vai atzīties krāpšanā?

Reitings 111
Reģ: 16.01.2011
šobrīd nevajag nosodījumu, pati apzinos,cik pretīgi izklausīšos un cik vispār tizla esmu.
ar draugu nu jau kādu laiku bija tāda kā rutīna, un visu laiku bija sajūta,ka viņam uz mani vienalga.
Nedzīvojam kopā un sākām retāk kontaktēties, dažreiz tikai nedēļā reizi satikāmies, protams abiem arī daudz citu lietu, tomēr laiks lai satiktos biežāk bija.
tā nu vienā nedēļas nogalē uzzināju,ka mans draugs ir bučojies ar viņa bijušo, un tā nu saspītējos un arī bučojos ar citu, bet tikai bučojos, neko vairāk.
Tā kā vienmēr ir licies,ka attiecībās jāvalda godīgumam, tad arī plānoju to izstāstīt un pie reizes izspēlēt kārti par to,ka pats nav labāks.
Nepaspēju izstāstīt pirmā , jo kāds jau to viņam bija izstāstījis, par to,ko es izdarīju, un pēc tam draugs noliedza to,ka ir kaut ko darījis ar kādu citu meiteni, un principā, taisnība var būt arī viņam, jo to par to,ka viņš ar bijušo kaut ko to arī uzzināju no viena tante teica...
Bet par to,ko es izdarīju, tas gan nebija apstrīdams, un man par brīnumu draugam nebija vienalga, sašutis un bēdīgs bija ļoti, bet tik tālu kā šķiršanās tas neaizgāja, teica,ka tad jau redzēs, vai spēs aizmirst to,ko esmu izdarījusi. Tā nu gāja visa nākamā nedēļa, kontaktējāmies tikai caur sms, bet tomēr kopā vēl skaitījāmies, un nākamajā nedēļas nogalē, vēl joprojām īpaši ar draugu nerunājot, bet saprotot, cik ļoti viņš nozīmē, vienā pasākumā satiku bijušo, kurš par mani nav aizmirsis jau visu laiku kopš izšķīrāmies, bijām draudzīgās attiecībās, bet zināju,ka viņš vēlās būt ar mani atkal.
Un jā, tātad, bučojos ar bijušo.
un tagad es jūtos ļoti slikti, jo skaidri esmu sapratusi,ka nevēlos bijušo vai kādu citu, bet savu draugu.
un pēc tā, satiku savu draugu uz neilgu laiciņu gan, un izskatās,ka viss iet uz labu,ka viņš to 1x piedos un būs viss labi.
un tagad es nezinu,vai teikt par bučošanos ar bijušo vai nē.
jo 1. es nevēlos atkal sāpināt savu draugu
2. man ir bail,ka viņš to nepiedos
iznāca ļoti plaši, bet ceru,ka kāda dos kādu padomu.
cik es esmu stulba jau apzinos pati.
10.03.2013 09:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Beibe.Marta - pirmkārt, to sevis teikto rakstīju ne konkrētai personai, bet vispārīgi (tāpēc arī vārdu "tu" rakstīju ar mazo burtu). Otrkārt - joprojām nesapratu, kādā veidā mans uzskats, ka attiecībās jāvalda godīgumam, liecinātu par to, ka es nebūtu neko dzirdējusi par tādu lietu kā kļūdu izdarīšanu? Patiesībā tas ir absurdi, jo manis rakstītais bija - citēju pati sevi - "parādi, ka esi pret viņu godīga, un tad skaties, vai viņš gribēs Tevi pieņemt ar visām Tavām kļūdām tādu, kāda esi" - tad vai nav drusku stulbi no Tavas puses tagad sākt čakarēties, vai esmu dzirdējusi par kļūdu izdarīšanu vai nē?

Un kādā veidā godīgumā ne s*da neesot godīguma? Nē, nav viegli riskēt ar to, ka varētu zaudēt otru, un tas nevienā vietā nav egoisms - parādīt otram savas vājības, kļūdas. Tā ir grūta, taču pareiza rīcība - nemānīt partneri, bet būt pret viņu patiesam, neslēpt to, kas patiesībā esi. Tas ir pamats atklātām attiecībām, kurās abi partneri pieņem viens otru un mīl tādu, kāds tas otrs ir (jo - galvenais - zina, kāds tas otrs ir!)
11.03.2013 05:04 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Atzīšanās savās kļūdās ir atbildības uzņemšanās par paša darīto. Vēl jo vairāk tieši tāpēc, ka vēlāk ir saprasts, ka tā rīcība bija kļūdaina.
Ne jau tas ir svarīgākais, ka kādā tumšākā stūrī pabučojās ar citu (ir pāri, kuriem tas pat skaitās pilnīgi pieņemami: kamēr pārnāk mājās, tikmēr vienalga, ko pārējā laikā dara), svarīga ir tieši šaubīšanās par partneri un esošajām attiecībām - tik lielā mērā, lai uzvestos tā, it kā to nemaz nebūtu.
Un tas, vai par tik lielām šaubām pasaka partnerim vai nē - tas vistiešākajā veidā parāda, vai partneris tev (nesaku to nevienam konkrēti) var uzticēties vai nē. Vai par problēmām un šaubām uzzinās jau laikus, vai arī būs negaidīti pārsteigumi.
11.03.2013 06:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tieši tā, ja pastāv iespēja, ka uzzinās no kāda cita, tad izstāsti viņam visu to, ko uzrakstīji šeit.
ja tu zini, ka draugs par to neuzzinās, tad klusē.
jabkurā gadījumā - pēc tā, kā tu divreiz jau bučojies ar 2 puišiem, tad viņam vairāk uzticības tev nebūs. un atceries, ka šī neuzticēšanās jums vilksies visu laiku. visticamāk, ka tev vajadzēs samierināties ar to, ka viņš būs greizsirdīgs un varbūt pat pārāk.
pat, ja nolem viņam nestāstīt, uzaicini viņu uz sarunu klātienē un izstāsti savas izjūtas. pastāsti arī to, ka tu nejuties mīlēta, līdz ar ko tevī radās greizsirdība, dusmas un vēlme atriebties vienlaicīgi.
bet padomā, vai tu esi no tām sievietēm, kas spēj noklusēt vai nē. sevi grauzt tagad par to visu mūžu arī nav vērts, jo vīrietis pamanīs, ka kaut kas nav kārtībā. piedod arī sev. lai gan tā bija bučošanās, tu tomēr ar to puisi nepārgulēji. dari tā, lai tas neiedragā ne tikai jūsu attiecības, bet arī tevi pašu.
un vsp tu īstenībā nemaz nezini, kā tur viņam bija ar to bijušo
11.03.2013 14:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es noteikti neteiktu, ko nezina, par to sirds nesāp. Protams, tas nav pamatakmens uz kā celt attiecības - meli, bet viss nav jāzina.
11.03.2013 14:07 |

Reitings 12
Reģ: 11.03.2013
kur tad krapshana )))
11.03.2013 14:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits