
nē, nu katram jau savs...man kaut kā tomēr nesaista tāda - visur bāzšana, šķiet, galīgi neveselīga...tieši par to pašu sēni iet runa....
Paldies tām, kuras nelecās un netēloja gudrās, jo uzskatu, ka tāpēc jau šeit, kur Tevi neviens nepazīst, vari rakstīt visu ko vien vēlies.....
Apzinos, ka bija nehigiēniski, bet tai brīdī ne do tovo, ka jāskrien nomazgāties un viss notika bez prezervatīva, patiešām nebija nekādu smaržu, ne patīkamu, ne nepatīkamu :)
es neskaloju zarnas un pirms tam negatavojos, pati arī pirms tam neticēju, ka viss īstenībā ir tik tīrs :) vienmēr biju baidījusies, ka anālais sex ir kas netīrs un ļoti sāpīgs, bet tā nemaz nav, nepavisam :)
Tas, ka nebiju nekādu nepatīkamu smaku ir gluži vai neiespējami, jo no maksts "mitruma" arī izdalas īpatnēja smarža, tad padomā!
Es tikai ceru,mka orālo viņš Tev veica PIRMS anālā, citādi brrrrrr, pretīgi. Bet nu katram sava izpratne par higiēnu un tīrību.