Nesen apmeklēju savu absolvēto vidusskolu, lai satiktu klases audzinātāju un novēroju interesantu lietu,respektīvi, meitenes, kuras atceros kā smaidīgas, draudzīgas un vienkāršas savā būtībā, tagad uzlikušas tādu kā klišejisku masku: deguns gaisā,gaita kā pa mēli, protams, viss sasaucas arī ar ārējo izskatu. 18 gadīga meitene izskatās uz 23. Rihannas stiliņš, uzzīmētas uzacis,pieaudzēti matiņi,zilas kontaktlēcas, papēži kā divi lineāli-nu gluži kā uz Grammy balvu pasniegšanu! Es nesaprotu, kam tas viss? Kādēļ tu nevari būt tu pati? Vai arī tas ir kā tāds instinkts,kas ieslēdzas, ja pie apvāršņa parādas kāda konkurētspējīga dāmīte?Sacensība sieviešu starpā? Un tik seklas meitenes ilgi nebiju redzējusi, nesaprotu kā domāšana 12. klasē var aprobežoties ar ''ej tu nost, ku' sexīgs čalīts', varētu nocopēt' ,''Malibu ir pārāk salds priekš manām garšas kārpiņām'', ''Vidusskolas 12. klase man par grūtu, laikam varētu pāriet uz vakareni''. Kas notiek meiteņu smadzeņu podos? Kā šīs meitenes vispār iztēlojas savu nākotni,izslēdzot iepirkšanos un alkohola lietošanu nedēļas nogalēs? Es ne par visām, bet liela daļa tiešām mani ir nosēdinājušas uz pakaļas(atvainojos).. Vai varbūt tā ir vecāku audzināšanas vaina? Dīvaina sabiedrība..