Bezformīgās

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Esmu ievērojis ka bieži visiedomīgākās meitenes ir bezformīgās. Tādas kas it kā pēc svara ir normālas, bet tas viss ir taukos un nav nekādas formas. Domā ka ir baigi skaistās, laikam.
To var kaut kā izmainīt nesakot tiešā tekstā ka ir neglīta?
10.03.2013 11:36 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Nē, daži mani paziņas ar tādām satiekās, jo domā ka nevar atrast labāku, un domā pat sākt nodarboties ar seksu, bet tādā veidā viņi sevi sasaistīs mūžīgi un nebūs patiesi laimīgi.
10.03.2013 16:32 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu tad nomaini paziņu loku. Pārāk daudz Tu satraucies par tādu subjektu laimi, kuri neciena apkārtējos (jo aiz muguras pateikt to, ka ir kopā ar savu meiteni tikai tāpēc, ka nedomā, ka varētu dabūt labāku, ir necieņa).

Bet varbūt Tu vienkārši esi pārpratis, un viņi patiesībā saka, ka ir ar tām meitenēm kopā, jo pasaulē nemaz nav labākas?
10.03.2013 16:35 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
jaani viiriesiem arii ir dazaadas formas -galva maza-tuksha,veeders liels ,un otra galva...-atkal maza.
Un izskataas ka tev vnk skauz ka taviem comiem ir draudzenes,bet tu esi idiots.
10.03.2013 16:39 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Blondiine* +++ par pēdējo teikumu Tavā komentārā!
10.03.2013 16:42 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Jānis- tas, ka tev patīk ribainas meitenes, kurām nav apaļumu, tad atrodi tādu, dzīvo laimīgi, un liec citus cilvēkus mierā. Vienam patīk apaļa, citam kaulaina, citam stūraina, bet ne jau tev par to satraukties. Kāpēc uzskati, ka tavi uzstādītie standarti ir noteicošie un vispārpieņemtie? Katram ir savs viedoklis un vēlmes, bet uzspiest kādam tās ir nudien aprobežoti...
P.S - Man liekas, ka Blondiine* visprecīzāk pateica, ka tev vienkārši skauž, ka citi var dabūt labu meiteni, bet tu dēļ sava īsā prātiņa esi tur pat, kur pirms daudziem gadiem atpakaļ..
10.03.2013 21:49 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Sharmantāa ++++++++++++
10.03.2013 21:56 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Kādus gadus 20 atpakaļ, kad krievu reklāmas avīze vēl iznāca papīra formātā, bija tāds posms, kad bez īpašas steigas meklēju iespēju iegādāties vieglo auto, pirku šīs avīzes katru numuru kādu divu mēnešu garumā, kamēr piemērotākais auto variants tika atrasts. Nu, un kā jau jauns vīrietis, iemetu acis arī rubrikā "seksa kontakti". Un ko? Nezinu, vai atrada, vai nē, bet tur visu divu mēnešu garumā viens vīrietis izmisīgi meklēja sievieti ar gurnu apkārtmēru 150 - 200 cm! Vīrietis parasti meklē tādu sievieti, kāda ir bijusi viņa māte. Sievietes - savu tēvu. Manējā bija apaļīga (ne - resna) un ar brillēm, un es ar prātu saprotu, ka tieši tādas tik tiešām man arī patīk, neskatoties uz to, ka sievietes ir pārņēmusi mānija dzīties pakaļ kaut kādiem nez' kādu superautoritāšu izgudrotiem muļķīgiem kārnuma standartiem. Skaistuma jēdziens sievietēm vēsturiski ir mainījies. Ja gribi redzēt, kāda būs Tava sieva pēc trīsdesmit, - skaties uz viņas māti! Daudzos gadījumos, ja māte ir izplūdusi, tad arī meita, lai cik slaida būtu, pēc dzemdībām vai kaut kāda vecuma sasniegšanas kļūs tāda pati.
Jāni, ir arī tāda versija par Dievu, ka katram ir jānovērtē tas un tāds ķermenis, kāds viņam ir dots, un neapmierinātība ar to = neapmierinātība ar to, ko Dievs Tev ir uzskatījis par vajadzīgu piešķirt, t.i., - cilvēka neapmierinātība ar Dieva lēmumu. Tas neattiecas uz sieviešu dabisko tieksmi izskaistināties, bet arī visādi pīrsingi un tetovējumi vīriešiem ir sekas uzskatam, ka Dievs mani ir radījis nepietiekami skaistu. Sava veida mazvēŗības kompleksa izpausme. Dievs ir radījis skistus mūs visus.
10.03.2013 22:18 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
... ar to gribēju teikt, ka cilvēki ir dažādi un arī gaumes ir dažādas. Un par gaumi NESTRĪDAS. Un nevajag noniecināt, aprunāt vai izsmiet cilvēku tikai tāpēc, ka viņš Tavai gaumei neatbilst. Tas dullais ar savu 150 .. 200 cm apkārtmēra meiteni varbūt ir tik apmierināts un laimīgs, cik laimīgi neesam neviens no mums. Vēl jo vairāk, nonākšana līdz vispārpieņemto standartu rāmjiem vienam var būt viegls process bez īpašas piepūles, bet citam vielmaiņa var būt tāda, ka viņš nomirs badā, bet tievs nepaliks. Un cilvēks pats šeit ne pie kā nav vainīgs! Dieva griba.
10.03.2013 22:28 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Dārgais draugs, ar tādu attieksmi pret citiem Tu neatradīsi nekādu sievieti - ne formīgu, ne bezformīgu. Tavas iedomas, ka esi labāks par citiem tikai tamdēļ, ka esi pārliecināts sektants, neatsver Tavu absolūti briesmīgo izteiksmes veidu un attieksmi pret sievietēm. Tieši otrādāk - tu esi lepns. Lepnība ir nāves grēks, nedomāju, ka man tev tas jāatgādina. Vai varbūt Tev šķiet, ka Baušļi attiecas uz citiem, ne tevi? Neieslīgstot reliģiskās pārdomās, jo tam manā dzīvē vietas nav, es vēlētos tev ieteikt nolaisties uz zemes un smagi pazemināt savus standartus, jo, kaut pats esi citās domās, tu neesi pievilcīgs pretējam dzimumam (vismaz tā domājošajai daļai) tieši savas personalitātes dēļ. Domāju, ka daudzas man piekritīs, ka labāk ir diskutēt ar piecpadsmit bezformīgām iedomīgajām, nekā ar vienu tevi.
10.03.2013 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits