Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mīlestība ir. Tikai tagad savādāk. Apjukums ko darīt?

 
Reitings 13
Reģ: 10.03.2013
Priecājos, ka to kādam varēšu pastāstīt. Sakrājies uz sirds. Garšs stāsts, kuru centīšos īsi un kodolīgi uzrakstīt.

Ar vīru tai laikā šķīros. Palika tikai oficiālā daļa. Darbā kolēģe gribēja izjokot vienu paziņu. Sarunājām, ka es runāšu pa telefonu. Tā mēs iepazināmies. Sākumā jau vispār neko nedomāju, probllēmām aizsista galva bija. Viņš nezināja neko par mani. Ik pa laikam zvanīja uz kolēģes nr un runāja ar mani. Jo es nedevu savu nr. Sāpēja vēl sirds par pagātni. Sāka ļoti interesēties, uzzināja manu nr. Kaut arī nezināja kā es izskatos. Sākām sazvanīties, sarakstīties. Tik bieži man rakstīja, ka citreiz jau bija grūti pastrādāt. Satikāmies. Patikām viens otram. Sekoja tāda aplidošana. Puķes, dāvanas. Daudz, daudz un garas sms. Tādi skaisti vārdi. Runājām pa telefonu līdz četriem un pieciem ritā. Rūpēšanās par mani. Katrs dzīvojām citā pilsētā, tāpēc tikšanās bij apgrūtinoša. Tikāmies pa naktīm, un no rīta mani aizveda uz darbu un tad brauca uz savu pilsētu strādāt. Ciemos brauca pie manis ar lieliem maisiem...ēdamā, puķēm utt. Skaista vasara bija. Pikniki, uguns, peldēšanās, ceļošana utt. Samilējušies bijām. Es ticēju pilnībā viņam un viņš man. Un tiešām viņā redzēju tādas vīrieša vērtības, kuras bij secinājusi, ka vēlos vīrieti redzēt pēc izjukušās laulības. Skatijāmies, kur dzīvot utt. Viņš gribēja, lai pametu darbu. Sākās darbā problēmas. Dažāda rakstura neizplūdīšu sīkumos. Man strādat patīk. Bet tomēr aizgāju. Neesmu mājās sēdētāja. Bij viena darbošanās, taču tiku izslēgta no sabiedrības, teiksim atklāti man riebjas mājās sēdēt. Sāka likties, ka viņs man retāk zvana, retāk saka jaukus vardus utt.Viss kaut kur pazuda. Sākās otrādi, es pie viņa sāku braukāt. Palīdzēju viņam darbā. Nu jau ir daži mēneši kā pagājuši un man sirds sāp. Kopā esam. Saka, ka mīl. Un man tas esot jāzin. Mums abiem 10 gadu starpība. Viņš vecāks. Domas nopietnas. Bet par kopīgo kopā dzīvošanu vairs nerunā. Viņam problēmas darbā, finanses, saka, ka uz pavasari vai vasarā viss atrisināšoties. Tagad jau zvana tris reizes dienā. Palicis nevērīgāks pret mani, nelutina tik ļoti. Sākumā burkšķeju par to, bet saprotu, ka labāk klusēt. Panākšu tikai pretējo. Sāp, jo zinu, ka šobrīd pareizais ceļš ir sākt strādāt atkal. Vairāk sakopt sevi un likt viņam mieru par attiecību tēmu...citādi pazudīs viss. Atkāpties ir sāpīgi, bet vismaz šādi man pastāv iepēja, ka viss būs kā agrāk.
Fakts nejauks un jauks. Viņam ir māja. Pusuzcelta. Esmu tur bijusi vairākas reizes, taču viņs neaicina tur dzīvot. SKARBI. Es arī tur neuzprasos. Pat neesmu prasijusi. Ģimenes kopīgs..tētis un pamāte tur bieži ir...kaut kas tāds ir ar to māju ko man nestāsta. Pieņēmu to. Kas vēl...neesmu iepazinusies ne ar vienu viņa radinieku.
Esmu uzlikusi tādu kā termiņa iztecējumu. Vasaras vidus. Ja kas nemainisies, viņam jālauj man iet un jābeidz mani mānīt, lai man ir iespēja satikt kādu citu cilvēku.
Vēlētos dzīrdēt kādu jūsu domu, viedokli par visu šo.?! Daudz jau visādu vēl sīkumu, bet visu sarakstīt nav iespējams.
Mēs pārāk daudz atklājamies vīriešiem, to esmu secinājusi. Jākož sev pirkstos....
10.03.2013 16:35 |
 
Reitings 13
Reģ: 10.03.2013
Nu jā ļoti īsi man sanāca :D
10.03.2013 16:36 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Dod vinjam laiku liidz tai vasarai. Dazi viirieshi pie finansiaalajaam gruutiibaam paliek maigi sakot, diivaini. Turklaat, kaapeec vinjsh veeleejaas, lai tu aizej no darba? Straadaaji nepiedieniigaa vietaa vai par smiekliigi zemu samaksu? Turklaat es nebriinos, ka vinjsh negrib tevi vest uz pusuzceltu maaju dziivot, dziivot maajaa, kuraa norit buuvdarbi, nav medusmaize. Ar vinja draugiem esi iepazinusies?
10.03.2013 16:40 |
 
Reitings 13
Reģ: 10.03.2013
Samaksa zema. Gribēja, lai attīstu sevi un daru to, kas man patīk. Es laužos uz priekšu cik varu, bet grūti mūsdienās ar ko tādu labi nopelnīt. Neesmu nokārusi rokas, taču jūtos kā strupceļā.
Jā, esmu iepazinusies, bet ne ar visiem. Jo dažs dzīvo ārzemēs, citam ģimene un paši reti tiekās. Lielāko savu laiku viņš pavada darbā. Jā, darba kolēģus zinu.
Gadu kā esam kopā. Pārsvarā visu laiku divatā.
10.03.2013 16:47 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Liekaas, ka vinjsh par teviim ruupeejaas. Ieteiktu neskart tagad teemas par finanseem un vinju moraali atbalstiit. Par atsaakshanu straadaat - noteikti paprasi vinja viedokli par to, pastaasti, kaa juuties. Tev nav obligaati jaaseko vinja ieteikumam, bet taa vismaz vinjsh jutiis, ka tevi interesee vinja domas. Turklaat lutinaashana,zvaniishanaas iet mazumaa peec pirmaa gada, tas ir tikai normaali.
10.03.2013 16:51 |
 
Reitings 13
Reģ: 10.03.2013
Paldies, tad jau es nejūku prātā . Smejos par sevi. Jo tas cilvēciņs man daudz nozīmē. Viņs tagad ir ar mieru, ka pastrādāju kādu laiciņu.
10.03.2013 16:56 |
 
10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Izlasīju un nesaprotu. Ko Tu gribi? Kas Tev sāp?

Tas taču ir jāsaprot, ka vīrietis ir vecāks, viņam prioritātes varbūt ir darbs, nevis iepazīstināšana ar vecākiem.
10.03.2013 17:02 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu par to iepazīstināšanu - es ar drauga vecākiem arī vēl neesmu pazīstama, lai arī mēs jau dzīvojam kopā. bet es zinu, ka tas notiks un nestresoju par to. ar viņa daudziem draugiem un kolēģiem esmu sen jau iepazīstināta un pazīstama.

principā risinājumu es redzu tādu:
1) neatkāpies, kamēr tu nezini visu situāciju un iemeslus
2) ej uz to un konkrēti, kā teikt, "noliec viņu pie sienas" un lai viņš tev izstāsta, ja ne visu, tad daļu
3) sāc runāt par to, kādēļ viņš vairāk nevēlas ar tevi dzīvot kopā un kādēļ tu nepazīsti nevienu no viņa ģimenes. pasaki, ka, ja viņš baidās tevi iepazīstināt vai , ja kādam ir pretenzijas, ka tu sapratīsi, bet lai viņš pasaka, kas ir par lietu.
uzraksti jau laicīgi scenāriju uz lapiņas, ko tu vēlies no viņa uzzināt, jo tad, kad runāsiet, tev domas būs pa gaisu un pusi vsp aizmirsīsi pajautāt. pasaki, ka tev nevajag to viņa naudu un milzīgos pārtikas maisus, bet gan viņa uzmanību, ka vēlies pavadīt ar viņu laiku un gribi justies mīlēta.
izskatās, ka vinām vnk ir finansiālas problēmas. pie tam vēl diezgan lielas. tāpēc viņš nevar atļauties tevi uzturēt un tik bieži braukt ciemos, jo nav vairāk naudas tām lielajām dāvanām un maisiem. bet izrunājieties. pasaki, ka vin''s tev siu var stāstīt un ka tu nesaskati problēmu naudā, jo tu arī vari strādāt un jus abi kopā varat veidot savu ligzdiņu.
11.03.2013 14:33 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kastīte- redzi par radiniekiem un draugiem tev arī nav nemaz tik traki. kad pienāks laiks , tad viss būs. ne visi uzreiz steidz iepazīstināt ar visiem radiem. varbūt viņš zina, ka viņa radiem ir briesmīga attieksme, viņi kritizē cilvēkus vai viņiem vsp ir grūti izpatikt un tādēļ nogaida.
un pusuzceltā mājā nav prāta darbs dzīvot. tas būtu deizgan nepatīkami, kad visur ir bardaks, kkas nepabeigts, putekļi visās malās, visādas bundžas un krāmi. nesaprotu, kā tādā vietā var vsp gribēt dzīvot, vēljvairāk, ja nav zināms, kad to visu pabeigs jo ir finansiālas grūtības.
esi saprotoša un pati strādā. centies izrunāties un nepsiho
11.03.2013 14:37 |
 
Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Tas gan ir tā.
Mēs pārāk daudz atklājamies, stāstam, iepazīstinam ar saviem radiem, draugiem, bet vīrieši tajā pat laikā neko nestāsta, noslēpumaini un tikai vēro.
11.03.2013 14:46 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ms_mad - bet tur jau ir tas āķis. nevajag uzreiz vīrietim atklāt visu savu pasauli un iepazīstināt ar radiem, ar kuriem pat pati varbūt reti satiecies. tas ir par daudz jebkuram cilvēkam. ne visiem patīk tās radu būšanas
11.03.2013 14:55 |
 
Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Jā, ne jau tikai par radiem, bet, ja vēl sāk stāstīt par bijušajiem. Tad ir auzas! :D
11.03.2013 14:58 |
 
Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, Kastīte, Tevis pašas izdomātais rīcības plāns ir ļoti pareizs. Viss, kas pieļauts, pateikts, neizdarīts ir pagātnē. Skaties uz nākotni - ja līdz tam noteiktajam termiņam nejūti uzlabojumus vai vismaz atvērtāku komunikāciju no vīrieša par šīm tēmām, rīkojies, kā pati esi šai tekstā noteikusi. Jo gads tomēr ir samērā daudz, lai jau sāktu nopietnāk uz attiecībām raudzīties. Nav jau tas nekāds akmenī cirsts termiņš, bet... izklausās, ka jums vnk pretējais - regress progresa vietā.
11.03.2013 15:18 |
 
Reitings 13
Reģ: 10.03.2013
NEZIŅA ir briesmīga padarīšana. Ja lietas skaidras, vieglāk. Vai nu priecājies vai bedājies. Bet vismaz ZINI. Vel pēdējā laikā sāk nomocīt greizsirdība un neliela neuzticēšanās viņam, tā kā jau tāpat nepietiek vēl visādas muļķigas domas galvā metās. Dusmas pašai uz sevi. Savācos...un tad atkal kaut vai ar bomi bliez. Jāiet ātrāk strādāt citādi čau. Kaut kā tas ko vēlos vēl nedodas rokās..domāju par darbu.
11.03.2013 15:31 |
 
Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Vīrieši ir dažādi, mums viņus laikam nekad līdz galam neizprast.
Ar savu puisi esmu kopā 2 gadus. Kopā nedzīvojām. Atradāmies katrs savā Rīgas rajonā, bijām aizņemti: viņš - darbā, es - kursos. Tikāmies nedēļas nogalēs. Bija reizes , kad nesazinājāmies pat 2-3 nedēļas. Es viņam rakstīju, zvanīju, viņš - neatbildēja. Tāpēc vienmēr nopratu, ka ir vienaldzīgs un nolēmu mest visu pie malas.
Tagad dzīvojam kopā, viņš mani mīl, lutina un dievina. Tagad, atskatoties uz to, kas bijis, saka, ka tolaik bijušas problēmas darbā un viņš, kā cilvēks, kurš savas domas un emocijas īpaši neizrāda, arī nav centies mani informēt pat neaizdomājoties, ka man bijis izmisums un neziņa. Tādi nu ir tie dažādie vīriešu tipi. Ļoti iespējams, ka arī Tavā gadījumā vīrietim vienkārši ir kādas problēmas, kuras viņš patur pie sevis, tāpēc arī liekas, ka ir atsvešinājies.
Iesaku nesteigties ar pārsteidzīgiem lēmumiem. It īpaši, ja pret cilvēku ir jūtas.
12.03.2013 22:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!