Es nesaprotu, kā manis apspiešana ir saistīta ar tēmu? Pašas vien ieklūlāties auzās.
Es pateicu tikai vienu teikumu, kas vispār neko neizteica - ne pozitīvu, ne negatīvu. Ja nepamanījāt, pēc manis bija vēl dažas, kas teica ko līdzīgu. Bet, nē - uzklupa tieši man. Finālā izlasot visu tdiskusiju, izrādās, ka mums te ir kaut kāds mistisks krējums, es esmu stulba, seksu nedabūjus (atvainojiet, kurš no jums ir uzstādījis kameru manā guļamistabā?), skaudīga pakaļskrējēja un visiem traucēju. Spriežot pēc manas draugiem statistikas, tieši tās, kurām te gabali krīt un baigi vinu pārdzīvo, ir tās, kuras man šeit kaut ko pārmet. Nolēmāt, ka esmu nepareiza internetā, tad jau droši vien arī izskats buksē, ne? Vajag taču pārliecināties... Un izrādās, ka šajā forumā nedrīkst meklēt draugus. Kurš tad ir šeit tas skauģis, jājautā. Nu, jaukas jūs esiet, ko lai citu saku.
Un par diskusiju. Man nav nekādu pretenziju pret saturu un, nē, es negrasos neko te administrēt. Vienkārši likās muļķīgi par to veidot atsevišķu stāstu, jo par to visu dienu tiek spriests krustu šķērsu vēl trijās diskusijās. Ja kāda būtu izveidojusi diskusiju par koppasūtījumiem ārpus tās, te puse no spriedējām būtu uzrakstījusi vēl skarbāk kā es.
Es tiešām nezinu, ko teikt. Godīgi, esmu šokā. Pretīgi palika. Moš tad "izbalsojiet" mani no foruma, ja reiz es tā traucēju, ko?