Kādus gadus 20 atpakaļ, kad krievu reklāmas avīze vēl iznāca papīra formātā, bija tāds posms, kad bez īpašas steigas meklēju iespēju iegādāties vieglo auto, pirku šīs avīzes katru numuru kādu divu mēnešu garumā, kamēr piemērotākais auto variants tika atrasts. Nu, un kā jau jauns vīrietis, iemetu acis arī rubrikā "seksa kontakti". Un ko? Nezinu, vai atrada, vai nē, bet tur visu divu mēnešu garumā viens vīrietis izmisīgi meklēja sievieti ar gurnu apkārtmēru 150 - 200 cm! Vīrietis parasti meklē tādu sievieti, kāda ir bijusi viņa māte. Sievietes - savu tēvu. Manējā bija apaļīga (ne - resna) un ar brillēm, un es ar prātu saprotu, ka tieši tādas tik tiešām man arī patīk, neskatoties uz to, ka sievietes ir pārņēmusi mānija dzīties pakaļ kaut kādiem nez' kādu superautoritāšu izgudrotiem muļķīgiem kārnuma standartiem. Skaistuma jēdziens sievietēm vēsturiski ir mainījies. Ja gribi redzēt, kāda būs Tava sieva pēc trīsdesmit, - skaties uz viņas māti! Daudzos gadījumos, ja māte ir izplūdusi, tad arī meita, lai cik slaida būtu, pēc dzemdībām vai kaut kāda vecuma sasniegšanas kļūs tāda pati.
Jāni, ir arī tāda versija par Dievu, ka katram ir jānovērtē tas un tāds ķermenis, kāds viņam ir dots, un neapmierinātība ar to = neapmierinātība ar to, ko Dievs Tev ir uzskatījis par vajadzīgu piešķirt, t.i., - cilvēka neapmierinātība ar Dieva lēmumu. Tas neattiecas uz sieviešu dabisko tieksmi izskaistināties, bet arī visādi pīrsingi un tetovējumi vīriešiem ir sekas uzskatam, ka Dievs mani ir radījis nepietiekami skaistu. Sava veida mazvēŗības kompleksa izpausme. Dievs ir radījis skistus mūs visus.